Talvi Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 @Maraya: Mozda ih i premeste u veliku salu ako ti platis zakup iste... Budimo realni, Kanibali su ipak, po pitanju broja fanova, visa liga od Nile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 kud god odes na yumu uvek te neka sisa ceka iza coska Zato Bosanaci prave okrugle kuce, da ne moze niko da ih saceka iza coska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostol Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Greh je ovo propustiti... Eto mene da polomim kicmu i vrat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Hehe taj rad ekstra shto je septembar u pitanju, dovoljno vremena da se skupe pare i da se uzme karta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Dolazim sigurno na ovo...Na zalost, sigurno da nece biti dovoljno mase da se isplati prebaciti u veliku salu, realno...Valjda zvuk nece biti krs...ali ko ga sisa, ide se Majku mu, pa ja tek sad vidim da svira i Grave! Aaaa, pa ovo je ludilo koncert, ko slusa death i ne dodje, nek se ubije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 A jos je, ako se ne varam, u petak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Koji god da je dan, tad sam slobodan k'o konj na livadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Da koncert pada u petak, znachi bolji dan nisu mogli izabrati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloSch5 Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 nisam neki fan deathmetala,al gde se lome kichme tu sam i ja....YUUUUUUUPIIIIIIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agent Orange Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 nisam neki fan deathmetala,al gde se lome kichme tu sam i ja....YUUUUUUUPIIIIIIII Lep ti ova Ghaal na slici...xexexexex Tako je bre, to je metal!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 BELHPEGOR!!!!!!!!!!! spam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Dolazim da slusham Nile i da vas shutam u guzice Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloSch5 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Lep ti ova Ghaal na slici...xexexexex Tako je bre, to je metal!! nije Ghaal,nego Gaahl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 U jea al je posecena tema, vec vidim shto ce biti mase Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Pa ima jos vremena do septembra Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 U jea al je posecena tema, vec vidim shto ce biti mase Pa brate do koncerta ima josh 6 meseci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ja dolazim 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Pa brate do koncerta ima josh 6 meseci.... znam koliko ima ali valjda je normalno da se prokomentarishe u startu. Evo ja sam napisao vec da cu doci al necu pisati svakih nedelju dana to ponovo. Za tih 6 meseci ce ona da padne negde na trecu stranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ja dolazim 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ja 91%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ja ne mogu da garantujem. Može koliko sutra da me udari bas. Lakše sa 100% izjavama (ovo se ne odnosi na Sisusa, njemu u Rumi nema šta da se desi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Mozhe da ga pregazi stampedo ovaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Ne moze Ruma kvlt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Ja ne mogu da garantujem. Može koliko sutra da me udari bas. Lakše sa 100% izjavama (ovo se ne odnosi na Sisusa, njemu u Rumi nema šta da se desi ) Jesi ti normalan? Pa jel ti znas da Rumu zovu mali Cikago? Jedan od gradova sa najvecom stopom kriminala u Srbiji. Samo nam Al Kapone fali i bili bi kompletni. Koliko sutra, moze da me nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Zato iskoristi svaki nastup (svirku) da bi se skin'o,jer se nikad ne zna kad ce ti biti poslednji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts