Jump to content

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najace kako se moj ortak iznervira

axaxaxxaax

on se ljubi sa svojom devojkom i zavrse oni

i dodje ona i krece da lupa zvaku njenoj ortakinji onako iz "zajebancije"

kad je video i jos kao razdvaja kao dosta i nastavi da se ljubi sa njom :)

Posted
al to je bila mala kornjaca samo sam je malo jace stisnula i ona se ulubila

Mora da je dobar osećaj oduzeti život bespomoćnom stvorenju. Makes it feel like God, doesn't it?

:violent:

Posted
Ubila si kornjacicu. Malu kornjacicu. :(:cry::udri::cry:

jedna kornjaca 200 kinti izgled biologicarkine face kad je shvatila sta se desilo PRICELESS

p.s. ubila sam ja i misha bacila ga sa terase :D

Posted
jedna kornjaca 200 kinti izgled biologicarkine face kad je shvatila sta se desilo PRICELESS

p.s. ubila sam ja i misha bacila ga sa terase :D

Ti si zla. :cry::evil:

Pleonazam.

Jeees, pleonazam, nikad mi nece biti jasno sta ljudi imaju protiv toga kad je meni tako najsladje. :wub:

Posted
p.s. ubila sam ja i misha bacila ga sa terase

Ajde da se ova priča ovde završi. Na kraju će ispasti da je Didica ubila i biologičarku.

Posted
Ajde da se ova priča ovde završi. Na kraju će ispasti da je Didica ubila i biologičarku.

hahhahaha

:rockdevil: :rockdevil:

:pivopije:

Posted
al to je bila mala kornjaca samo sam je malo jace stisnula i ona se ulubila i onda sam je ostavila tako :D i kad je matora vestica dosla pocela je da vristi "ko mi je ubio kornjacu" hehe zao mi je kornjace ali izraz njenog lica je bio priceless toga cu se secati do kraja zivota :D

e da i kostu kad smo obukli :lol:

Probaj moje kornjace da ubijes :violent: :violent: :violent:

Posted (edited)

Ovo je strašno.

MTV generacija u razvijenom delu sveta.

Pre 1-2 godine u Britaniji se dogodio sličan incident, u nekim ranim razredima gimnazije grupa devojčica (13-14 godina) napala je vršnjakinju zbog toga što se pojavila u majci AC/DC-a. Ošišali su je, i naneli pritom povrede makazama po licu i rukama. To je, nekakav, početak. A razlozi njihove agresije su mnogobrojni.

Edited by Lotophagus
Posted

Debila svuda i na svakom koralku. Glupost je najuniverzalnja stvar, kao i osecj pripadnosti...

@ didica

Pa valjda dovedes starijeg batu da porazgovara s uciteljicom, a ne da ubijes jadno malo stvorenje...

Posted
Ovo je strašno.

MTV generacija u razvijenom delu sveta.

Pre 1-2 godine u Britaniji se dogodio sličan incident, u nekim ranim razredima gimnazije grupa devojčica (13-14 godina) napala je vršnjakinju zbog toga što se pojavila u majci AC/DC-a. Ošišali su je, i naneli pritom povrede makazama po licu i rukama. To je, nekakav, početak. A razlozi njihove agresije su mnogobrojni.

Kakvo bre sudjenje,odma' vesanje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...