Kvrag Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Zar nije Analizator bend koji je najzasluzniji sto slusas metal ? Metal je sranje ...........slusao sam Prodigy 1997 , Corbu i onda sam oktrio metal i postao luzer kao vecina vas ali i dalje tvrdim da je metal sranje iako ga slusam , metal nikad nece izleciti ovaj truo svet ....samo pop komercijalu sto je radio Michael Jackson je bio koristan za globalu .... Quote
Grob Bez Dna Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 I moram da spomenem ono cega se mnogi stide sto su slusali - Limp Bizkit - 3$ Bill i Significant Other... Pola metalaca iz moje sredine bi bez ovoga bili metalci, al do mojega... samo chocolate starfish and the hot dog flavored water. Quote
El Karnisero Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Zar nije Analizator bend koji je najzasluzniji sto slusas metal ? Metal je sranje ...........slusao sam Prodigy 1997 , Corbu i onda sam oktrio metal i postao luzer kao vecina vas ali i dalje tvrdim da je metal sranje iako ga slusam , metal nikad nece izleciti ovaj truo svet ....samo pop komercijalu sto je radio Michael Jackson je bio koristan za globalu .... Jebiga brate,svakako je smak sveta 2012. nema sta da brines. 1 1 Quote
Narsil Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Zar nije Analizator bend koji je najzasluzniji sto slusas metal ? Metal je sranje ...........slusao sam Prodigy 1997 , Corbu i onda sam oktrio metal i postao luzer kao vecina vas ali i dalje tvrdim da je metal sranje iako ga slusam , metal nikad nece izleciti ovaj truo svet ....samo pop komercijalu sto je radio Michael Jackson je bio koristan za globalu .... "Речи нису важне, очима се каже..." - користи ту девизу од сада, молим те. Quote
МегафаН Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 i onda sam oktrio metal i postao luzer kao vecina vas Quote
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 samo chocolate starfish and the hot dog flavored water. Significant Other najbolji album Quote
Tomba La Bomba Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) Iron Maiden - s/t, dao mi brat od ujaka 1987. Edited December 10, 2009 by Tomba La Bomba Quote
lemmy sixx Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Opa,Vozd slusa i dobru muziku. Quote
Zlatko Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Bon Jovi, 1992 - Keep The Faith Quote
RottenToTheCore Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Linkin Park, Rammstein i Iron Maiden Quote
Mr.Murray Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Iron Maiden! Pa onda ostali bendovi Quote
Zoidberg Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 (edited) Bogami, Slipknot, i to pesma Before I Forget. Naravski, poceo sam ja sa Metallicom, ali sem nje nisam nista od metala ni sluso. I onda jednog lepog suncanog dana ja pobegnem iz skole u igraonicu, kad tamo grmi Before I Forget (nisam znao da je bas to ta pesma al' sam znao da je Slipknot jer mi je drug par puta pustao spot od te pesme u nadi da ce me navuci na metal x) ), i ja se nalozim zestoko, onda trci kod druga, rezi snimaj, kurac, palac, ostalo je istorija Edited March 13, 2010 by Zoidberg Quote
TheBloodHand Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 prvi bend koji sam ja poslusao bio je iron maiden tako da su oni zasluzeni Quote
obsessed by cruelty Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 verovali ili ne U2, pa zatim metalika, prvo am plakao kad mi je polubrat pustao metaliku, al sam se posle nalozio i poceo da skacempo sobi imitirajuci ih.. inace prva pesma koju sam slusao (i gledao) je bila one, ja mislim... Quote
Footog Qpoos Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 uf,srdjan jul...najjace ime metal scene 80ih... Quote
-con-struc-tor- Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Najzaslužniji je rani Nightwish, ni manje ni više. I nimalo se ne stidim toga, mlad sam. Posle sam doučio osnovne stvari. 1 Quote
FilipNRK Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Ljudi, da li se seca iko Jadranke i VJ Heavy sata na Studiju B sredom??? to je bilo vreme.......video rekorder i snimaj....nema youtuba, nema skoro nista drugo...... Ja sam neki Nu poceo da slusam prvo, ali Soulfly je mozda kriv za sve sada. Quote
Guest Administrator Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Korn - Follow The Leader (1998) Te godine sam i prvi put video spot Freak on a Leash Quote
Denny Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 Definitivno su najzaslužniji Funky G, Moby Dick, Twins i Duck. 1 Quote
Berliner Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 najznacajniji bend za to sto slusam metal su divlje jagode sa pesmom motori. a nakon toga metalika. Quote
Lou Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Beše zima 2000. godine i videh Kornov spot za "Somebody Someone". Kako mi se u to vreme nisu sviđali vrišteći vokali, growl i slične stvari, ovo mi je bilo potaman - zvuk je bio dubok i težak, a glas je bio uglavnom čist. Nabavio sam Issues ubrzo, a nakon toga je samo bilo pitanje vremena kada ću naći ostatak albuma i krenuti ka drugim, težim stvarima. Quote
Recommended Posts