El Karnisero Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 A, koja nije? Ako imas male sise ljubav ce ti biti neuzvracena.
Sisus Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 A, koja nije? Pa ima ih... Malo doduse. To je zbog moje pesnicke prirode. Ako imas male sise ljubav ce ti biti neuzvracena. icon_mrgreen.gif Ne budi bezobrazan. Ja zene ne posmatram kao seksualni objekat.
Josif Visarionovič Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Meni kad tako pridje neka balavica eventualno sto uradim je da joj pruzim ruku,ne predstavljam se i obicno se iste sekunde okrenem i aj zdravo. I ja sam mlad,ludujem i uzivam u zivotu Sinoc sam se pomirio sa bivsom ribom posle 6 godina haha.Ali vredelo je,jer je riba prava bomba,jos sad kako je izrasla zlo.
Machka Naopachka Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Ako imas male sise ljubav ce ti biti neuzvracena. Pa ima ih... Malo doduse. To je zbog moje pesnicke prirode. Ne budi bezobrazan. Ja zene ne posmatram kao seksualni objekat. Neka, ja i zelim neuzvracenu ljubav, to je jedina prava i cista ljubav, ona koja je upravo bol...
El Karnisero Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Neka, ja i zelim neuzvracenu ljubav, to je jedina prava i cista ljubav, ona koja je upravo bol... KVLT
Machka Naopachka Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Mazohizam, a? Pre bih rekla melanholija. Kao hleb sa ukusom nostalgije... samo nije. Moj hleb je sa ukusom melanholije.
Sisus Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Pre bih rekla melanholija. Kao hleb sa ukusom nostalgije... samo nije. Moj hleb je sa ukusom melanholije. Jel to ima neke veze sa onim pekacem ili kako se vec zove?
ilegalac Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Jel to ima neke veze sa onim pekacem ili kako se vec zove? prepekac
Mustang Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 :PREPECENICA RESAVA STVARI: Ceznju tera, kvari, baca je u kofer stari Ako si ti crnja pravi, ne daj da ti se to vrzma po glavi osmeh stavi i natuci sutra je novi dan, junaci se poznaju na muci... Neka repcina, mrzelo me da nastavljam... U svakom slucaju
vudun Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Nešto ga nema Warner, da i dalje prepričava anegdote svoje sa ''mladim debitantkinjama'' - maloletnicama!
cutak Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Jbt, pa to nije obrucalo. Kako se setis samo toga ?? :) :) :)
NoBodyAsAleksa Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ja imam 15 godina i ne ludujem nesto previse, ali ovakve slicne stvari redovno radim! Vracamo ja i jos neki moji ortaci i ortakinje iz grada prema NBG negde oko 00:30 i udjemo mi lepo u Autobus i izadjemo kod Arene na NBG-u i vidimo mi tamo plakat Tokio Hotela i mi se naravno dogovorimo da ga sjebemo, odemo mi tako do neke prodavnice koja radi celu noc kupimo 10 jogurta u casi i 20 jaja I SVE TO NA PLAKAT!!!! Moram vam reci da sada plakat prelepo izgleda i ona devojka Bill ima sada belu fleku preko lica!!!!! Svratite do Arene da pomognete u nasim podvizima!!!! Sta mislite o tome, da li se to zove ludovanje??????
Buried in Smoke Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 bolje da ste pojeli ta jaja i popili jogurt
Sisus Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Kako se setis samo toga ?? :) :) :) Pa bio sam i ja cetvrti razred.
Bejbe Kompajler Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ja bih sve to poslao na selo/ gradjevinu, da osete krvavo parce leba, pa se nebi vise bahatili kao njihovi fotelja idoli. Tolko.
Josif Visarionovič Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ja imam 15 godina i ne ludujem nesto previse, ali ovakve slicne stvari redovno radim! Vracamo ja i jos neki moji ortaci i ortakinje iz grada prema NBG negde oko 00:30 i udjemo mi lepo u Autobus i izadjemo kod Arene na NBG-u i vidimo mi tamo plakat Tokio Hotela i mi se naravno dogovorimo da ga sjebemo, odemo mi tako do neke prodavnice koja radi celu noc kupimo 10 jogurta u casi i 20 jaja I SVE TO NA PLAKAT!!!! Moram vam reci da sada plakat prelepo izgleda i ona devojka Bill ima sada belu fleku preko lica!!!!! Svratite do Arene da pomognete u nasim podvizima!!!! Sta mislite o tome, da li se to zove ludovanje?????? To se zove izivljavanje
Machka Naopachka Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 To se zove zeljno paznje Jel to ima neke veze sa onim pekacem ili kako se vec zove? Jebi ga, snalazim se kako znam i umem.
El Karnisero Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ja imam 15 godina i ne ludujem nesto previse, ali ovakve slicne stvari redovno radim! Vracamo ja i jos neki moji ortaci i ortakinje iz grada prema NBG negde oko 00:30 i udjemo mi lepo u Autobus i izadjemo kod Arene na NBG-u i vidimo mi tamo plakat Tokio Hotela i mi se naravno dogovorimo da ga sjebemo, odemo mi tako do neke prodavnice koja radi celu noc kupimo 10 jogurta u casi i 20 jaja I SVE TO NA PLAKAT!!!! Moram vam reci da sada plakat prelepo izgleda i ona devojka Bill ima sada belu fleku preko lica!!!!! Svratite do Arene da pomognete u nasim podvizima!!!! Sta mislite o tome, da li se to zove ludovanje?????? EEE kakva je gibanica mogla da ispadne od toga.Jos brasno i gibanica.
METAL Man Posted March 24, 2008 Author Report Posted March 24, 2008 Ja imam 15 godina i ne ludujem nesto previse, ali ovakve slicne stvari redovno radim! Vracamo ja i jos neki moji ortaci i ortakinje iz grada prema NBG negde oko 00:30 i udjemo mi lepo u Autobus i izadjemo kod Arene na NBG-u i vidimo mi tamo plakat Tokio Hotela i mi se naravno dogovorimo da ga sjebemo, odemo mi tako do neke prodavnice koja radi celu noc kupimo 10 jogurta u casi i 20 jaja I SVE TO NA PLAKAT!!!! Moram vam reci da sada plakat prelepo izgleda i ona devojka Bill ima sada belu fleku preko lica!!!!! Svratite do Arene da pomognete u nasim podvizima!!!! Sta mislite o tome, da li se to zove ludovanje?????? Pa vi ste bas neki zajebani.
Генеральный Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 i udjemo mi lepo u Autobusтако, тако, велико А, поштујеш превоз као институцију.
Mita Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Axaaxxa NoooBS koji ste klosari mi smo u Knez Mihajlovoj oko 15 do 1 pisali po njihovim plakatima i + smo stigli na nocni
SerbZmaj Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Ja imam 15 godina i ne ludujem nesto previse, ali ovakve slicne stvari redovno radim! Vracamo ja i jos neki moji ortaci i ortakinje iz grada prema NBG negde oko 00:30 i udjemo mi lepo u Autobus i izadjemo kod Arene na NBG-u i vidimo mi tamo plakat Tokio Hotela i mi se naravno dogovorimo da ga sjebemo, odemo mi tako do neke prodavnice koja radi celu noc kupimo 10 jogurta u casi i 20 jaja I SVE TO NA PLAKAT!!!! Moram vam reci da sada plakat prelepo izgleda i ona devojka Bill ima sada belu fleku preko lica!!!!! Svratite do Arene da pomognete u nasim podvizima!!!! Sta mislite o tome, da li se to zove ludovanje?????? Eh da to je da dementirana omladina koja je naselila te krajeve...( sada znam zasto se moj brat ponasa 'opasno' ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nemojte biti iznenadjeni ako ne budete vidjali svoje postove, kada se nadjem na temi brisacu vecinu 'nepotrebnih' stvari.
Recommended Posts