Jump to content

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedno pitanje za frubija..poshto ortak i ja pravimo fanzin(prvi broj je u izradi :D ) jel bi mogao nekako da se odradi intervju sa Nile-om?

Posted
Ahaaa pa nisam znao da će biti toliko ranije...ja sam mislio možda sat-dva :mrgreen:

Pa mora lik posle toga da se malo odmori. :)

Posted
jedno pitanje za frubija..poshto ortak i ja pravimo fanzin(prvi broj je u izradi :D ) jel bi mogao nekako da se odradi intervju sa Nile-om?

Ma vju sa Belphegorom, ja ti sve dogovorim! :da:

Posted

Tesko. to ide preko izdavacke kuce , oni ugovaraju pod br.1 . A pod br.2 bendovi izbegavaju da ih rade tokom turneje. a pod 3. mi kao promoteri izbegavamo da ugovaramo intervjue ...

\

Posted (edited)
Ma vju sa Belphegorom, ja ti sve dogovorim! :da:

treba helmuth da mi odgovori na intervju do kraja avgusta tako da netreba :D

Tesko. to ide preko izdavacke kuce , oni ugovaraju pod br.1 . A pod br.2 bendovi izbegavaju da ih rade tokom turneje. a pod 3. mi kao promoteri izbegavamo da ugovaramo intervjue ...

\

oke nie frka,interesovalo me je samo to poshto oni bash i neodgovaraju na mail al' dobro hvala u svakom sluchaju :]

Edited by dimmu_
Posted
treba helmuth da mi odgovori na intervju do kraja avgusta tako da netreba :D

oke nie frka,interesovalo me je samo to poshto oni bash i neodgovaraju na mail al' dobro hvala u svakom sluchaju :]

pa da n.blast inace ne odgovara na mail...

Guest zorexsincina
Posted

da li postoji mogucnost da se razervisu karte za nas iz unutrasnjosti?

pozdrav!

Posted

Ma verovatno oce. sad lik pravi skoro pred svaki cert klinke da bi reklamrao ovo(i ako uspe koji da proda):

GeorgeDVDPoster2a.jpg

Posted
nije do hale, nego do male bine , nema gde da se stavi...

Pa kako ce se odrzati koncert onda? Na koncertu ce biti 300+ ljudi, a na klinici pedesetak, ako i toliko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...