Mita Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) pretrazite na spejsu Americke undergrand metal kore bendove i videces da ih ima pun kurac Edited April 5, 2009 by Mita Quote
Talvi Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Necu da pretrazujem, hocu da nam ti kazes kad se vec toliko razumes. Quote
Lunar Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Pa Tesho Dilingeri su iz Amerike. Ja vala znam milion metal bendova iz Amerike koji su veoma oreginalni i kreativni(nemislim na LOG). Quote
Теша Тешановић Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Nadji mi bend slican LoG-u. kao prvo sam bend je kopija pantere i machine heada.a slicni bendovi kao lamb of god su sevendust,betzefer,mastodon,shadows fall.... Quote
Mita Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Necu da pretrazujem, hocu da nam ti kazes kad se vec toliko razumes. e sad bi svasta rekao ali boli me kurac i vidi se da nisi u toku i ako si mozda gledao battle for ozzfest video bi da je bukvano svaki bend bio metalkor aj palim necu da se svadjam Quote
Denny Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 kao prvo sam bend je kopija pantere i machine heada.a slicni bendovi kao lamb of god su sevendust,betzefer,mastodon,shadows fall.... Ajoj. Ajde, nemoj postovati vise, molim te. Quote
Теша Тешановић Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Pa Tesho Dilingeri su iz Amerike. Ja vala znam milion metal bendova iz Amerike koji su veoma oreginalni i kreativni(nemislim na LOG). i ja znam neke orginalne i kreativne metal i hardcore bendove iz amerike kada sam govorio o neorginalnosti mislio sa na ova kako oni zovi new wave of american metal i ovaj novi gej metalcore Quote
Talvi Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 i vidi se da nisi u toku http://www.nocturnemagazine.net/ Decko, posao mi je da budem u toku. Quote
Mita Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 LOG tema idalje su Pantera za siromasne. za Denija i onog drugog evo izvolite strucan odgovor Quote
Talvi Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ali ti i dalje nisi naveo ono sto smo ti trazili... Quote
Теша Тешановић Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ali ti i dalje nisi naveo ono sto smo ti trazili... ma onaj slipknot zvuci isto kao taj bend Quote
Denny Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 :) Toliko o tvojoj muzikalnosti, da ne kazem sluhu. Napusti forum. Quote
Mita Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 http://www.nocturnemagazine.net/ Decko, posao mi je da budem u toku. vau bravo za tebe pises u Nokturne magazinu kao sto sam rekao necu da se svadjam Quote
Talvi Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 ma onaj slipknot zvuci isto kao taj bend Aj' nemoj vise, shvatili smo. Quote
Mita Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ali ti i dalje nisi naveo ono sto smo ti trazili... idi na http://www.mediaportal.ru/ i ukucaj American metalcore i idi na majspejs i ukucaj na Influences:Lamb of god i stavi da budu americki bendovi u pretrazi pa ces videti :) Toliko o tvojoj muzikalnosti, da ne kazem sluhu. Napusti forum. DA LI TI ZNAS STA JE SLUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Talvi Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ako stavis "influences: Lamb Of God" dobices bendove kojima su LOG uzori, tj. kopiraju LOG a to niej ono o cemu smo mi poceli da pricamo, nego upravo obrnuto. I ne, ne koristim myspace. Quote
Denny Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) DA LI TI ZNAS STA JE SLUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stvarno ne znam. Da li si voljan da me poducis, o presveti Mito? Edited April 5, 2009 by Denny Quote
Brynhildr Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Jbt, oko čega se vi raspravljate. Elem, i meni su LOG teško sranje. Neko ih voli, neko ne i gotova priča. I naravno da postoji još gomila sličnih bendova, možda svega par bendova na svetu može da se pohvali da su nešto ne znam koliko originalni, ako i oni mogu uopšte. Quote
Denny Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ne raspravljamo se, samo mi je trulo kad mi neko ispira mozak glupostima. Ako cemo vec da cepidlacimo, pitanje za sve: Koji bend je originalan? Quote
Talvi Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Elem, i meni su LOG teško sranje. Sad si me razocarala. Quote
Recommended Posts