IronMaiden Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 (edited) Mislim da ni ove zive legende nesmemo zaobici,ljudi su od 1966 na sceni,covece 42 godine na sceni i 2007me su izdali album,i nikada nisu menjali stil. Rockin all over the world Edited February 27, 2008 by IronMaiden Quote
dudi Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Mislim da ni ove zive legende nesmemo zaobici,ljudi su od 1966 na sceni,covece 42 godine na sceni i 2007me su izdali album,i nikada nisu menjali stil. Rockin all over the world dosta njihovih albuma je izdato i kod nas i odlican Rnr band . svirali su i nekoliko puta u Yugoslaviji tada. Mislim da ova nova generacija slabo zna za njih (ili nece da zna) Quote
Mr.Hate Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Slusao sam ih kad sam bio mali samo na snimljenim kasetama nije bilo naziva pesama.Full respect za ostanak na sceni sve ove godine ali trebalo mi je nesto malo brze,zesce i komplikovanije za dalje napredovanje u upoznavanju metal muzike tako da ih sad bas slabo slusam.Valjda kad napunimo po 60 godina vraticemo se na mekse stvari...Za sad kod mene josh uvek pichi South of heaven plocha sto sam s "nekim" zamenio! Quote
Guest Black Gruja Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Status Quo genijalni bend, ne verujem da nije bilo teme o njima, zvuci nemoguce posto su rock legende, but... Najbolja pesma Down, Down Quote
Grob Bez Dna Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 kratko receno - genijalci su -!!! Quote
LazaGNR Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Status Quo genijalni bend, ne verujem da nije bilo teme o njima, zvuci nemoguce posto su rock legende, but... Bila je ranije tema @IronMaiden:procitaj pravila otvaranja tema: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 (editovan ti je podnaslov) Quote
_powerslave_ Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ljudi jel chuo neko da ovi matorci dolaze u Beograd... i to pochetkom juna... Quote
darthmoog Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Moze li neko da mi objasni zashto je bash status quo genijalan bend? Quote
Dersu Uzala Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Zato sto su 'stara skola'. Posteno se obavljao posao. Ostalo zavisi od ukusa. Quote
Guest Black Gruja Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ljudi jel chuo neko da ovi matorci dolaze u Beograd... i to pochetkom juna... Gde si to cuo? Mislim bice super ako je to istina . Quote
darthmoog Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 @odliveni i dalje ne kapiram sta je tu genijalno...sta je tu novo...sta je tu drugacije... Quote
Dawn Daemon Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Sta je tu novo? Pa sada vise nista - mislim, bend je nastao pre nego sto se vecina nas ovde rodila Sta je tada bilo novo? Mnogo toga. -------- Da li znate cija je pesma Black Night? - Deep Purple Tacno, ali cija je glavna melodija te pesme? - Ne znam Odgovor je Status Quo! (hint: prvi album) Quote
Hobo Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Nikako da dam sansu tom Vertigo periodu. Zivo me zanima jel' i to zvuci kao straightforward rock'n'roll boogie. U biti Quo je ok, cista pozitiva. Quote
Sreta Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Eto ja obozavam Status Quo,a relativno sam mladja generacija,slusam ga od srednje skole otprilike! Najpre zavoleh In the army now,pa poces da slusam i slusam.... i dan danas ih slusam. Informacije o dolasku? Na sajtu njihovom ne videh nista Quote
NoBodyAsAleksa Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 (edited) ovde imas informacije o svi predstojecim koncertima i svemu zivom!!!! I ako je istina to sto pise na sajtu onda DOLAZE!!!!!!!!! Edited March 15, 2008 by NoBodyAsAleksa Quote
crusader84 Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Čuio sam na 202-jci da sigurno dolaze i da će koncert biti u junu, samo još nije odredjen tačan datum. Quote
_powerslave_ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 I na njihov cert cu otprilike doci jer ce cale da kupi karte hehe Quote
dudi Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 (edited) sigurno ce biti dobar koncert Eh da je moj cale bio takav Edited April 2, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
_powerslave_ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Hehe pa ono, njemu je Status Quo jedna od omiljenih grupa, tako da je to jedna od retkih prilika da on finansira i za mene kartu... Quote
IronMaiden Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 @odliveni i dalje ne kapiram sta je tu genijalno...sta je tu novo...sta je tu drugacije... Kada budes porastao sve ce ti se samo kasti!!! Quote
Dersu Uzala Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 @odliveni i dalje ne kapiram sta je tu genijalno...sta je tu novo...sta je tu drugacije... Sorry, nisam video pitanje. Mada, lepo rece covek odozgo...u TO vreme bilo je novo. Anyway, oni su obican boogie band, ali su vrh boogie band. Povijesno imaju najvise hitova na engleskim top listama. Mala li je stvar.Ja sam ih doduse intenzivno slusao tamo izmedju '71. i '75 recimo, verovatno njihov najjaci period. Zajedno sa Slade, The Sweet, Thin Lizzy, Susy Quatro i tako tom ekipom. Quote
Guest Rossi Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Pozdrav svim fanovima starih dobrih Statusa. Naleteh na ovaj forum i ovu temu tražeći nove informacije o njihovom nastupu u Beogradu,za koji sam čuo nezvanično... Medjutim na njihovom oficijelnom sajtu http://www.statusquo.co.uk nisam našao da dolaze u BG.... Najbliži grad gde sviraju su Ljubljana-2.jula,Bratislava 1.jula i Beč 9. jula. Već sam rezervisao ulaznicu za prvi jul u Bratislavi. Ako me služi sećanje dobro , u Bg su svirali polovinom aprila davne 1986 godine (još čuvam ulaznicu sa tog koncerta). Obožavam njihovu muziku Quote
Sreta Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ni ja ne nadjoh nista o koncertu,a za prvi jul ti iskreno zavidim , hehe.... Quote
djuk Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 sviraju u novom sadu 5. jula, karta 1000 din. http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=46878 ovaj maksa catovic laze cim zine, kaze svakih 15 dana ce da ogranizuje festivale. Quote
Recommended Posts