Mita Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 @ Razbijac :bow: ma Warner moze samo da ti ga p*p*si
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 @ Razbijac :bow: ma Warner moze samo da ti ga p*p*si da. dao bih ga mi ga detaljno obradi. ali prvo da mi donese lekarsku potvrdu da u ustima nema neki ekcem ili govna...ko zna šta sve taj liže.sumnjiv mi je.
Bejbe Kompajler Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Разбијач, легендо. А ти Мито, трк у школу и какви су то изрази, малолетниче један!!!!!! :)
Routasydän Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Sad sam tek video, slika stvarno "kao sa poternice" Razbijacu ti si kralj ovog foruma
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Što se mene tiče, ovim nenormalnim i ne izivljenima manijacima, možemo da otvorimo neki klub pa nek idu tamo nek se međusobno jebu,drkaju,nek jedan drugom viču pičko,a mi prijatelji moji seksualni, možemo da se posvetimo jurenju i prokravanju jedrih i iskusnih bedevija kojih je majka srbija puna. Zbog silnih ratova i govana koja su olujno ubila našu zemlju, mislim da su klinci od malena ludi, tako da se može otvoriti i nova tema ovde, da li treba začeti decu, iz straha da se ne rode ludi? ali vratimo se ovoj temi, i apelovao bih na moderatore, da ovu temu još ne zatvaraju jer mislim da ima još dosta toga da se kaže u njoj. STRAIGHT MATURE SEX FOR LIFE!
El Karnisero Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 . јеб'о те срђан драгојевић и ми нисмо анђели 2. HAHAHAHA
Zagrivuk Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Sto se mene tice neka luduju! I te klinke '92, '93 godiste treba iskoriscavati. Daklem jebati ih do iznemoglosti dok ti mudanca ne zatrnu...razvile su se u lepe devojke,mutirajuci geni, ko da nisu deca. Ja sam na primer pre mesec dana imao iskustva sa 10 god mladjom od mene ribicom. Au :) pa za to se ide u corku. :) A bogme i u pakao, pa to se jos nije ni razvilo kako treba. Gde ce ti dusha!
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Au :) pa za to se ide u corku. :) A bogme i u pakao, pa to se jos nije ni razvilo kako treba. Gde ce ti dusha! TAKVI KAD UDJU U corku,mrtvi su vec na pragu.ako ista mrze manijaci u zatovru to su pedofili,čedomori, i silovatelji. taj ce biti jebat, i najebat. molim te bozem da se samo salio sa tim svojim postom,ako nije, ja bi ga prvi silovao pesnicama u mali mozak.
Zagrivuk Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Znam, zatvorsko pravilo ili ih karaju ili ih biju svaki dan. Da ga je samo prijavila, ili njeni roditelji ne bi mu palo na pamet vise nista ispod 18. Mada zakonom je dozvoljeno sa 16, ali ja bi tu granicu digao na 18. I te klinke sto daju sa 15 ili 16 godina treba tuci njihove roditelje! :blink: valjda nema takvih devojaka na ovom forumu
Routasydän Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 TAKVI KAD UDJU U corku,mrtvi su vec na pragu.ako ista mrze manijaci u zatovru to su pedofili,čedomori, i silovatelji. taj ce biti jebat, i najebat. molim te bozem da se samo salio sa tim svojim postom,ako nije, ja bi ga prvi silovao pesnicama u mali mozak. Ovo je ziva istina. Jedan moj komsha je bio u Sr. Mitrovici u corki i kaze da su te manijake i silovatelje najbrutalnije jebavali tamo. Kaze cak im je dosao jedan lik i sad klasika, okruzili ga robijasi i pitaju zasto je osudjen, a lik sav ponosan detaljno im opise kako je jebao klinku od 15 godina, sve sta joj je radio i na kraju jos doda da mu je to bila cerka. Tog lika su prvo silovali pederi tamo, pa su ga tukli i mucili ama bas svaki dan, nisu dali da mu rane zarastu. Tako da pedofili ako zguzite neko dete koje je maloletno i zaglavite corku znajte da ce vam se dupe rascvetati kao suncokret a i ostatak fizionomije ce dobiti trajne deformacije. Znaci treba kresati zrele devojke, sta fali punoletnim devojkama, ali jebati decu po skolama je bas bolesno
El Karnisero Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ovo je ziva istina. Jedan moj komsha je bio u Sr. Mitrovici u corki i kaze da su te manijake i silovatelje najbrutalnije jebavali tamo. Kaze cak im je dosao jedan lik i sad klasika, okruzili ga robijasi i pitaju zasto je osudjen, a lik sav ponosan detaljno im opise kako je jebao klinku od 15 godina, sve sta joj je radio i na kraju jos doda da mu je to bila cerka. Tog lika su prvo silovali pederi tamo, pa su ga tukli i mucili ama bas svaki dan, nisu dali da mu rane zarastu. Tako da pedofili ako zguzite neko dete koje je maloletno i zaglavite corku znajte da ce vam se dupe rascvetati kao suncokret a i ostatak fizionomije ce dobiti trajne deformacije. Znaci treba kresati zrele devojke, sta fali punoletnim devojkama, ali jebati decu po skolama je bas bolesno Mnogo su bili blagi. Ovo mislim ozbiljnlo.
cutak Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ovo je ziva istina. Jedan moj komsha je bio u Sr. Mitrovici u corki i kaze da su te manijake i silovatelje najbrutalnije jebavali tamo. Kaze cak im je dosao jedan lik i sad klasika, okruzili ga robijasi i pitaju zasto je osudjen, a lik sav ponosan detaljno im opise kako je jebao klinku od 15 godina, sve sta joj je radio i na kraju jos doda da mu je to bila cerka. Tog lika su prvo silovali pederi tamo, pa su ga tukli i mucili ama bas svaki dan, nisu dali da mu rane zarastu. Tako da pedofili ako zguzite neko dete koje je maloletno i zaglavite corku znajte da ce vam se dupe rascvetati kao suncokret a i ostatak fizionomije ce dobiti trajne deformacije. Znaci treba kresati zrele devojke, sta fali punoletnim devojkama, ali jebati decu po skolama je bas bolesno E, ovo je bolesno, ne zbog tuce, nego pedofilija !!!!!!1 Jebem mu mater ja ludu !!!
Sisus Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ovo je ziva istina. Jedan moj komsha je bio u Sr. Mitrovici u corki i kaze da su te manijake i silovatelje najbrutalnije jebavali tamo. Kaze cak im je dosao jedan lik i sad klasika, okruzili ga robijasi i pitaju zasto je osudjen, a lik sav ponosan detaljno im opise kako je jebao klinku od 15 godina, sve sta joj je radio i na kraju jos doda da mu je to bila cerka. Tog lika su prvo silovali pederi tamo, pa su ga tukli i mucili ama bas svaki dan, nisu dali da mu rane zarastu. Tako da pedofili ako zguzite neko dete koje je maloletno i zaglavite corku znajte da ce vam se dupe rascvetati kao suncokret a i ostatak fizionomije ce dobiti trajne deformacije. Znaci treba kresati zrele devojke, sta fali punoletnim devojkama, ali jebati decu po skolama je bas bolesno I najveca fora je u tome da to cuvari tamo odobravaju. Jedan lik iz Rume je tamo zaglavio sto je ubio coveka za 1000 ili 2000 dinara, nisam siguran, uglavnom ubijali su ga od batina zbog toga, u fazonu, nistarijo ubio si coveka zbog tako malih para.
Routasydän Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 I najveca fora je u tome da to cuvari tamo odobravaju. Jedan lik iz Rume je tamo zaglavio sto je ubio coveka za 1000 ili 2000 dinara, nisam siguran, uglavnom ubijali su ga od batina zbog toga, u fazonu, nistarijo ubio si coveka zbog tako malih para. A zasto da brane lika koji je ko zna koliko dugo silovao i izivljavao se nad detetom i to rodjenom cerkom.... a sto je najgore od svega lik se hvalio sa tim i ponosno pricao sve u detalje
Hudini Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Pošto mi je Mitrovica komšiluk i čuo sam mnogo priča o tome kako je tamo, apsolutno verujem u ovo. Tamo manijaci i pedofili bukvalno najebavaju. Mada, da ne ispadne da su u zatvoru sve sami pederi i sadisti, znam i kako se ponašaju prema nekim drugim osuđenicima. Na primer, ako je neko ubio ženu koja ga je varala, taj je zaštićen kao beli medved i neće mu dlaka sa glave faliti do kraja kaznenog roka. Takav je neki njihov kodeks.
Routasydän Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ovo sto kaze Hudini je tacno. Likove koji dodju u zatvor zbog ovakvih stvari niko ne dira, nikada onoga ko nije pickica, a mrze samo te manijake i silovatelje kojih doduse, kako sam ja cuo, nema previse mnogo, ali kad nalete najebu samo tamo.
Sisus Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 A zasto da brane lika koji je ko zna koliko dugo silovao i izivljavao se nad detetom i to rodjenom cerkom.... a sto je najgore od svega lik se hvalio sa tim i ponosno pricao sve u detalje Hej, ja sam na tvojoj strani.
Routasydän Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Hej, ja sam na tvojoj strani. Ma znam bre
cutak Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Kada sam isao u Mitrovicu, prolazizli smo pored zatvora i ja sam onako pametan rekao: ''Ovde cu ja da studiram" i pokazao na tvorza :udri: :udri:
Josif Visarionovič Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Jedan moj poznanik je bio u zatvoru zbog trgovine belim robljem,malo su ga maltretirali tacnije 2 puta mu upalili posteljinu dok je spavao i to je to.Inace trebao je da odlezi 5 godina,odlezao je 2 i onda ga je sud oslobodio zbog nedostatka dokaza...
cutak Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 A, st aje to belo roblje ?????? I really don't know
Routasydän Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 A, st aje to belo roblje ?????? I really don't know kurve
Routasydän Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ma Kineze je 'svercovao' zato ga nisu ni peglali
Recommended Posts