Routasydän Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Daleko bilo da o tome mislim, zamisli svoje dete na nekom cosku kako povraca i razvlaci se po toj bljuvotini, aj da se to desi jednom, nego to se desava skoro svaki dan. izvini molim te ali to nije normalno Pa verovatno je i njegov tata to radio. A inace deca izlaze iz problema u porodici najcesce traze u otkidanju od alkohola, drogi, promiskupitetu, da skrenu paznju sa problema i jbg, upadnu u drugi problem. Samo zelim da kazem da to nije epidemija kao sto se vecina trudi da prikaze
Hudini Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 (edited) Stoji tu svašta, ali ja se sećam da kad sam ja imao 15 godina, posle 1 h nije bilo ničega u gradu. Nisu radile diskoteke, prodavnice, kafići... Danas diskoteke rade do 4 ujutru, prodavnice rade non stop, kafići po celu noć... To je prva stvar koja nije normalna. Šta će klinac od 14, 15 godina do 4 ujutru u gradu?! Ako već ne mora da ustaje rano, ima valjda neke biološke procese koji se odvijaju u pubertetu i za koje je neophodan kvalitetan san?! Ili je i to možda prevaziđeno ovih dana? EDIT: A to što se tiče njegovog tate, pa možda on jeste pio i valjao se u sopstevnoj bljuvotini, ali je to radio u 23 h... Edited February 26, 2008 by Hudini
Feniks . Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Dobro, ja sam sa 15 poceo da se otkidam...pio sam pola litre vodke i to zalivao sa kojim pivom...dan danas se prica o tome u mom gradu, stariji nisu mogli verovati da moj drugar i ja toliko mozemo popiti...I onda se ja opametim i u 19.g. skinem sa zestine, ostanem samo na pivu...i pazim sta radim...he he...Sad se zasitio piva pa ponekad pijem viljamovku
Zagrivuk Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Pa verovatno je i njegov tata to radio. A inace deca izlaze iz problema u porodici najcesce traze u otkidanju od alkohola, drogi, promiskupitetu, da skrenu paznju sa problema i jbg, upadnu u drugi problem. Samo zelim da kazem da to nije epidemija kao sto se vecina trudi da prikaze Hvala bogu pa nije, ali nije ni za zanemariti jer moze postati epidemija. Sve mogu da skapiram od 18 godine, ali neke stvari koje se desavaju pre toga mi uopste nisu jasne
Divlji Tigar Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ja se samo pitam sta rade deca od 15 gosina u gradu u 2 ujutro...A kad vidim one kllinke polugole, zapitam se da li imaju roditelje... Sve je otislo u tri lepe...pa ja sam poceo izlaziti na kraju sedmog razreda, izlaz do 12... Ja sam poceo da izlazimu 6. razredu isto do ponoci,a a od kraja osnovne bez ogranicenja, keva se u pocetku bunila ali videla da nema vajde pa popustila. Vi govorite o tim klincima kao o najezdi pacova ili nekih insekata, i previse se generalizuje ovde. I nije tacno da se svi jebu sa 14-15 godina, da su drogirani, pijani i slicna sranja. Ja mislim da se vi svi bedacite jer ste omatorili i sad zavidite tim klincima i klinkama Da istina malo se i preteruje. Moze biti da se neki izbedaceni sto su omatorili. Nisu svi, naravno...ali veliki broj...na zalost... He he, Feniks je besmrtan i vecno mlad, tako da, mogu samo svi ostali da budu ljubomorni :rockdevil:
Feniks . Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Roditelji su vecinom za sve krivi...kao i celo drustvo...ali da ne mudrujem sad ovde...mozda napisem neku studiju o tome...i tako postanem slavan i bogat
Routasydän Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Jebem li ga, ceo razred sa 14 godina je cirkao, mi smo pili kao sundjeri sa 15 godina, picili po svirkama (prva velika svirka na kojoj sam bio je 1994 na Tasmajdanu - rok spektakl ostao sam do4h ujutro) ribe su se jebale, bilo je svega, cak je u mojoj ulici bio do jaja klub sa ruskinjama gde nema ko nije bio (doduse sa 16 i stariji) Svega toga imas danas samo sto se vise prica o tome, imas internet .........
El Karnisero Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Preterujete.Ima likova koji su non-stop pijani i povracaju ali je njihov broj mizeran.Ubijte me ako ih ima 1%.Bar je u Smederevu tako. Sto se tice toga da deca 6-7. razred osnovne ostaju u gradu do 2,to jeste glupo.
Zagrivuk Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Svi smo mi pravili gluposti u tim godinama, ali kad pominjem alkohol kazem da je veliki problem ako sreces jednu te istu decu koja to rade minimum svaki drugi dan. Mislim, to nisam ni ja radio :) :)
Routasydän Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Svi smo mi pravili gluposti u tim godinama, ali kad pominjem alkohol kazem da je veliki problem ako sreces jednu te istu decu koja to rade minimum svaki drugi dan. Mislim, to nisam ni ja radio :) :) E pa ako kazes vec"jednu te istu" onda to znaci da je to samo jedan procenat i nema epidemijske razmere kako ste svi pokusali da predstavite na pocetku
Divlji Tigar Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Jebem li ga, ceo razred sa 14 godina je cirkao, mi smo pili kao sundjeri sa 15 godina, picili po svirkama (prva velika svirka na kojoj sam bio je 1994 na Tasmajdanu - rok spektakl ostao sam do4h ujutro) ribe su se jebale, bilo je svega, cak je u mojoj ulici bio do jaja klub sa ruskinjama gde nema ko nije bio (doduse sa 16 i stariji) Svega toga imas danas samo sto se vise prica o tome, imas internet ......... Da taj rad. Ja mom detetu (ako ga budem imao) necu odredjivati nikakva pravila kada treba da bude kuci posle njegovih 15-16 godina. Svi klinci prave neka sranja, samo neki manja, a neki veca. Ako je osoba kreten ona ce to uvek biti.
Zagrivuk Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 E pa ako kazes vec"jednu te istu" onda to znaci da je to samo jedan procenat i nema epidemijske razmere kako ste svi pokusali da predstavite na pocetku Govorim u mom kraju, a verujem da ih ima svakom kraju.
Ivan_Creed Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ja samo zelim da kazem da sam procitao ceo Smorokov post. Skupicemo se mi stariji, i evocirati uspomJene uz oranz djus ili neku jeftinu krdzu u cevapdzinici 'Kod Miroslava'... da nam zivot bolje prodje, sve uz zvuke ranijih radova Mileta Kitica (dok je jos bio necrofolk, pre ovog modernog cyber fazona) ili Mire Skoric iz perioda 'Brutal Massacre - lajv from LeskoWac '99'.... :rockdevil:
Dead Man Drinking Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 (edited) 'lajv from LeskoWac '99'.... :rockdevil: care :pivopije: Ako se danas ovoliko pije od ove zemlje neće ostati ništa. Jeste svaka generacije gora od prethodne, ali iskreno, ko ih jebe. Nisam im ja kriv sto misle da je to život. I kao što kažu "IdiJoti" - pametan već zna, a budali ne vredi objašnjavati. Edited February 26, 2008 by Dead Man Drinking
Sisus Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Pa da je sad isto kao kad smo mi bili klinci i nije. Droga nekad nije bila tako dostupna i tako jeftina kao sad. Pre je to jedva bila vutra (koju ja u zivotu nisam koristio), a sad su ekseri kao dobar dan. I nesto se ne secam da se toliko nozekalo. Malo, malo, pa neki klinac ima noz.
Feniks . Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Pa da je sad isto kao kad smo mi bili klinci i nije. Droga nekad nije bila tako dostupna i tako jeftina kao sad. Pre je to jedva bila vutra (koju ja u zivotu nisam koristio), a sad su ekseri kao dobar dan. I nesto se ne secam da se toliko nozekalo. Malo, malo, pa neki klinac ima noz. Tacno. A to za nozeve, pre je bilo casti...sad se biju jedino tako da deset gazi jednoga, bruka...pickice...pre je bilo casti...
23/16 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Rusi se i dalje makljaju 200 na 200. Castan narod.
Feniks . Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Rusi se i dalje makljaju 200 na 200. Castan narod. Poljaci takodje... Kod nas je sve otislo u tri lepe...pogotovo ovi klinci, glume neko ludilo, ustvari su pickice...najbolje kad se meni tako neki picopevac nesto mrsti u gradu...
Divlji Tigar Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Poljaci takodje... Kod nas je sve otislo u tri lepe...pogotovo ovi klinci, glume neko ludilo, ustvari su pickice...najbolje kad se meni tako neki picopevac nesto mrsti u gradu... Sve je to sjebano u vugla, prijatelju. Kladim se da su neki od njih kod kuce manji od makovog zrna.
Feniks . Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Sve je to sjebano u vugla, prijatelju. Kladim se da su neki od njih kod kuce manji od makovog zrna. Naravno, time lece svoje komplekse...umesto da idu u grad da se zezaju i jure devojke, oni samo gledaju kako da naprave neku glupost...i to rade kao pickice...
Divlji Tigar Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Naravno, time lece svoje komplekse...umesto da idu u grad da se zezaju i jure devojke, oni samo gledaju kako da naprave neku glupost...i to rade kao pickice... Tesko da neki od njih mogu da nadju devojke.
AGGRESSOR55 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Naravno, time lece svoje komplekse...umesto da idu u grad da se zezaju i jure devojke, oni samo gledaju kako da naprave neku glupost...i to rade kao pickice... najgore je to sto oni misle ako se popisaju na neka kola ili obore kantu za smece i pobegnu da su zescu glupost napravili
рогозуб Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 prslo u zakmo sve. ima bre da se odselim u iran, ili u avganistan da zhivim sa mudzhedinima, tamo se ljudi ne bave glupavim stvarima...
Guest Bata Životinja Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 vama jos uvijek nije jasno da je batina tu najefikasnija? Evo, pogledajte, mene nisu mlatili, i vidite kakav sam ispao. Pa vi radite sta hocete.
Zagrivuk Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 vama jos uvijek nije jasno da je batina tu najefikasnija? Evo, pogledajte, mene nisu mlatili, i vidite kakav sam ispao. Pa vi radite sta hocete. Da si ti ziv i zdrav ja sam od batina lezao u bolnici (vise puta) I ja sam druge slao tamo :) Ono sto hocu reci da me nista u zivotu nije promenilo. Mozda jesu neke stvari ali samo svojom odlukom
Recommended Posts