Jump to content

Recommended Posts

Posted

A shta sad fali Itifaliku jbt? Ma... samo se nadam da Nileova setlista nece odbiti ljude da dodju na svirku, danas ce ljudi naci i najmanji izgovor da ne kupe kartu..

Kad krece prodaja za ovo anyway?

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Frubi kad kreće prodaja i gde će biti u NS-u da se kupi? =)

Jel 14og?

Pa pise u prvom postu od 16-og.

Mene zanima hoce biti da se uzme na prodajnim mestima Eventima?

Posted

Ja se nadam nekim tr00 crnim kartama kao u pochetnim danima legacya, sas sve logoima Najla i Grejva i jednim velikim Bondage Goat Zombie-m na sredini : )

Posted
A shta sad fali Itifaliku jbt? Ma... samo se nadam da Nileova setlista nece odbiti ljude da dodju na svirku, danas ce ljudi naci i najmanji izgovor da ne kupe kartu..

Kad krece prodaja za ovo anyway?

Sta faili? Nishta, ali u tome je i problem, posle Annihalation of the Wickeda i In Their Dakned Shrines , ovo izgleda ko prosecan album . :)

Mislim za DM Ityphalic je dobar ali za Nile je osredan. XD Zato bi vole oda cujem pesme sa njihovih starijih izdanja da bash nepreteraju sa forsiranjem novog albuma. :) I naranvo da cu da kupim kartu covece , neznam kakva to set-lista moze da bude pa da mene odbije, osim ako nepocnu samo covere da rade od Tokio Hotela , mada i tad bi dosao da cujem kako to zvuci. XD

Inace ja neslusam Grejv i zelim sad da poslusam malo da znam neke stvarcice o njima za cert. Ima nesto da preporucite od njih i kakav im je poslednji album ? :)

Posted

Mozda Ithyphallic nije na nivou nekih ranijih Nile albuma, ali i kao takav sere po 95 % danasnje DM produkcije. I ponosno mi digi stoji na polici, hehe Kurac je prosecan.

Grave je svedski kult, poslusaj prva 2 albuma, to su im najbolji.

Posted
Mozda Ithyphallic nije na nivou nekih ranijih Nile albuma, ali i kao takav sere po 95 % danasnje DM produkcije. I ponosno mi digi stoji na polici, hehe Kurac je prosecan.

Grave je svedski kult, poslusaj prva 2 albuma, to su im najbolji.

Meni su 2 zadnja Nile-a najbolji njihovi albumi, ne mogu da se odlucim koji mi je bolji. Da nije ludog Grka, verovatno ih nikad ne bih ni slusao.

Posted

Ja sam se i navukao na Nile preko Anihialtiona i Ityphalica, tako da su mi to perverzni albumi...

Trebao bi da posvetim malo vise paznje starijim stvarima, ali me nervira losiji zvuk (produkcija) u odnosu na ova dva Death Metal remek-dela

Posted

izvinjavam se na spamu ali tema koja me zanima je zatvorena a Frubiju ne mogy poslati pp jer mu sanduce prepunjeno!zna li neko gde se mogu videti fotke sa festa u Expou?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...