Milogled Bluff Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) Zar ovo gore nije lista sa legacy festa? Sviraju 45 min. i Frubi se polomio da ih ubedi da im je ostavio sat vremena, uradili su listu od 45 i ne menjaju je. Jebeno opasno zvuce uzivo i zao mi je sto ne sviraju vishe... CD Amon din ce biti dostupan tek kada se vratimo iz Francuske, posto prva kolicina diskova nije bila dovoljna da stigne do Beograda, morali smo malo i da poklanjamo headlinerima, cena je u inostranstvu bila 10€, mislim da ce kod nas biti oko 500 dinara ali to bi vec Frubi trebalo da odredi, cak ni ja nemam svoj primerak diska, a cekao sam ga 100 godina... Edited September 5, 2008 by Užas Priest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Nekao Belfegor uzovo kad slusas kao planina da se rusi iza tebe, neverovatan osecaj! I opet ne sviraju Fuck the Blood of Christ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Josh smao 8 sati....... Aj vidimo se ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Sviraju 45 min. i Frubi se polomio da ih ubedi da im je ostavio sat vremena, uradili su listu od 45 i ne menjaju je. Jebeno opasno zvuce uzivo i zao mi je sto ne sviraju vishe... E lenshtine A ono gore..ne znam, chini mi se da im je ista lista kao letos.. oh well.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Yaaaaaaaaaaaaaaaay, bondage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Veceras ludilooooooo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Jebem ti, Essential salts!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Biće jedno lepo, lepo iznenađenje večeras kad stignete, ali neću da kvarim sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) Nastup Nile, Grave i Belphegor-a sinoć u Ljubljani je, samo nekoliko sati prije održavanja, bio OTKAZAN!! Da nije to iznenađenje i za večeras kod vas u Bg o kojem ovaj iznad govori? Edited September 5, 2008 by Pavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 sta koji kurac ? ovo je danas ! u koliko sati pocinje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Nastup Nile, Grave i Belphegor-a sinoć u Ljubljani je, samo nekoliko sati prije održavanja, bio OTKAZAN!! Da nije to iznenađenje i za večeras kod vas u Bg o kojem ovaj iznad govori? Citaj temu unazad , pokvarial im se prikolica u ulazu u Madjarsku, momci iz Nile/Belphegora i Grave su vec u Beogradu. Ljudi jedva cekam josh 4 sata........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Odo ja da se zaperem da budem lep i cist za Nile Can't wait to hear Annihilation Of The Wicked Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 NE MOGU DA STIGNEM ! PRODAJEM KARTU ZA 1200 AKO NEKO HOCE . BLIZU SAM SKC-A , MOGU DA DONESEM ZA 20 MINUTA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 BELPHEGOR - envoyed from hell by Lucifer!!!!! Aaaaa!!!!! Voz mi kreće u 6, tamo sam oko 8!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Ne, ima veze sa samim nastupom I ne, nije otkazan, nemo' širite FUD. Još 3 sata do For Whom The Belph Tolls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) Nadam se da ce Helmuth opet da nosi onu zajebanu masku tokom BGZa Uh..krenula mi nervoza..ne mogu da dochekam... Heretic thou art cast down! edit: Ali nikako ne kogu da se pomirim sa tim da gospoda ne svira "Wind Of Horus"...aaaaaaaaaaa. Edited September 5, 2008 by Angelystor Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 ne mogu da ucim vise. totalno sam izgubio koncetraciju zbog ovoga veceras kad padne pokolj na lashed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Josh malo pa krecem......... TO THE CATACOMBS! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Ja tek sad krecem(jebala me shkola). Bondage!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Nile razbio, kulj setlista, ali je ton bio katastrofalan... Kad ce tonci da se manu tog njihovog fetisa prema otpanjivanju jacine zvuka? Mrzim ih bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) Dosao sam zbog Belphegora, koji me je malo razocarao live, ali Bondage je bio do jaja. Amon Din - Nah, Amon Din. Nile - fenomenalno. Grave - nisam gledao. Sve u svemu, skroz ok koncert. Vise komentara sutra, ubise me noge od pesacenja... Edited September 6, 2008 by black donkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Dosao sam zbog Belphegora, koji me je malo razocarao live, ali Bondage je bio do jaja. Amon Din - Nah, Amon Din. Nile - fenomenalno. Grave - nisam gledao. Sve u svemu, skroz ok koncert. Vise komentara sutra, ubise me noge od pesacenja... Meni ovo ne ulazi u glavu. Ali dobro... Uh, ja cu da krenem od kraja 'certa, najsveziji utisci jel'te. Stavih "Wind Of Horus" na infinite repeat, pa da krenem Jebemu mater..nisam ochekivao da cu da bash onak' da se smorim na Najlu..znao sam da cu da zaspim na "Eaaaaaat of the deaaaaaaaaad", ali da cu da stojim sa prstima u ushima da razaznam riffove na "Lashed", da ne mogu da pohvatam onaj melodichni outro na "Esencijalnim Solima"...bre...bash losh zvuk. Jedino sam Dallasa uspeo dobro da chujem, i on mi je najveci plus nastupa. Kakvu glaschinu ima chovek bondage te jebo! Plus, neopisivo lichi na Devina Townsenda, pa mi josh dodatno simpatichan Ja sam mislio da Debeli Karl peva vecinu vokala, kad ono medjutim... Najjachi momenat nastupa mi je najava "Papirusa". Haha, ladno cela Ali i ona se stopila u sivilo.. Kazem ja, "WIND OF HORUS" je trebao da padne! Inache, evo setliste, koga interesira: What May Safely Be Written Sacrifice Unto Sebek Black Flame Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Possessor Against Attacks From He Who Is In The Water Cast Down The Heretic Ithyphallic Eat Of The Dead Ramses, Bringer Of War Essential Salts Lashed To The Slave Stick Annihilation Of The Wicked Black Seeds Of Vengeance Unas, Slayer Of The Gods Dosta su svirali, shto je plus, ali nije bio "Wind Of Horus"! Ubuduce Nile slusham samo kod kuce... Grave - Vrlo prijatno izenandjenje! Par pesama mi dosadno, tipa "Rise", ona zadnja..ali bem ti kako dobro zvuche pesme sa novog + stari klasici.. Super zvuk su imali, bila dobra atmosfera, pao dobar headbang, vishe no prelazna ocena. Belphegor - je objasnio. Bend vecheri, ono je bilo gubljenje potpuno. Zvuk im je bio neshto loshiji neg' na legacyfestu, ali su ga bolje sad odradili, bilo je ovo ultimativno bondage iskustvo Jbg shto bila ista lista, kao letos, ali super, pogubih se na "Belphigor - Hell's Ambassador"..Stigma objasnila...Lucifer Incestirao pakleno..i himna za kraj: BOOOOOOONDAGEEEEEE.....GOAT ZOMMBIIIIIIIEEEEEE!!!! Veneratio diaboli Ne verujem. Belphegor se mora gledati sa duzom listom njihova lista: Goatreich - Fleshcult Seyn Todt In Schwartz Belphegor - Hell's Ambassador Stigma Diabolicum Swarm Of Rats Justine - Soaked In Blood Lucifer Incestus Bondage Goat Zombie I da, hteo sam da uzmem tour majcu Nilea, al' sam ipak odluchio da svoj kesh dam Belfegoru I uzeh BGZ dibondagepacka, i ispred se slikasmo sa kultnoga Helmutha, plus mi se potpisa na disk Molim lepo. Sve u svemu, ok veche. Pozdrav za trve bondage ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) Sve je Angelystor rekao, pa da ja ne ponavljam. Najveći plus je bio što sam pola yumetala upoznao, od Sove i Sisusa, preko Dimmu-a sa donjom crtom, WoI-ja, do starshooter supreme-a. Bilo je kultno i nezaboravno. Dobio potpis na BGZ digi, slikao se sa Helmuthom i ekipom iz Grave-a (i to sam ih na švedskom pitao! )... Ma kult u svakom pogledu. Noge me odvaljuju, doduše. Edited September 6, 2008 by Gojko Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) Meni ovo ne ulazi u glavu. Ali dobro... Ne znam. Nekako... U sustini jesu bili bend veceri, ali izgleda da sam vise ocekivao (ne znam ni sam sta sam ocekivao)... Smorilo me samo to sto je Belphegor tako brzo zavrsio, pa eto... Edited September 6, 2008 by black donkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 Pozdrav svima, poslednji moj krik pred turneju :)ehhehe. Odosmo u bukurest treba nam 800+ km da prevalimo... Zelim SVIMA da se zahvalim sto ste dosli na koncert i podrzali nas ! Vecno vam hvala, ovo je jedini nacin da opstanemo ! Prebacili smo ga u veliku salu jer ne bi bio fer da strpamo 400+ ljudi u ono malo govno... zvuk nije bio nesto jer je sve premesteno u 14h ! Tako da imajte razumevanja. Moram da vam kazem da je ovo do sada NAJBOLJI KONCERT sto se tice atmosfere. Nile je svirao 1:30h, Grave oko 70-ak minuta , nile obicno svira 60min, i prethonda 3kncerta ( bratislava, prag, budimpesta ) su zavrseni u 12h ! Oni su presrecni sto se tice koncerta, i sve je extra !!! Odosmo svi dzumle u bukurest i a u kurac... ) HVALA JOS JEDNOM SVIMA, OVO NAM PUNO ZNACI !!!! ZIVELI !!! DEATH METAL PS. GRAVE CAREVI , NAJBOLJI BEND VECERI OSETIO SAM SE KAO DA SAM NA SNIMKU NAPALMA/AT THE GATESA 97 :)HHAHAHAHAH. EXTRA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts