Jump to content

Recommended Posts

Posted

hehe,ja sam kao klinac slusao prodigy,odusevljavao me njihov imidz,kasnije nakon njega krenio sa metalom,i dalje cenim i postujem taj bend,da se nisam njih uhvatio,ko zna gde bih sada bio,verovatno na cajkama negde :lol:

Posted
Tek sad kontam koliko sam ja mator u stvari.

Među prvim metal albumima su mi bili Maiden - "Fear Of The Dark" i Metallica - crni, u vreme kad su izašli...

tak sad shvatam koliko si ti mlad :da:

Ride The Lightning '84 il' sam ja Highlender :uhoh::mhihi:

Posted

iskreno prvu metal pesmu u zivotu koju sam cula bila je od Nightwish-a "bless the child"...al bend koji je uticao da se zainteresujem za metal muziku bili su maideni. od njih je sve pocelo :D

Posted

AC/DC, a prvi metal koji sam slušao je Best of the Beast, i to samo neke pesme.

A prvi metal koji mi se stvarno svideo je Garage Inc, i to prvo prvi disk (koji nije metal), pa sam se postepeno navlačio na drugi..

Ali najzaslužniji bend je AC/DC.

Posted
Sepultura spada među bendove koji su krivi što ranije nisam počeo slušati metal. I dan danas su mi jedan od najogavnijih bendova što postoji u metalu.

А мени Under A Pale Grey Sky најбољи live који сам чуо.

Posted
Sepultura spada među bendove koji su krivi što ranije nisam počeo slušati metal. I dan danas su mi jedan od najogavnijih bendova što postoji u metalu.

Nemaš ti svoju reputaciju za džabe.