Dray Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 na ova dva sajta imas najvise fotki http://www.photopit.com/ http://www.shutterblast.net/ Hvala veliko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Jes da je sa druge teme, ali konacno informacija od glavnog odgovornog. Za Nile ce karte krenuti u prodaju sutra. HVALA SVIMA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Ja se izvinjavam narode sto se nisam javiljao , danas sam konacno dosao k'sebi od sveukupnog ludla . Sutra cemo u toku dana ostaviti karte na blagajni SKC-a i u Felixu i pusticemo karte preko sistema eventima. Kao sto smo rekli cena je 1500din striktnko je limitirano na 300 karata, na dan koncerta cena karte ce biti 1800.din ako se ne rasprodaju. Bice 50karata vise nego kada je bio Cynic. Mi ocekujemo rasprodat koncert , 300 nas sigurno ima ! Vidimo se ! Edited June 16, 2008 by Frubi_ZMIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ja iskreno mislim da ima i vise, ali dobro i 300 je puna kapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja se izvinjavam narode sto se nisam javiljao , danas sam konacno dosao k'sebi od sveukupnog ludla . Sutra cemo u toku dana ostaviti karte na blagajni SKC-a i u Felixu i pusticemo karte preko sistema eventima. Kao sto smo rekli cena je 1500din striktnko je limitirano na 300 karata, na dan koncerta cena karte ce biti 1800.din ako se ne rasprodaju. Bice 50karata vise nego kada je bio Cynic. Mi ocekujemo rasprodat koncert , 300 nas sigurno ima ! Vidimo se ! A Mungos u NS-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Mi ocekujemo rasprodat koncert , 300 nas sigurno ima ! Ja koji nisam death metalac dolazim na ovu svirku pa ti sad vidi hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 A cek jesu u Felixu i SKCu isto eventimove, bele sugave ili su neke jake! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Pa valjda ce samo eventimovih i biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 samo eventimove karte su u prodaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 A cek jesu u Felixu i SKCu isto eventimove, bele sugave ili su neke jake! u felixu su od papirusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja verovatno cu tek za mesec dana imati kintu, jer nisam sto posto siguran da li cu da preguram ovaj mesec sa novcima koji su mi ostali (jebi ga, islo se na Legacy ) a ne smem od roditelja da trazim jos, dovoljno sam ih odrao... Mislim znam da je ovo Nile i tako to, ali nece valjda da se rasproda za mesec, right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Nile setlista 8. mart 2008. koncert u St. Petersburgu, Florida: St. Petersburg, FL What May Safely Be Written Sacrifice Unto Sebek The Blessed Dead Papyrus Containing the Spell... Eat of the Dead Cast Down the Heretic Ithyphallic Excreation Text The Black Flame Sarcophagus Laying Fire Upon Apep Ramses Bringer of War Lashed to the Slave Stick The Essential Salts Annihilation of the Wicked Black Seeds of Vengeance Unas Slayer of the Gods Ako nadjem nesto novije postovacu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 A Mungos u NS-u? Ako je preko eventima onda bi trebalo da ih bude i u Mungosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 E, fala ti Lazo k'o bratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Evo sta je odgovorio gospodin Kollias (pretpostavljam da znate ko je to) na moje pitanje koja je set lista: It's almost impossible to tell you NOW,but i am pretty sure it's going to be somewhere around 2 hours like we did on the beginning of our last US Tour.So,i think Unas Slayer OF The Gods will be in there again,and almost all Ithyphallic album plus A LOT more..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Evo sta je odgovorio gospodin Kollias (pretpostavljam da znate ko je to) na moje pitanje koja je set lista: Ne neznamo ko je Kollias! Aj nam rekni na uvce! Vidim ja da ce ovo biti otkidacina. Ali i Belphegor dugo da svira da nebi bilo problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 u felixu su od papirusa. E da bash bi bilo u Nile fazonu da budu karte od papirusa. Ja verovatno cu tek za mesec dana imati kintu, jer nisam sto posto siguran da li cu da preguram ovaj mesec sa novcima koji su mi ostali (jebi ga, islo se na Legacy ) a ne smem od roditelja da trazim jos, dovoljno sam ih odrao... Mislim znam da je ovo Nile i tako to, ali nece valjda da se rasproda za mesec, right? Ja isto sada nemam kinte,pa cu kartu kupiti verovatno tek krajem Jula a chak verovatnije i u toku Avgusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 Karte su ostavljene u SKC-u, u sistemu eventima su, i sutra jutre na blagajni skc-a. Pa eto ko voli neka izvoli. Naruceno je 30karata za Banja Luku, i ostavili smo jos 20 karata za ljude sa strane koji su vec porucili karte. Eto. Vidimo se . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 E, fala ti Lazo k'o bratu. Nema tu fala,daj pivo (il' donesi rakiju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Da, ja da ti donesem rakiju, a ti opet da seres kako sam maneken. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Pala karta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Uz'o danas u Felix-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Mali updejt, kartice se sasvim fino prodaju iako jos nije ni krenula reklama itd. Tako da smanjen je broj karata u nasoj zemlji jer je rezervisan deo karata za ljude iz Makedonije i Bosne . U Republici Srpskoj je takodje vec prodat jedan dobar deo karata . Jos jednom oni koji nemaju mogucnost da kupe karte u svom gradu neka sibnu mail na : [email protected] pa ce da rezervisemo i ostavimo na blagajni skc-a . poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Jel ima šanse da se prebaci u veliku salu ako bude rasprodato do koncerta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Nesto ne verujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts