Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam odrasla uz blesavi prodigy koji mi je ujka pustao od nekih 11 godina u cradle i burzuma, onda uz WT i uz WT do kraja. a wt nije metal da napomenem.

• 1 month later...
Posted

Iron Maiden, Nightwish, Megadeth, Metallica... and on and on... Prodjoh kroz sve osnovne tipove metala do sad :D

Ova rasprava sto je bila o Lambu... cudno kakvih misljenja ima ^^

• 2 weeks later...
Posted

Kakva rasprava,sto ja propustam :) :)

Enivej,Seventh Son of a Seventh Son je album koji me je navukao na metal,iako sam prije toga cuo Black od 'Tallice i Back in Black i Highway to Hell od AC/DC. Jednostavno,taj album Mejdena je prelomio. I dan danas mi je jedan od najboljih metal albuma ikad.

Znaci,da odgovorim na temu, Iron Maiden :da:

Posted

Jedan sam od "onih" klinaca kojem su prvi bendovi bili upravo oni koje je cuo na MTV-u i Vivi, u to doba daleko nije bilo Adrije i ovih novih...

Dakle, to je u to vrijeme bila ta neka Linkin Park/HIM spreha... a riga mi se od klinaca koji mi dodju sa spikom da su im npr. Sarcofago i Bestial Holocaust pocetci bili... forsanje cisto i preseravanje...

Posted

Na svu srecu poceo sam sa pravim zvukom , prve kasete Black Sabath , Metallica crni album , Iron Maiden , Saxon , Megadeth, Testament , Slayer, Pantera...A metal slusam od malih nogu , film Terminator 2 gledao sam nekih 50-ak puta.

Na grandz sam povracao , nikad nisam voleo Nirvanu , Pearl Jam , offspring , silverchair i slicne .

Da sam mladji verovatno nebi ni slusao metal , pogotovo kad bi mi je neko dao dimu borgir da slusam kao obavezno stivo .

Dobro je da covek udje u neku muziku hronoloski, a ne da pocne da slusa metal od Najtwisa , Korna , Slipknota, Dimu Borgira ...

Posted

Vjeruj mi, evo bas pa cmar-netu trazim post klinca koji nas je ubjedjivao da je poceo slusat metal s nekom kazetom Nokturnal Mortuma (!!! ej, otkud klincu od kojih 15-16 godina jedna takva kazeta?!?! Nije to bas "stivo" koje nadjes u Dancing Bear-u)... Ismijah se ko kreten...