Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sa Metallica-om i Iron Maiden sam počeo, ali me plamen metala ne bi držao da nije bilo hard rock-a, pre svega Alice Cooper-a, koji me je definitivno navukao na tvrđi zvuk. Među prvim metal bendovima koje sam slušao bilo je pripadnika različitih pravaca, izdvojio bih Nightwish, HIM i System of a Down. Kasnije sam skontao da me najviše vuče tr00 metal (mada Nightwish i danas tu ubrajam). Inače, zanimljivo je da sam, kad sam počeo da slušam Helloween, jedno vreme njih stavljao na prvo mesto i tako zanemario Maidene, da bih relativno kasno skontao da su oni najveći na svetu i tog mišljenja se sve čvršće držim. Moje koketiranje sa ekstremnim formama metala (death i black), ali obavezno melodičnim, relativno rano je počelo i u talasima se nastavlja do danas.

Znači, ako treba jednostavno da odgovorim na pitanje, reći ću - Alice Cooper.

Posted
Цртао је на једном листу, па поделио касније. :)

Боје, идеја, стварно као да је радио на једном листу, само убацио два различита лога на две стране.

Posted (edited)

Deep Purple-California Jam na vhs-u,pre nekih 20 god :pivopije:(sam pocetak video rekordera)

Zatim kasete kod Rusa(pijaca) za crvene(tamo neka 88,89,90 ne secam se tacno)

AC-DC-BAck in Black,Iron Maiden-Number,Black Sabbath-Paranoid;Whitesnake-1987

Znaci Hard Rock,NWOBHM,pomalo HM.Malmsteen,Vai, tamo oko 93,94,95.

Dream od 96,Syx 97 :rockdevil:

Znaci Blackmore je u mom slucaju najzasluzniji !

Edited by Spastic Ink
Posted (edited)

RAHOWA album Cult of the Holy War (1995)

rahowacd.jpg

imala sam tribute to Skrewdriver i oni su tu obradili "The snow fell" i to odlicno pa sam se zainteresovala :)

Edited by Smorock
Posted
Moj odgovor:

Manowar

:pivopije: :pivopije: :pivopije:

:cool:

Nemam komentar a ni smajli koji mogu da stavim za ovo.

Crkni onda bez smiley-a :mhihi::bigblue:

-----------------------

'91 to su uradili Gansi :bigblue:

Posted
RAHOWA album Cult of the Holy War (1995)

rahowacd.jpg

imala sam tribute to Skrewdriver i oni su tu obradili "The snow fell" i to odlicno pa sam se zainteresovala :)

Хах, ово је прејако. Ја сам за њих у то време чуо кад су у емисији "24 сата у свету" преносили прилог о расиситчким и нацистиччким бендовима, па су помињали пре свега њих и име RAce HOly WAr и приказиивали штанцовање еихових дискова.

Нисам знао да си наци, Ана.

Posted

Kiss i Pro-pain. :D Znam da je malo cudan mix, ali ja sam sa slusanjem metala poceo '97, a tada su i jedni i drugi dolazili u Srbiju, i kada sam video njihove spotove na Hard Metal-u (dok se TVNS2 jos zvala NS Plus) nalozio sam se nacisto... Posle su stvari krenule svojim tokom... :D

Posted
Kiss i Pro-pain. :D Znam da je malo cudan mix, ali ja sam sa slusanjem metala poceo '97, a tada su i jedni i drugi dolazili u Srbiju, i kada sam video njihove spotove na Hard Metal-u (dok se TVNS2 jos zvala NS Plus) nalozio sam se nacisto... Posle su stvari krenule svojim tokom... :D

Онда верованто и Biohazard, њих су максимално форсирали пред концерт те исте године. Спотови су се вртели к'о луди и на 3. каналу и на НС Плусу.

Posted
Онда верованто и Biohazard, њих су максимално форсирали пред концерт те исте године. Спотови су се вртели к'о луди и на 3. каналу и на НС Плусу.

Hellyeah. :pivopije::rockdevil::meshuggah::opusteno: