Zen Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 hahah...rekoh,da sam musko... e sad,posto sam zensko, to bas i ne bih... jer me klinci ne zanimaju... i stvar je drugacija jer bi ovako mene jebali...a da sam musko ja bih jebala...komprende? lame.
NećuDisplejNejm Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 nja...stagod... ako ja sad imam 18 god a neki klinac npr 15...dajte ljudi pa sta ce mi to... to nije ni za kurac.a da sam tip od 18 godina s klinkom od 15...to je vec druga prica...hahahaa
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 3 godine tolerancije moze,preko toga paljba.
Routasydän Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 nja...stagod... ako ja sad imam 18 god a neki klinac npr 15...dajte ljudi pa sta ce mi to... to nije ni za kurac.a da sam tip od 18 godina s klinkom od 15...to je vec druga prica...hahahaa lepo receno Devojkama trebaju stariji momci, iskusniji, sta da rade sa svojim glupim vrsnjacima ili ne daj Boze mladjim
Zen Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 lepo receno Devojkama trebaju stariji momci, iskusniji, sta da rade sa svojim glupim vrsnjacima ili ne daj Boze mladjim Piletina se za prste lepi.... Uostalom, godine nisu neko merilo stanja u glavi.
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Upravo tako,ali ocigledno osobu na prvu loptu skontas dal je mentol ili ne...A s obzirom kako se vecina klinkica oblaci to moze i bez nekog kontakta da se zakljuci sta ima u glavi
Routasydän Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Piletina se za prste lepi.... Uostalom, godine nisu neko merilo stanja u glavi. Tako obicno razmisljaju cice preko 30 godina E sad opet dolazimo do namene. Drugacije je ako covek trazi cisto nesto za pod noz, a drugacije ako trazi nesto ozbiljnije. Meni je licno, kada je ozbiljna veza u pitanju, mnogo vazniji softver od hardvera, mada ni hardver nije totalno nebitan, ali jbg, softver vremenom postaje sve savrseniji i prilagodjeniji dok hardver neminovno propada i ako se vezes uglavnom za hardver sve je osudjeno onda na propast
Sisus Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 (edited) Tako obicno razmisljaju cice preko 30 godina E sad opet dolazimo do namene. Drugacije je ako covek trazi cisto nesto za pod noz, a drugacije ako trazi nesto ozbiljnije. Meni je licno, kada je ozbiljna veza u pitanju, mnogo vazniji softver od hardvera, mada ni hardver nije totalno nebitan, ali jbg, softver vremenom postaje sve savrseniji i prilagodjeniji dok hardver neminovno propada i ako se vezes uglavnom za hardver sve je osudjeno onda na propast Nije ti bas najbolji primer. Obicno ti za dobar softver treba i jak hardver, a to je u ovom slucaju uglavnom obrnuto. Edited February 28, 2008 by Sisus
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Pa bas danas sam obracao paznju dok sam setao psa,u centru grada proslo je dosta riba,kontam negde 25+ i to je zlo koliko su dobre.Nisu bile atraktivno obucene,vise onako zenstveno.Ne znam,meni se to svidja,kad vidim ribu u minicu koji ima svrhu da pokaze a ne da sakrije picku zgadi mi se zivot.
Zen Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Tako obicno razmisljaju cice preko 30 godina :) Znas kada vi "matorci" drpate klinke, zasto mi cice da sedimo kuci i "propadamo pored sporeta, peglanja i sl"??? :):)
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Druzio sam se sa likom koji je '82 i kome su bile specijalke da hvata klinke '92 godiste.Na svu srecu danas ga ne poznajem Mislim da takvi likovi ozbiljno treba da se zapitaju za svoje dusevno stanje...
Routasydän Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Nije ti bas najbolji primer. Obicno ti za dobar softver treba i jak hardver, a to je u ovom slucaju uglavnom obrnuto. Naravno, ali nista preterano, nappucano, da svi ostaju bez daha kada vide Inace slazem se sa Sigalom da je mnogo lepse kada vidis zenstvenu devojku, koja je lepa kada je obucena normalno, obicno, a te cice koje pokazuju picku ispod minica svojom pojavom pokazuju sta zele - da ih tretiras kao meso i nista vise. I posle se cude kako ne mogu da nadju "normalnog" tipa i tako ta sranja. Ako pokazujes sise i picku normalno je da ce te startovati neko koga to prvenstveno zanima i nista vise
Zen Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ne razumem zasto se toliko insistira na duplim standardima. Ako je ok da decko nadje devojku sa kojom se super kapira i koja je mladja od njega, zasto onda nije ok i suprotno? Vise ne zivimo u vreme kada su nama nejakim devojcicama (mladim rodiljama) potrebni iskusni macho muskarci koji ce da nas cuvaju od vukova, divljih svinja i da love za porodicu posto su nas kozama otkupili od oca.... Ne, nisam feministkinja, actually, one mi se gade. Danas se toliko insistira na toj jednakosti - u obrazovanju, samostalnosti, poslu i slicno... Shvatam ja - balkan i slicna sranja... Ali ipak Mozda sam previse "moderna" devojka :):)
Routasydän Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Vise ne zivimo u vreme kada su nama nejakim devojcicama (mladim rodiljama) potrebni iskusni macho muskarci koji ce da nas cuvaju od vukova, divljih svinja i da love za porodicu posto su nas kozama otkupili od oca.... Nema to veze sa vukovima i divljim svinjama, u pitanju je neko drugo iskustvo
Zen Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Nema to veze sa vukovima i divljim svinjama, u pitanju je neko drugo iskustvo To je veoma individualna stvar. S druge strane, nije glup ko ne zna vec ko uciti se ne da
Routasydän Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 To je veoma individualna stvar. S druge strane, nije glup ko ne zna vec ko uciti se ne da uh sto ja nisam kao klinac nikad upoznao devojku ovakvih shvatanja
Sisus Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ja samo ne razumem da sedu na ladnom betonu.
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Fora je sto danas tesko mozes da nadjes devojku takvog mentalnog sklopa,a da ima 15 godina.Bar ovde kod nas.Jer samom pojavom i izgledom predstavljaju nesto sasvim deseto od onoga sto ce ona da ti naprica kakva je.A ti budi glup pa joj poveruj...
Sisus Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 uh sto ja nisam kao klinac nikad upoznao devojku ovakvih shvatanja Ja sam jednom kad sam bio klinac imao devojku stariju godinu dana od mene. Nije dugo trajalo. Nedelju dana.
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ovako nesto je po mom ukusu
Routasydän Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Meni je Sarliz Teron vrh riba, savrsenstvo (fizicki naravno posto nisam, na zalost, imao prilike da je upoznam i procenim njene "duhovne vrednosti")
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ja kad vidim ribu u tom fazonu,jos da je starija dodje mi da je zenim odma'
oʞɾoƃ Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 (edited) Ne razumem zasto se toliko insistira na duplim standardima. Ako je ok da decko nadje devojku sa kojom se super kapira i koja je mladja od njega, zasto onda nije ok i suprotno? Pravo pitanje. Recimo, kod mene je u odeljenju bilo sasvim normalno što je jedna riba bila sa likom koji je 8 godina stariji od nje, ali kad sam se ja smuvao u 4. godini sa isto toliko starijom ribom, to je bio neviđeni skandal. A ni sa kim se u životu nisam bolje kapirao. I bili smo 4 meseca zajedno. Edited February 29, 2008 by Gojko
Salvation Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Ja sam imao riba od '88-og do '79-og uz nesto jako kratko sa ribom '77. I mogu vam reci da je retrospektivno jedina riba koja mi nije zadavala muke zbog svoje emotivne nezrelosti ova '88. Tako da godine nista ne znace, definitivno, ALI SAMO kada se predje odredjena granica. Medjutim, likovi (i ribe) koji pokusavaju da me ubede da je neko klince od 17 (ili nedajboze 15) godina zrelo za vezu ... bitch, please. A sto rece neko pre mene, ako ce ribe da u prvi plan izbacuju svoje fizicke atribute i samo to, onda nek se ne cude sto ih samo na osnovu njih i procenjuju.
Селектор Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 NEmam svedoke, ali zna se za tu pricu po Rumi. Sto je jos gore, ona se svima hvalila, ne ja. Ууу, па мора да је била нека црњак риба! :) Recimo, kod mene je u odeljenju bilo sasvim normalno što je jedna riba bila sa likom koji je 8 godina stariji od nje, ali kad sam se ja smuvao u 4. godini sa isto toliko starijom ribom, to je bio neviđeni skandal. Да те не зову можда Гојко сиса, па због тога? :) Шалио сам се! Пардон обојици, ово су ми биле тренутне инспирације!
Recommended Posts