DBrave Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 ??? Tesko mi je da poverujem u ovakvo pitanje, osim ako nemas 28Kb/s modem... Za nesto sto je manje od 10mb i sto se sa trenutno najsporijom adsl/kablovskom vezom skine za 2min ti pitas dal vredi skinuti :) skini pa preslusaj ako ti se svidjaju prethodne pesme ove grupe, ako ne onda nemoj, posto ovo nije nista radikalno novo... Quote
VoivodBG Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 http://rapidshare.com/files/162617460/NDH08_www.mediaportal.ru_.rar Quote
Draža Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Možda samo za nijansu slabiji od predhodnog, možda još koji put da preslušam... u svakom slučaju odličan. Produkcija savršenstvo, al to se već podrazumeva. Quote
Azizam Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Nije da sam očekivala sada nešto preterano ali album nije ništa posebno. Još jedan u nizu. S.E.X. pesma je čista paljevina koja naprosto ne uspeva da me zaintrigira, ali kao trebalo bi je li jer je refren eh tako vickast...ma nemoj. Shakin' hands je već zanimljivija ali i taj pokušaj odslikavanja nekog stanja društva kroz booty pogled na svet je propao. Something in your mouth mi je zanimljiva pesmica. Gotta be somebody kao prvi single je pristojan, mada bljutav u nickleback stilu. This Afternoon mi se od svih pesama najviše sviđa valjda jer je opuštena i zapravo nešto smisleno i govori. Just to get High, sviđa mi se kvazi režanje u refrenu. No kao i prošlog albuma jedva ću ga se sećati na šta je ličio do kraja godine. Quote
:matija Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Ja sam cuo njihovu pesmu rockstar, pogledao spot i smucio mi se bend. Quote
DBrave Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Pa sto? Mislim tu bas prozivaju celu scenu, sta ti se tu smucilo? Quote
vladream Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 novi album je super, malo slabiji od prethodnog, ali i dalje kida, trebalo bi i dvd da izadje, iz 2006, sa stvarima sa all the right reasons, tako da super Quote
DBrave Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Najjaca pesma sa novog je Just To Get High, razvaljuje koliko je dobra, mogu da je slusam po 10 puta zaredom Quote
:matija Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Pa sto? Mislim tu bas prozivaju celu scenu, sta ti se tu smucilo? Au jbt, ja nisam provalio onda da je pesma sarkazam. Vec sam mislio da su mrtvi ozbiljni. Quote
DBrave Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Obrati paznju: I'm through with standing in line to clubs I'll never get in It's like the bottom of the ninth and I'm never gonna win This life hasn't turned out quite the way I want it to be (Tell me watchya want) I want a brand new house on an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough for ten plus me (Tell me watchya need) I'll need a Credit card that's got no limit And a big black jet with a bedroom in it Gonna join the mile high club at thirty-seven thousand feet (Been there, done that) I want a new tour bus full of old guitars My star on Hollywood Boulevard Somewhere between Cher and James Dean is fine for me (So how you gonna do it) I'm gonna trade this life for fortune and fame I'd even cut my hair and change my name 'Cause we all just wanna be big rock stars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny as we just won't eat :) And we'll Hang out in the coolest bars In the VIP with the movie stars Every good gold digger's gonna wind up there Every Playboy bunny with her bleach blond hair and well, Hey hey I wanna be a rock star Hey hey I wanna be a rock star I wanna be great like Elvis without the tassels Hire eight body guards that love to beat up assholes Sign a couple autographs so I can eat my meals for free (I'll have the quesadilla, haha) I'm gonna dress my ass with the latest fashion Get a front door key to the Playboy mansion Gonna date a centerfold that loves to blow my money for me (So how you gonna do it) I'm gonna trade this life for fortune and fame I'd even cut my hair and change my name 'Cause we all just wanna be big rock stars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny as we just won't eat And we'll Hang out in the coolest bars In the VIP with the movie stars Every good gold digger's gonna wind up there Every Playboy bunny with her bleach blond hair And we'll Hide out in the private rooms With the latest dictionary and today's who's who They'll get you anything with that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial, well Hey hey I wanna be a rock star I'm gonna sing those songs that offend the censors Gonna pop my pills from a pez dispenser Get washed-up singers writing all my songs Lip sync em every night so I don't get 'em wrong Well we all just wanna be big rock stars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny as we just won't eat And we'll Hang out in the coolest bars In the VIP with the movie stars Every good gold digger's gonna wind up there Every playboy bunny with her bleach blond hair And we'll Hide out in the private rooms With the latest dictionary and today's who's who They'll get you anything with that evil smile Everybody's got a drug dealer on speed dial, well Hey hey I wanna be a rock star Hey hey I wanna be a rock star zar nije genijalan tekxt Quote
:matija Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Ja sam video i tekst i cuo pesmu i video spot i smucilo mi se zato sto sam mislio da oni to stvarno misle i tvrde itd.. Spot me je ubedio tj.. :) Otvorio si mi oci. Quote
banedeathmetal Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 (edited) Kao dugo-godisnji fan Nickelback-a i posle neprestanog slusanja njihovog novog albuma ja bih dao ocenu 8.5/10. Za sada (kao sto vec vidim da sa nekim ljudima delim misljenje) jedini jaci album do sada im je "All The Right Reasons". Ovaj album ima savrsenu produkciju, od tvrdih riffova do pevljivih refrena, od perverznih textova do lepih akusticnih balada. Jednostavno je odlican album, ali nekako negde mu fali nesto sto je ATRR posedovao, a ne znam sta je to...uglavnom, verovatno uz novi Deeds Of Flesh moj omiljeni album 2008-e godine Licni favoriti su pesme: Next Go Round, S.E.X. i If Today Was Your Last Day (a jbg moram uglaviti i Shakin` Hands) A nekako najslabija pesma sa albuma mi je "Burn It To The Ground", i ne shvatam zasto su nju stavili kao drugu numeru, jer ni prva bas nije toliko ubedljiva, koliko je recimo bila "Follow You Home" sa ATRR, pa posle te "Fight For All The Wrong Reasons". U svakom slucaju, izdanje za sve pare i definitivno vredno paznje !!! Edited November 27, 2008 by banedeathmetal Quote
Josif Visarionovič Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 odlican je ovaj album Quote
Shamandalie Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Mrzi me da trazim po ruskim sajtovima, molim vas, dajte mi neki link da ga i ja skinem i poslusam. I od ostalih dobijam informacije kako je taj album vrh.... Quote
DBrave Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 http://rapidshare.com/files/165168233/Nick..._Dark_Horse.rar a imas ga i na torrentima... Quote
Lunar Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 All the Right Reasons je bio losh, a ovaj je za plakanje kolko je losh. 1 1 Quote
Shamandalie Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Hvala puno. Sad cu videti hoce li da se skine. Ovih dana mi nesto slabo ide sa rapidshare-om...nadams e da ce ovaj uspeti. Quote
vladream Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 All the Right Reasons je bio losh, a ovaj je za plakanje kolko je losh. ako je sarkazam, onda okej. Quote
DBrave Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 albumi su im brutalni, mozes samo da kazes da se tebi ne svidjaju. ali da su losi... inace neko spomenu prve dve pesme, meni su bas do jaja!! 1 Quote
Sleaze Glammer Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 E nikad nisam bio njihov fan ali ovaj novi album jebe kevu! Quote
angel84 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 po meni su odlicni i ja obozavam da ih slusam Quote
Denny Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Ja ne volim njihovu mjuzu, ali, koliko sam primetio, imaju super kontakt sa publikom i vole ih ljudi... Nisu neki ufurani, nek' su zivi i zdravi! Quote
angel84 Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 i ja sam cula da imaju extra kontakt s apublikom zato ih jos vise gotivim Quote
Saša Grbić Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Koliko li je potrebno da se dovedu. Vjerovatno bi bio dobro posjećen koncert. Quote
Recommended Posts