Night's Blood Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Marilyn Manson i Antichrist Superstar album, mada uvek sam tu i tamo imala priliku da cujem Metallicu, Seek & Destroy je nesto sto mi se prvo svidelo od svih metal pesama. Quote
Теша Тешановић Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 pogledam ja na youtube ko su mindjusari i vidim ovo i umrem od smeha Mindjusari-Armija Srpska Quote
Lunatje Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 ja sam odrasla uz blesavi prodigy koji mi je ujka pustao od nekih 11 godina u cradle i burzuma, onda uz WT i uz WT do kraja. a wt nije metal da napomenem. Quote
dimmu1 Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 davne 2000. su za to najzasluzniji bili cof,pantera i malo kasnije borgiri.kakav pocetak Quote
Bata Trokrilni Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 pogledam ja na youtube ko su mindjusari i vidim ovo i umrem od smeha Mindjusari-Armija Srpska Znači, ni ti nisi čuo pesmu E moj druže zagrebački. Quote
Теша Тешановић Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 cuo sam tu pesmu,ta pesma je odgovor na pesmu jure stublica Quote
Теша Тешановић Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 sada sam tek video ti midjusari nastupaju na krajiskim poselima Quote
~SilentWarrior~ Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 (edited) Pocela sa Kornom i Panterom,xexe maltene sam i zaboravila, kad je to bilo... a black i death metal: Gorgoroth-prva pesma Bergtrollets Hevn i Therion-Black rose Edited May 25, 2009 by Vitorias123 Quote
Јарослав Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 Мисфитси, Рамонси и Веном; као и мој ћале наравно Quote
Feral Ghoul Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Za mene je bio najzasluzniji Korn i spot Freak on a Leash 1998. Quote
Black Label Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Iron Maiden, Nightwish, Megadeth, Metallica... and on and on... Prodjoh kroz sve osnovne tipove metala do sad Ova rasprava sto je bila o Lambu... cudno kakvih misljenja ima ^^ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Za mene je bio najzasluzniji Korn i spot Freak on a Leash 1998. Za mene thoughtless! Quote
BLAGOJE Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 prvi,jedini,i najbolji metal bend za mene u ZIVOTU - Obituary since 1997. Quote
In The Flesh Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Kakva rasprava,sto ja propustam :) Enivej,Seventh Son of a Seventh Son je album koji me je navukao na metal,iako sam prije toga cuo Black od 'Tallice i Back in Black i Highway to Hell od AC/DC. Jednostavno,taj album Mejdena je prelomio. I dan danas mi je jedan od najboljih metal albuma ikad. Znaci,da odgovorim na temu, Iron Maiden Quote
*Nameless* Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Jedan sam od "onih" klinaca kojem su prvi bendovi bili upravo oni koje je cuo na MTV-u i Vivi, u to doba daleko nije bilo Adrije i ovih novih... Dakle, to je u to vrijeme bila ta neka Linkin Park/HIM spreha... a riga mi se od klinaca koji mi dodju sa spikom da su im npr. Sarcofago i Bestial Holocaust pocetci bili... forsanje cisto i preseravanje... Quote
F4R15 Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Jasta ba, ja pocheo sa Mayhemom i Venomom :) Quote
Spaskerock Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Na svu srecu poceo sam sa pravim zvukom , prve kasete Black Sabath , Metallica crni album , Iron Maiden , Saxon , Megadeth, Testament , Slayer, Pantera...A metal slusam od malih nogu , film Terminator 2 gledao sam nekih 50-ak puta. Na grandz sam povracao , nikad nisam voleo Nirvanu , Pearl Jam , offspring , silverchair i slicne . Da sam mladji verovatno nebi ni slusao metal , pogotovo kad bi mi je neko dao dimu borgir da slusam kao obavezno stivo . Dobro je da covek udje u neku muziku hronoloski, a ne da pocne da slusa metal od Najtwisa , Korna , Slipknota, Dimu Borgira ... Quote
*Nameless* Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Vjeruj mi, evo bas pa cmar-netu trazim post klinca koji nas je ubjedjivao da je poceo slusat metal s nekom kazetom Nokturnal Mortuma (!!! ej, otkud klincu od kojih 15-16 godina jedna takva kazeta?!?! Nije to bas "stivo" koje nadjes u Dancing Bear-u)... Ismijah se ko kreten... Quote
Recommended Posts