Talvi Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 I ako je nesto muzicki gej ne znaci da je lose. Quote
КЈО Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 За мене је то, дефинитивно, Guns 'n' Roses. Quote
oʞɾoƃ Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Guns 'n' Roses nisu čak ni gay, oni su prosto ghey. Quote
Little Butcher Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Guns 'n' Roses nisu čak ni gay, oni su prosto ghey. oni su geaci ode u kurac ova tema Quote
Guest LoveGhost Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Bon Jovi, Guns and Roses i Slipknot mada se moze reci da je to u stvari Nigthwish a ovo prvo je "neki" uvod Koji sklop xD Quote
Evil Elvis Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 QUOTE (Lunar @ 9. 8. 2009, 01:20) Slipknot, Killswitch Engage, In Flames... ovo su tri najvaznija benda koja su me uvela da dalje istrazujem metal vode. I sva tri benda su gej, sa tom razlikom što je In Flames zapravo kvalitetan, ali ne znači da je danas manje gej. Prva dva generalno nisu gej, mada imaju momente.. Quote
Flash Of The Neon Light Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 (edited) Bon Jovi, Guns and Roses i Slipknot mada se moze reci da je to u stvari Nigthwish a ovo prvo je "neki" uvod Koji sklop xD I ja sam se ložio na Bon Jovi-ja kad sam tek počinjao. Bio mi je žestok ko sam vrag, a sad kad sam otkrio i žešće mogu samo zjevati na njegove pjesme. EDIT : QUOTE (Lunar @ 9. 8. 2009, 01:20) I Iron Maiden je gej Šta reče i ostade živ Edited September 2, 2009 by GrimReaper Quote
Tanya Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Za mene bese to Iron Maiden... Eh to su bili dani Kako je proletelo vreme otad :) Quote
Hells_Angel Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd & Co. koje mi je cale oduvek pustao i Evanescence, Linkin' Park, SoaD... kad sam usla u "mracnu fazu" sa nekih 12 god. Pravi metal sam pocela da slusam sa 13, 14: Iron Maiden, Metallicu, Panteru, Slayer... Mada mi je ipak omiljen Hard Rock. Sta bih dala da zivim u '80-im... Quote
F4R15 Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Za mene je prekretnica u metal muzici bio spot Painkillera na Headbanger's Ball. Od tada sam tražio malko "jači" metal... Quote
Мајор Гашпар Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Метал скоро и да не слушам у последње време, али полазна тачка је била, неиѕбежна, Металика. Quote
Господин Граул Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Metalika, Iron Miden, Dream Theater, Saxon, Sepultura, Pantera ... od svih ovih danas slušam samo poslednja dva. Quote
Footog Qpoos Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 svaka cast za to kako si napisao...nit na njihovom,a nit na nasem...i jos i pogresno... Quote
ludi_dragoje Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Pantera, bez sumnje... tu i tamo Metallica, pa čak i Children of Bodom.. i danas jednako volim sve te bendove, možda i više... Quote
..charlie.. Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Najzasluznija je ,verovali ili ne, Sonata Arctica!!! Quote
Kwlt Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 prvo mi se dopao spot Missing od Nightshifta,pa ondak Revolution od Pantere ,pa se nastavilo sa Mejdenima,Slejerima etc etc Quote
Justin Case Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Zasluzni su ostali bendovi koji mi se nisu svidili.Nasao se u metalu sto bi se reklo:D. Ali nisam okoreli metalac,poslusam cesto druge zanrove. Quote
AnaLizator Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Pre sviju - BAJAGA - vise sam ga voleo i od Majkla Dzeksona kad sam bio mali (a MJa sam bas voleo) i to me je usmerilo u pravcu gitarskog zvuka Zatim: Queen/Black Sabbath/Rainbow/Kiss/King Crimson/Deep Purple/ACmunjaDC/Led Zepp/Def Lepp/Judas Priest/Scorpions/Doors... U sustini, sve sto je cale imao na plocama (a toga bas ima dosta - par tisuca ploca) sam gutao i vremenom se sa Wings/Beatles/Dire Straits i tako toga shiftovah ka gore navedenom, pa na dalje... Ono sto me je definitivno ubedilo da je metal to sto valja su Metallica - Master Of Puppets, Sepultura - Roots, Downset - Do We Speak a Different Language? i Pantera - Cowboys From Hell (otprilike, prvi set kaseta koje sam uzeo od drugara da presnimim) I moram da spomenem ono cega se mnogi stide sto su slusali - Limp Bizkit - 3$ Bill i Significant Other... Pola metalaca iz moje sredine bi bez ovoga bili metalci, al do mojega... Quote
Recommended Posts