Black Diamond Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 ej sto prozivaste malog pa bolje to nego da pije i pusi i kurva se
Sisus Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Didica je u pravu. Vi kao nikad niste napravili nijedno sranje kad ste bili klinci? To sto su gadjali jajima plakat je semenka naspram onog sto rade drugi klinci.
Black Diamond Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 ja sam u osnovnoj skoli porusila zid ispred skole i ubila biologicarki kornjacu
cutak Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 ej sto prozivaste malog pa bolje to nego da pije i pusi i kurva se AGREED ! Didica je u pravu. Vi kao nikad niste napravili nijedno sranje kad ste bili klinci? To sto su gadjali jajima plakat je semenka naspram onog sto rade drugi klinci. ALSO AGREED !! Ja sam napravuio ovo za quote ali verovatno nisa dborbo
jana03 Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 диди јел било после " а где је моја корњачица" ахахахахахахах
Black Diamond Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 диди јел било после " а где је моја корњачица" ахахахахахахах nije nego kao joooooooooj neko mi ubio kornjacu, ja to uradila jer mi je dala keca zato sto nisam mogla da radim kontrolni sa iscasenom rukom (nisam mogla da pisem) pa sam posle pola knjige morala da odgovaram
Routasydän Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Videces ti kada ti se osvete Rafaelo, Mikelandjelo, Donatelo i Leonardo
Black Diamond Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Videces ti kada ti se osvete Rafaelo, Mikelandjelo, Donatelo i Leonardo
Zen Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Okrutnost prema zivotinjama... lame.... bolje da si joj stavila ulje za kocnice na haubu.
Black Diamond Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Okrutnost prema zivotinjama... lame.... bolje da si joj stavila ulje za kocnice na haubu. bila sam mala to mi bilo lakse
WIZARD OF GORE Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 ja sam u osnovnoj skoli porusila zid ispred skole i ubila biologicarki kornjacu a šta ti je ta jadna životinja skrivila???
Black Diamond Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 a šta ti je ta jadna životinja skrivila??? nista al je zato kurva biologicarka patila hahaha
Hudini Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 bolje da si joj stavila ulje za kocnice na haubu Ili šećera u rezervoar. Zamisli da tebe neko tako ubije iz čiste obesti. Nadam se da si se osećala ispunjeno.
Josif Visarionovič Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 bolje da si joj stavila ulje za kocnice na haubu. uf to podize farbu samo tako
Routasydän Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 bolje da si joj stavila ulje za kocnice na haubu. Uh, ovo je brutalno Meni je letos neka koza kitila djuntu na svadbi i stavila kilogram selotejpa na haubu koji se na vrucini istopio i prilikom skidanja ostetio se smekerski lak ...... bio sam spreman da prema njoj postupim okrutnije nego Dildica prema nastavnicinoj kornjaci, ali sreca posle nekog vremena sam iscoolirao
Josif Visarionovič Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 vezes mu zadnje osovine za drvo pa kad krene samo tras
Routasydän Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 vezes mu zadnje osovine za drvo pa kad krene samo tras ma da, postavis MRUD (mina razornog usmerenog dejstva)
Sisus Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 E, sad. A jel tacno i da jogurt hoce da sjebe farbu?
jana03 Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Uh, ovo je brutalno Meni je letos neka koza kitila djuntu na svadbi i stavila kilogram selotejpa na haubu koji se na vrucini istopio i prilikom skidanja ostetio se smekerski lak ...... bio sam spreman da prema njoj postupim okrutnije nego Dildica prema nastavnicinoj kornjaci, ali sreca posle nekog vremena sam iscoolirao znajuci da si auto fan mogu da ti zamislim facu hahahahahahahah sta uradin onda leba ti ma da, postavis MRUD (mina razornog usmerenog dejstva) to za druge znas a tebi.......)))))
Machka Naopachka Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 ja sam u osnovnoj skoli porusila zid ispred skole i ubila biologicarki kornjacu Okrutnost prema zivotinjama... lame.... bolje da si joj stavila ulje za kocnice na haubu. Moja biologicarka je u osnovnoj skoli "pustila" papagaje koje su joj djaci kupili a bila je car, nevezano za ovo.
Black Diamond Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 al to je bila mala kornjaca samo sam je malo jace stisnula i ona se ulubila i onda sam je ostavila tako i kad je matora vestica dosla pocela je da vristi "ko mi je ubio kornjacu" hehe zao mi je kornjace ali izraz njenog lica je bio priceless toga cu se secati do kraja zivota e da i kostu kad smo obukli
Josif Visarionovič Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 (edited) Naravno da rano pocinju,evo su dve vrscanke,inace 92 godiste...dovoljno?ima jos Edited March 26, 2008 by Steven Seagal
Mita Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Au samo koliko mojih drugarica isto to rade ali meni to ne smeta
cutak Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Naravno da rano pocinju,evo su dve vrscanke,inace 92 godiste...dovoljno?ima jos Kako znas da su 92 godiste ?? :) :) @Mita: ahahahahahaa carino !
Recommended Posts