Talvi Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 sta to znaci shvatati blek metal ozbiljno? Quote
Ајлин Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Onaj Domestos in da bekgraund je presudan. I novine mora da su norveške :) I, koji bend je zaslužan što slušate mjetal? Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 disgorge,cephalic carnage i devourment.mada,moram priznati da me je rasmus naveo da potrazim te bendove. Quote
kuruz Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) CKM > black metal lyrics thrash lyrics > bm lyrics dm lyrics > bm lyrics BM je jedini muzički pravac kod kojeg me zabole za tekstove. @ Grejv Ne vodim se njihovim mislim, već se slažem sa njima. Edited July 5, 2009 by Куруз Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 sad se izvlacis,od metala u globalu si zavrsio na bljek mjetalu.s'o bi rek'o voudou popeche : "nije ti fazon". Quote
Grobodan Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 CKM je nekad bio OK, danas sa njim dupe ne bih obrisao. Naravno da je Black Metal ozbiljan, samo ljudi u njemu većinom nisu. Quote
kuruz Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) sad se izvlacis,od metala u globalu si zavrsio na bljek mjetalu.s'o bi rek'o voudou popeche : "nije ti fazon". Ma jok, vidiš da heavy, power i ostala govna nisam ni pomenuo. Samo thrash, death i black (s tim da kod bleka računam samo muziku) i Riverside. CKM se vratio na staze slave. Edited July 5, 2009 by Куруз Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 najjace sto 90% clanova ovog foruma koji vise i koji se,avaj zove yuMETAL se ogradjuje od metala. Quote
kuruz Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Ne ograđujem se ja od metala, daleko bilo, al' ne gledam na isti onako kako sam ga video pre 5 i pre 10 godina. Quote
Guest TužneUši Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 najznacajniji bend za to sto sam poceo ozbiljno da slusam metal je ujedno moj treci po redu metal bend koji sam otkrio poslije metalike i megadetha - obituary cetvrti isto vrlo znacajan bio bi testament poslije toga sam krenuo uveliko da slusam thrash i death, a onda i sve ostalo, uglavnom kad sam cuo fates warning zainteresovao sam se za prog. prije svega toga, kao klinac u osnovnoj nisam nista posebno slusao ako se dobro sjecam osim zabranjenog pusenja Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ne ograđujem se ja od metala, daleko bilo, al' ne gledam na isti onako kako sam ga video pre 5 i pre 10 godina. pa sto se pronadje u mom postu raspopa ti? Quote
Guest HEFEST Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 samo zato sto su to napisali kompleksasi iz ckm-a?daj kuruze,ne mlati. Ko jos cita CKM sem napaljenih tinejdzera koji venkaju u WC-ima? Quote
Fapril ethereal Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 (edited) ti si bre elita bog te mazo.. ovaj forum ima jedinstvenu cast da bas na njemu ostavljas komentare.. Edited July 6, 2009 by april ethereal Quote
Guest Sha Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ko jos cita CKM sem napaljenih tinejdzera koji venkaju u WC-ima? Vidi se da ga ti nisi čitao :-) Quote
Twisted_Sister Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 baš se nešto ne sećam mada mislim da to beše Iron Maiden! Quote
excrement Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Da se ne lažemo... Alice Cooper i G N'R... Quote
Carnivor Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Korn, Nirvana, P.O.D., RHCP, Papa Roach. To je počelo da se sluša negde oko 2001. Ostalo je istorija xD Quote
Atomic Punk Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Mjetalika. Video par spotova, nabavio par albuma, izdrkao caleta da mi uzme akustaru... Prva majica benda mi je bila metalikina reload, sa slikom od loada x)) Bio sam srecan kao mali majmun kad sam je dobio. Quote
devastation Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Počelo je sa Purple-Uriah-Sabbath-Zeppelin, a utemeljilo sa Motorhead, Scorpions, Iron Maiden i Tygers Of Pan Tang. Quote
Guest Jorgurt Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Prva "heavy" stvar koju sam čuo bila je "Lick it up" od Kiss-a. 1983 ili 1984. Vrlo brzo ih je zamenio Iron Maiden - album Powerslave. Oni su mi uvek bili i ostali broj jedan. Slede Metallica, Slayer, Anthrax... Quote
jarancaba Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 uopšte nije bend u pitanju, već jedna osoba....moja sestra!!!! Quote
Recommended Posts