Josif Visarionovič Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 recimo da znam ko je ova levo,glupog li pitanja
Mita Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 najace kako se moj ortak iznervira axaxaxxaax on se ljubi sa svojom devojkom i zavrse oni i dodje ona i krece da lupa zvaku njenoj ortakinji onako iz "zajebancije" kad je video i jos kao razdvaja kao dosta i nastavi da se ljubi sa njom
cutak Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 recimo da znam ko je ova levo,glupog li pitanja Salio sam se
Sisus Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ma, toga je bilo i u moje vreme, samo nije bilo mobilnih sa kamerom da se to ovekoveci.
vudun Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Taj rad ... a to razmenjivanje nežnosti između dveju mladih ženki me je oduvek samo tako palilo!
Hudini Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 al to je bila mala kornjaca samo sam je malo jace stisnula i ona se ulubila Mora da je dobar osećaj oduzeti život bespomoćnom stvorenju. Makes it feel like God, doesn't it?
Black Diamond Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Mora da je dobar osećaj oduzeti život bespomoćnom stvorenju. Makes it feel like God, doesn't it?
Black Diamond Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ubila si kornjacicu. Malu kornjacicu. jedna kornjaca 200 kinti izgled biologicarkine face kad je shvatila sta se desilo PRICELESS p.s. ubila sam ja i misha bacila ga sa terase
Azaralena Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 jedna kornjaca 200 kinti izgled biologicarkine face kad je shvatila sta se desilo PRICELESS p.s. ubila sam ja i misha bacila ga sa terase Ti si zla. Pleonazam. Jeees, pleonazam, nikad mi nece biti jasno sta ljudi imaju protiv toga kad je meni tako najsladje.
Hudini Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 p.s. ubila sam ja i misha bacila ga sa terase Ajde da se ova priča ovde završi. Na kraju će ispasti da je Didica ubila i biologičarku.
cutak Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ajde da se ova priča ovde završi. Na kraju će ispasti da je Didica ubila i biologičarku. hahhahaha :rockdevil:
Mustang Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 al to je bila mala kornjaca samo sam je malo jace stisnula i ona se ulubila i onda sam je ostavila tako i kad je matora vestica dosla pocela je da vristi "ko mi je ubio kornjacu" hehe zao mi je kornjace ali izraz njenog lica je bio priceless toga cu se secati do kraja zivota e da i kostu kad smo obukli Probaj moje kornjace da ubijes :violent:
Black Diamond Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Probaj moje kornjace da ubijes :violent: necu ti mi nisi dao keca
Yggdrasil Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 (edited) Ovo je strašno. MTV generacija u razvijenom delu sveta. Pre 1-2 godine u Britaniji se dogodio sličan incident, u nekim ranim razredima gimnazije grupa devojčica (13-14 godina) napala je vršnjakinju zbog toga što se pojavila u majci AC/DC-a. Ošišali su je, i naneli pritom povrede makazama po licu i rukama. To je, nekakav, početak. A razlozi njihove agresije su mnogobrojni. Edited March 27, 2008 by Lotophagus
Hudini Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ovo je strašno. Nije trebalo ovo da pročitam. Sad mi dođe da odem tamo i da mu polupam tu balavu pizdu!
Mustang Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Debila svuda i na svakom koralku. Glupost je najuniverzalnja stvar, kao i osecj pripadnosti... @ didica Pa valjda dovedes starijeg batu da porazgovara s uciteljicom, a ne da ubijes jadno malo stvorenje...
El Karnisero Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ovo je strašno. MTV generacija u razvijenom delu sveta. Pre 1-2 godine u Britaniji se dogodio sličan incident, u nekim ranim razredima gimnazije grupa devojčica (13-14 godina) napala je vršnjakinju zbog toga što se pojavila u majci AC/DC-a. Ošišali su je, i naneli pritom povrede makazama po licu i rukama. To je, nekakav, početak. A razlozi njihove agresije su mnogobrojni. Kakvo bre sudjenje,odma' vesanje.
Black Diamond Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 bruka za ovu decu @mustang nemam starijeg batu
Hudini Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 nemam starijeg batu Zato se i iskaljuješ na jadnim životinjama...
Black Diamond Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Zato se i iskaljuješ na jadnim životinjama... ma da ej tad sam imala kolko... 11-12 godina otad sam samo jos 1 zivotinju ubila
Recommended Posts