cutak Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 (edited) Ja sam jednom jebao na groblju. Majke mi, nisi normalan !!!! ahahaha Ne verujem !!! P:) Ja imam gori telefon od svih vas... Niko nece da me zove, jer ode baterija posle 5 sekundi razgovora... ahaha :) Edited February 28, 2008 by _lolz
Sisus Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Majke mi, nisi normalan !!!! ahahaha Ne verujem !!! P:) Ne moras ti verovati, ali je istina. Samo, nije bio les u pitanju.
vudun Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ne moras ti verovati, ali je istina. Samo, nije bio les u pitanju. Ehm ... Crna Ruža ?
Sisus Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ehm ... Crna Ruža ? Ne. Nije se zvala Ruza.
cutak Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 @Sisus: Ne verujem da si takav liiiiiiiiiiiiiiiiik ~!!!!!!!!!!!!!!!! :pivopije:
Zen Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 sto je najopasnije, vise ne mozes da raspoznas koje su godiste Mene danas na pijaci oslovljavali sa "devojcice" :)
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Izvalis po tome kako se oblace.Ako se oblace kuchkasto znas o kom uzrastu je rech
Sisus Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 @Sisus: Ne verujem da si takav liiiiiiiiiiiiiiiiik ~!!!!!!!!!!!!!!!! :pivopije: NEmam svedoke, ali zna se za tu pricu po Rumi. Sto je jos gore, ona se svima hvalila, ne ja.
cutak Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 NEmam svedoke, ali zna se za tu pricu po Rumi. Sto je jos gore, ona se svima hvalila, ne ja. hahah :)
Sisus Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Nevenka? Hudini, ne otkrivaj identitet.
Hudini Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Pa malo sam joj zatamnio oči, kao na TV.
AGGRESSOR55 Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Izvalis po tome kako se oblace.Ako se oblace kuchkasto znas o kom uzrastu je rech '90, '91, '92...
Divlji Tigar Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 (edited) Ja se i dalje zgrazavam.Iskren sam jebiga,i stvarno bi me bilo sramota da imam sisatu ribu koja ima pileci mozak.Onda bi ja verovatno bio jos veci idiot kad bi bio sa njom na duze... Samim tim sto bi bio sa takvom ribom sam sebi bi bio nevidjena budala a to ne bih dozvolio Ovo je tacno. Pre mesec dana sam izasao u diskoteku i u roku od pola sata njih dve su prisle da mi traze broj telefona.Jedna je '90 a druga '91.Naravno nisam im dao.Imao sam dosta riba ali u zadnje vreme uglavnom se klinke lepe za nas starije.Ko voli nek izvoli,sto se mene tice neka hvala Ispravan postupak. Edited February 28, 2008 by Divlji Tigar
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 A zasto ne volim klinke,pa imam vise razloga.Oduvek sam imao devojke koje su tu mog uzrasta i slicnih shvatanja,slicnog mentalnog sklopa.Navikao sam na tako nesto,jednom sam se zajebao i upoznao sa nekom klinkom sa kojom nisam znao o cemu da pricam.Sve moje teme su njoj bile smor i obrnuto,onda sam rekao da vise nikad necu sa tako necim da se mlatim. A da bih stvarno bio sa nekom devojkom prvo i osnovno mi je da bude pametna,ako je za kresanje za jedno vece,od takve i ne mogu da ocekujem da bude pametna.Takve obicno uspeju da se probiju zbog sisa i dupeta,a probiju se kod onih koji su jos gluplji od njih samih.Cast izuzecima ali ja tako gledam na te stvari
AGGRESSOR55 Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 ja najvise mrzim kad devojka meni pridje da se upoznamo. to mi je prvi znak da ona hoce samo da joj neko plati pice, a mozda i dva pa posle ili ostane s njim pa zavrse kod njega u gajbi, kolima ili vec negde, ili nadje nekog ko ima vise para
NećuDisplejNejm Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 eh...da sam musko ( a nisam jebi ga) sve to bih jebala...sta ima veze... ako klinka oce kurac,sto da ga ne dobije?
Zen Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 ...ako lutka hoce zeca, ima da dobije zeca ...
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 ja najvise mrzim kad devojka meni pridje da se upoznamo. to mi je prvi znak da ona hoce samo da joj neko plati pice, a mozda i dva pa posle ili ostane s njim pa zavrse kod njega u gajbi, kolima ili vec negde, ili nadje nekog ko ima vise para Ja pice mogu da platim svojoj devojci i drugarici,a nekoj ribi koju poznajem 5 minuta ne bih nikad platio.Ne zbog para nego zbog principa.
Machka Naopachka Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 pa ti siri noge klincima. oce pichke, daj im... :):)
Routasydän Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 eh...da sam musko ( a nisam jebi ga) sve to bih jebala...sta ima veze... ako klinka oce kurac,sto da ga ne dobije? konacno neki pametan komentar
Josif Visarionovič Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 (edited) Ma jeste sad ispada da su svi iskusni u vezi usrane decurlije.Sa koliko ste klinki bili?Koliko ste ih jebali? Iz mojih postova verovatno moze da se zakljuci da nikad nisam jebao klinku,meni je to odvratno i ogavno.Pogotovo sto vecina glumi ludilo a kurac nisu ni na televiziji videle. Edited February 28, 2008 by Steven Seagal
Dark Sonja Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 pa ti siri noge klincima. oce pichke, daj im... :):) au. pravo medju noge... ovaj, medju rogove... Pogotovo sto vecina glumi ludilo sad bat tru.
NećuDisplejNejm Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 hahah...rekoh,da sam musko... e sad,posto sam zensko, to bas i ne bih... jer me klinci ne zanimaju... i stvar je drugacija jer bi ovako mene jebali...a da sam musko ja bih jebala...komprende?
Recommended Posts