WoI Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 idem danas il sutra da kupim kartu za ovaj kvltni dogadjaj
Lunar Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Josh 4 dana........ Pa slep covek bi bolje uradio. XD E Slobo , slobo trebao si da donesesh zastavu ovde u Bg je bi ti lepshe to napisao, ovo piso neki lik koji nikad sprej u ruke nije uzeo.
dimmu1 Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 neka dobra je zastava! kad se bude svirao bgz da se svi nadjemo i otpevamo drzeci zastavu ipak je to bgz kvlt
FILIP St. Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Ma zastava je kulj. ne verujem da ce ekipa iz Belphegora kad vidi zastavu reci "Pogledaj sto je lose uradjena zastava, mogli su bolje da se potrude" Jedva cekam cert. Jao kad cepnu Lashed To The Slave Stick!
WoI Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 ma jebes ti to. kad krene stigma diabolicum :rockdevil: kec prsti na sve strane groba cemo u prvi red kao predstavnika analijanse
Маузер Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 (edited) Josh 4 dana........ Pa slep covek bi bolje uradio. XD E Slobo , slobo trebao si da donesesh zastavu ovde u Bg je bi ti lepshe to napisao, ovo piso neki lik koji nikad sprej u ruke nije uzeo. Ja sam se pre stimao na kontejnerima! Ali za sledeci konc tebi donosim! Jos 3 dana! Ne mogu da jebeno docekam! BGZ! AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited September 2, 2008 by Slobodan Milosevic
Surovi Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Za dobru svinju nema losa pomija ... tako da ... :)hahahhaha DA JAVIM DA CE BITI GROM RECORDS DISTRO ! Ti onda dovlaci Svinje na te blek i deth metal koncerte ja Vishe necu da ti dolazim!
Brynhildr Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Da li neko mozda zna koje pesme Belfegor svira sa BGZ? I koja je otprilike set lista Nile-a?
Маузер Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Pa Stigma Diabolicum, Justine i BGZ! Bar ja mislim!
_powerslave_ Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Ako neko naidje na setlistu, nek je okachi, sinoc su ako se ne varam imali prvi koncert na turneji.
Black desire Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Mene interesuje kolko dugo sviraju!
oʞɾoƃ Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Ti onda dovlaci Svinje na te blek i deth metal koncerte ja Vishe necu da ti dolazim! Jao meni, propade metal!
Lunar Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Nema Unasa i Winds of Hours . Ali dobro tu je Cast down the Heretic , moja omiljena pesma sa fantastichnim 2:10 minuta intezivnim solom koji je propracen mitrlajezom od bubnjara. Ljudi ajmo da pevamo uz Nile. Ajde tako nauchimo jednu svi kolektivno pesmu i svi zajendo uz Karla i kompaniju pevamo. XD Ajde ajde ,koju cemo pesmu? XD
oʞɾoƃ Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Possessor Against Attacks From He Who Is In The Water.
Dray Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 ja xcu malo ispred da beljim pa posle u kst...
oʞɾoƃ Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Ja sam sad počeo da se tripujem da mi neće karta stići na vreme, iako su je ovi danas poslali. Ima li neko iskustva sa Eventimom, koliko im treba obično?
Sisus Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Koliko se secam, bubnjar rece da ce 100% da sviraju Unas.
Black desire Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Pa super je Nile lista! Zasto niko nikako ne spominje Grave ?
Feniks . Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Ja ako dodjem - to ce biti zbog Grave...
cotoha Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 pa ne mozes stici da ih pomenes od ovih zoat gombija i papirus containing the spell to preserve its possessor.. mada je glupo izdvajati neki bend kod ovakvog line upa, zna se ko sahranjuje te veceri %)).. into the darkness, into the grave!!!
cotoha Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 ipak mislim da ce to biti amon din .)
Sandman Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Je l' mozhe neko da mi kazhe kada bi otprilike trebao da pochne koncert i kojim redom nastupaju bendovi? Kapiram da je Amon Din prvi,a Nile poslednji,ali me zanima jel posle Amon Dina ide Belphegor ili Grave. Lista Nile-a je sasvim kul.
Recommended Posts