Jump to content

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Mislim da je posle Amon dina, Belphegor!!!Cak sam i ubedjen da ce tako biti!Ali nemojte me drzati za rec, nego svi lepo da se nacrtate da udjete u 20h i da nema nikakvih problema oko toga ko nastupa kada!!!

Vidimo se narode, jos 2 dana!!!!

Edited by Kriki
Posted

Logicno je da ce Grave svirati posle Belphegora.Zna se koji je bend veci i cenjeniji.Toga samo BGZ kvlt decurlija nisu svesna.

Posted (edited)
Logicno je da ce Grave svirati posle Belphegora.Zna se koji je bend veci i cenjeniji.Toga samo BGZ kvlt decurlija nisu svesna.

Logično? Šta misliš, ko je prodao više albuma?

Stigla karta maločas, vidimo se na BGZ kultu! :rockdevil:

Edited by Gojko
Posted
Kada je planirano da koncert pochne?

Pitam poshto cu moci da budem tu tek oko 20:30 ili 21:00.

Bezi sa poslednjeg casa, ko ja. Ionako je prva nedelja nishta neces izgubiti posebno. :)

Posted

De bre Gojko sto si peder bre,idi na Amon Din podrzi ebeni domaci bend koji roka po jeevrooopii,mijetal , i vi ostali ispratite taj AD,odgledajte ga dajte im podrskuuuuu! mijetallll :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

:pivopije:

Posted
Evo Nile setlista iz Bratislave:

Pa dobra je lista, ali sam se nadao za 3 stvari: 1) Da ce da sviraju (i otvore sa) "What May Safely Be Written"; 2) Da ce da opale "Wind Of Horus" i srushe onu salu; 3) Da nece da sviraju uberdosadnu "Eat Of The Dead" aaaaa....

Ima li nekih naznaka Belfeliste? "Sanctus Perversum" i "Crown Massacre" su mi zelje :]

Posted (edited)

Kao sto ti rece za ovu uberdosadnu Eat of the dead, kad bi nju izbacili a umesto nje ubacili neku bolju stvar... Ladno nece da sviraju As he creates...

Ja sam ocekivao malu duzu setlistu... Ona prva je imala oko 2h materijala a ova 12 pesama ajde da kazem sat i po otprilike...

Ali zato otvaranje sa Sacrifice unto seebek :muzicar::rockdevil:

EDIT: Ja sam na Amon Dinu u prvom redu (provincijalac sta ces :) )

Sta bi sa okupljanjem????

Edited by Uruk Hai
Posted
Kada je planirano da koncert pochne?

Pitam poshto cu moci da budem tu tek oko 20:30 ili 21:00.

I ja bi trebalo tada da dodjem zbog shkole, medjutim jok, taj dan necu ici u shkolu, tako da eto mene ranije ispred skc-a... :rockdevil:

Inache ja pretrazih net za Belph setlistu i nema je, a shto se Nile seta tiche, predobro al zato i prekratko...

Posted
Lunare, dolazi vamo da nam objasnis kada je okupljanje! Ajde nemoj da te mrzi! I da objasnis kako izgledas! :)

Znam ja kako izgleda, a ti znaš kako ja izgledam, znači nema da brinete :)

Posted
Znam ja kako izgleda, a ti znaš kako ja izgledam, znači nema da brinete :)

Hahaha, naravno. Nachi ljudi ako ocete da se svi kolektivno gledamo pre koncerta dodjite malo ranije negde oko 19h i tako, mislim sta ja znam, na kraju krajeva XD .

Sada sam u winampu napravio listu, ko ova iz Bratislave, i samo mi to pichi. Od danas samo Grave, Belphegor i Nile u plejlisti drzim. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...