Jump to content

Recommended Posts

Posted
Види сад овог Индијанца. Ја нисам ни питао гомилу људи са АДСЛ-ом, а ти прескочи некад да прокоментаришеш нешто што те се не тиче.

Zbog cega me se ne tice?Mozda sam i ja potencijalni kupac. :da:

Indijanac. :) :) :)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sam pevacu poslao mail u kom se izvinjavam sto sam za skinuo albume sa neta.Rekao je da on zivi u Srbiji ni on ne bi kupio albume :twisted: Ako ikad dobijem 1000E kupujem gardijane i cage, da im se oduzim za ulepsavanje mog zivota :muzicar:

Posted

Да он живи у Србији... Мамицу му... Не знам да ли сам то већ писао овде, мислим да не, али Ерол ми је причао да су заједно свирали на неком фестивалу у Немачкој. Неки Шваба је током свог наступа пљувао по Америци, а када се њихов наступ завршио Шон га дочека у бекстејџу и нокаутира га.

Posted

Čovek nije rekao ništa loše o Srbiji, samo je uzeo u obzir činjenicu da jedino u bogatim zemljama kao što je njegova, gde je prosek plate desetak puta veći nego kod nas, ima smisla kupovati originale.

Posted

Углавном, ниси пренео комплетну изјаву. Али ово предочава и какав је човек и иначе. Ерол ми рече да је екстремни републиканац, што ће рећи десничар.

• 2 weeks later...
Posted

...sto ne radi.

Nabavih Hell Destroyer i Darker Than Black iz pijeteta prema King Diamond pesmi. Ne ynam kako sam preyiveo slusanje oba albuma, jos kad vidis da je lik drkos - huge FUCK OFF za ovaj bend. Jedini respect za KD stvar, naravno :)

• 2 weeks later...
Posted

evo bas sam i ja nabavio ovaj bend pre jedno mesec dana, al tek sad uzeh da preslusavam pa cu da vidim dal ovaj grob sere ko obicno :)

Posted

Ови култни ликови ми постају све чуднији са својим укусом, маме ми.

Posted
Да он живи у Србији... Мамицу му... Не знам да ли сам то већ писао овде, мислим да не, али Ерол ми је причао да су заједно свирали на неком фестивалу у Немачкој. Неки Шваба је током свог наступа пљувао по Америци, а када се њихов наступ завршио Шон га дочека у бекстејџу и нокаутира га.

Jel a koga je nokautirao tada?

Iste godine je opalio Blejza bivseg smarca iz pokojnog nam mejdna na BYH festu(ima moju podrsku)

Posted

Е, могуће да је било то, али чини ми се да рече да је Немац био у питању.

Posted

А, да, мајку му, то сам вам ја био изделио.

А шта ти смета тај warn, лепо ти стоји. ;)

• 4 weeks later...