Grob Bez Dna Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 vratili su te u vreme pre nas? 1 Quote
solicitor Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Motorhead !!! Prva ploca koju sam kupio - Ace Of Spades. Quote
biohazard Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Pokusavao sam sa Metalikom i nije islo, onda sam cuo Megadeth i shvatio zasto. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Metalika je ipak mnogo bolja. 1 2 Quote
Мајор Гашпар Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 И од Мејдена је боља. 1 Quote
biohazard Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 (edited) Tesko biti bolji od Mejdena. Od Megadetha, pak, ne moze. Edited September 13, 2011 by biohazard Quote
lemmy sixx Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 И од Мејдена је боља. Mnogo. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Od Megadetha, pak, ne moze. Moze. Quote
biohazard Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Moze. Ne moze. Narocito ne Metalika, ako poredimo thrash metal bendove. Quote
vudun Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 А где је ту Цане Партибрејкерс? Quote
Јарослав Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 (edited) Наравно да може. Мегадет је имао ту срећу да се појави на правом месту у право време и тако стекне статус култног бенда. Чак шта више, данас има нових бендова чији су албуми бољи од појединих Мегадетових (послушај нови Хавок). И, моје мишљење је да, Мегадет да је настао пре неколико не би био толико сматран великим бендом. Чисто да не буде забуне - волим их, али постоји право море бољих Треш бендова (могао бих до сутра да их набрајам ). Edited September 14, 2011 by Јарослав Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Ne moze. Narocito ne Metalika, ako poredimo thrash metal bendove. Moze. 1 Quote
biohazard Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Наравно да може. Мегадет је имао ту срећу да се појави на правом месту у право време и тако стекне статус култног бенда. Чак шта више, данас има нових бендова чији су албуми бољи од појединих Мегадетових (послушај нови Хавок). И, моје мишљење је да, Мегадет да је настао пре неколико не би био толико сматран великим бендом. Чисто да не буде забуне - волим их, али постоји право море бољих Треш бендова (могао бих до сутра да их набрајам ). Nisam sposoban da objektivno poredim Megadeth sa drugima. Ozbiljno me je uveo u metal. Ali, kada pogledamo koliko je njih pocelo sa Metalikom... Moze. Ne moze. 1 1 Quote
Јарослав Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Добро, то је већ друга прича. Прва љубав, ипак, заборава нема. Исто је са мном и Веномом. Први су ми бенд, а опет данас има брдо бендова која сматрам квалитетнијим и које више волим, али ипак ми Веном заузима посебно место у срцу. Quote
M-16 Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Наравно да може. Мегадет је имао ту срећу да се појави на правом месту у право време и тако стекне статус култног бенда. Чак шта више, данас има нових бендова чији су албуми бољи од појединих Мегадетових (послушај нови Хавок). И, моје мишљење је да, Мегадет да је настао пре неколико не би био толико сматран великим бендом. Чисто да не буде забуне - волим их, али постоји право море бољих Треш бендова (могао бих до сутра да их набрајам ). Daj, ne lupaj molim te! Ako ti je novi Havok bolji od bilo kod megadetovog treš albuma onda si stvarno operisan od ukusa 3 Quote
Јарослав Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Рекао сам ОД ПОЈЕДИНИХ. Наравно да не може да се пореди са Пис Селсом или Р.И.П.-ом. Quote
M-16 Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 A sa KIMB i SFSGSW može??? Ili pokušavaš da uporediš Risk koji je pop/rok sa novim Havokom koji je treš?! Quote
In The Flesh Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 sa novim Havokom koji je treš?! Havok jeste nova ovđe, ali je ok cura. Nije u redu tako da pričaš. 2 Quote
M-16 Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 :haha: Blizanac izvini, nisam mislio na tebe nego na ovu bagru: Quote
In The Flesh Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Nije. Ali od Megadetha jeste. Quote
Јарослав Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 A sa KIMB i SFSGSW može??? Ili pokušavaš da uporediš Risk koji je pop/rok sa novim Havokom koji je treš?! Амааааааааа!!!!!!!!!!!!!! СФСГСЊ ми никада није био не знам колико врхунски. Јбг, моје мишљење, мој укус. Ма... Не могу више Quote
Guest HEFEST Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Megadeth je prva metal grupa koju sam slusao i to album Rust in piece. Najsavrseniji thrash metal album svih vremena. Usralo me opasno. Nekako me prvo privukla stvar Poison Was the Cure, a onda Tornado Of Souls. Pre toga sam kod brata cuo Metaliku i nije mi se svidela pa je nisam ni slusao. Uvek bio bolji Megadeth, a Metaliku nekako i pored hiljada bendova koje sam slusao nikako nije upadala na moje plej liste tj. bas retko. Posle toga Helloween Walls of Jericho i Keeper Of The Seven Keys 1 i 2 pa sam uporedo poceo da istrazujem thrash i power metal vode. 2 2 Quote
Max Butcher Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Motorhead No Sleep til Hammersmith Quote
lemmy sixx Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Megadeth je prva metal grupa koju sam slusao i to album Rust in piece. Najsavrseniji thrash metal album svih vremena. Usralo me opasno. Nekako me prvo privukla stvar Poison Was the Cure, a onda Tornado Of Souls. Pre toga sam kod brata cuo Metaliku i nije mi se svidela pa je nisam ni slusao. Uvek bio bolji Megadeth, a Metaliku nekako i pored hiljada bendova koje sam slusao nikako nije upadala na moje plej liste tj. bas retko. Metalika je mnogo bolja. 1 Quote
Recommended Posts