Теша Тешановић Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 a ko je najzasluzniji sto slusas Iranski folk? arapski folk Quote
Carnivor Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Pantera - Psycho Holiday... Prva metal pesma na koju sam se nalozio. Ostalo je istorija... Quote
wastelander Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Za mene nije zasluzan nijedan metal bend sto sam poceo slusati metal Quote
Justin Case Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 hehe,ja sam kao klinac slusao prodigy,odusevljavao me njihov imidz,kasnije nakon njega krenio sa metalom,i dalje cenim i postujem taj bend,da se nisam njih uhvatio,ko zna gde bih sada bio,verovatno na cajkama negde Quote
Nemethor Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Black Sabbath, Kiss, AC/DC... uglavnom tada sam imao 12 godina, dammit! Quote
Темплар Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Tygers of Pan Tang,prvu ploču koju sam dobio i Iron Maiden,koji sam kupio. Quote
la Fée Verte Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Jandrino jato i Sinovi sa Manjače... Čim sam njih čula dobila sam neodoljivu želju da počenem slušat Gorgoroth. Quote
Nemethor Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Tygers of Pan Tang,prvu ploču koju sam dobio i Iron Maiden,koji sam kupio. Jel Wild Cat? Ili Spellbound? Jako sam ih voleo... Quote
Теша Тешановић Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Jandrino jato i Sinovi sa Manjače... Čim sam njih čula dobila sam neodoljivu želju da počenem slušat Gorgoroth. jebiga kod mene je to islo obrnuto Quote
Download_manager Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Riblja Čorba, Azra i Yu Grupa su zaslužni za to što sam počeo da slušam rock, Guns N' Roses i AC/DC za hard rock, Metallica za metal, a Sex Pistols za punk (mada sam punk malo slušao) Quote
Fapril ethereal Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 jebiga kod mene je to islo obrnuto kako se to desilo? sta je uticalo na tvoju odluku? sve nam ispricaj! Quote
Темплар Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Jel Wild Cat? Ili Spellbound? Jako sam ih voleo... Spellbound,još uvek se vrti i sluša Quote
blage_veze Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Tek sad kontam koliko sam ja mator u stvari. Među prvim metal albumima su mi bili Maiden - "Fear Of The Dark" i Metallica - crni, u vreme kad su izašli... tak sad shvatam koliko si ti mlad Ride The Lightning '84 il' sam ja Highlender Quote
NatashaBG Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 iskreno prvu metal pesmu u zivotu koju sam cula bila je od Nightwish-a "bless the child"...al bend koji je uticao da se zainteresujem za metal muziku bili su maideni. od njih je sve pocelo Quote
vegeta Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 poceo sam prvo sa Guns N' Roses pa ubrzo preso na Iron Maiden. ostalo je istorija Quote
Evil Elvis Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 AC/DC, a prvi metal koji sam slušao je Best of the Beast, i to samo neke pesme. A prvi metal koji mi se stvarno svideo je Garage Inc, i to prvo prvi disk (koji nije metal), pa sam se postepeno navlačio na drugi.. Ali najzaslužniji bend je AC/DC. Quote
Теша Тешановић Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 ali pre svega da kazem da je najzasluznija sepultura Quote
Bata Trokrilni Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Sepultura spada među bendove koji su krivi što ranije nisam počeo slušati metal. I dan danas su mi jedan od najogavnijih bendova što postoji u metalu. Quote
kuruz Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Sepultura spada među bendove koji su krivi što ranije nisam počeo slušati metal. I dan danas su mi jedan od najogavnijih bendova što postoji u metalu. А мени Under A Pale Grey Sky најбољи live који сам чуо. Quote
Grobodan Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Sepultura spada među bendove koji su krivi što ranije nisam počeo slušati metal. I dan danas su mi jedan od najogavnijih bendova što postoji u metalu. Nemaš ti svoju reputaciju za džabe. Quote
Recommended Posts