enclave Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Sajt je stvarno odlicno odradjen ali jedina zamerka su slike koje su stvaljene. Quote
Acid Rain Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 Hvala na komplimentima, sajt je radio nash prijatelj Nikola (Fontana workshop) vishe informacija ce ostaviti kolega Atheist! Quote
Atheist Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Dizajn je radio Nikola Krstić iz Fontana Workshop dizajn tima. Ako nekom treba njihov kontakt može mene da iscima pošto njihov sajt još nije gotov. Quote
Prisoner of Dreams Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Sajt je odlican, a odlican je i Worlds Apart EP, posebno naslovna stvar! svaka cast! Quote
Leshina Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Jebiga jeste donekle Max u pravu... I Srki i Mateja i Golub imaju bend (pa i vise komada ), sve pesme je napravio Nidza, tako da je ipak to projekat a ne bend. Jebiga, jako je tesko naci dobre muzicare danas... :/ zovem se MATIJA Quote
Osmi Putnik Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Ne znas ti kako se zoves... Krle,Krle...Zelimo pohvaliti vas rad i reci vam da imate dobre pesme i mnogo loseg klavijaturistu,evo ja se nudim da ga opet prebijem i da vam sviram uz nadoknadu za prevoz i troshkove za topli obrok :) :) Pesme su super. . . Quote
Acid Rain Posted May 20, 2008 Author Report Posted May 20, 2008 Posle duzeg vremena, nazalost, lose vesti. Acid Rain je ostao bez bubnjara, pa ako ima zainteresovanih ljudi koji znaju da sviraju, a pritom su ozbiljni neka se jave na pp ili na [email protected]. Dva obavezna uslova su da covek dobro svira i da je ozbiljan. Kompromisi po pitanju navedenih nisu moguci, a sve ostalo je stvar dogovora. Pesme mozete downloadovati na www.acidrainband.com Bili bi smo zahvalni ako bi prosirili vest, "pustili buvu" ako je to moguce! Na materijalu za album se uveliko radi, nadamo se najboljem... Quote
Acid Rain Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 Acid Rain je i dalje u potrazi za bubnjarem, obavezni uslovi se nisu promenili! Dobra vest je da je veliki deo albuma gotov (tj 85 posto recimo) i pocetak rada na njemu se ocekuje tokom leta! Ako sve bude islo po planu moze se ocekivati album do pozne jeseni ili rane zime! Do tada slusajte EP! Quote
METAL Man Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Bas mi rekao juce Bojan.. bezveze.. Ajde ljudi srecno sa potragom! Quote
Acid Rain Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Acid Rain i dalje trazi bubnjara, molimo sve koji mogu da rasire vest da to ucine. Myspace stranica nije vise aktivna, tako da je nemojte koristiti za kontakte. KOntakt mail je [email protected] Na albumu se radi, ako ne nadjemo bubnjara do snimanja, najverovatnije je da ce nam session bubnjar snimati album, ali to je josh u razmatranju. POzz Quote
ProgressiveR Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Nadam se da ćete pronaći bubnjara. Baš šteta! Quote
Acid Rain Posted July 9, 2008 Author Report Posted July 9, 2008 Jbg, odsustvo adekvatnih muzicara je problem koji nas prati od pocetka rada, tako da smo na to maltene navikli! Da nismo imali takvih problema, verovatno bi mnoge stvari bile drugacije i Acid bi bio mnogo aktivniji nego sto jeste. POz i hvala na podrsci! Quote
panda69 Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Sad sam hteo nesto sokantno da objavim u vezi Acid Raina, ali zaboravio sam o cemu se radi Quote
Господин Граул Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Eeee, uvek zezaju ti bubnjari.... Quote
~MaX~ Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Odsustvo adekvatnih muzichara jeste boljka ove scene.. samo shto to nije bio najveci problem u ovom bendu... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Bash sranje.... Kapiram da cete da se snadjete! sa srecom... Quote
ProgressiveR Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Što više slušam ovaj EP, sve mi se više uvlači pod kožu ... toliko je tu emocija koje se provlače, a nažalost, oseća se odustvo živog bubnja (i bassa čini mi se) što stvarno oduzima jedan mali deo duše koji ovaj band/projekat ima i tako ga nesebično deli. Ono što sam hteo reći je da mi sa tehničke strane uopšte ne smeta nakucan bubanj (možda i bas) već samo da odsustvo živog muzičara za nijansu kvari emociju ... sve ostalo je stvarno odlično. Quote
Acid Rain Posted July 22, 2008 Author Report Posted July 22, 2008 (edited) Hvala druze na podrsci! Drago mi je da ti se EP svidja! Na albumu se radi i sve ce biti na mnogo visem nivou nego EP sto se svih aspekata tice! Edited July 22, 2008 by Acid Rain Quote
Acid Rain Posted August 18, 2008 Author Report Posted August 18, 2008 I dalje u potrazi za bubnjarem... Quote
delay Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 U zadnje vreme mi se dosta Alpha vrti po plejeru. Stvarno snimak sa dusom. Quote
marko.nocturne Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Ovaj novi EP je super... Mnogo ste napredovali u odnosu na prvi demo... Opako vam leži ovaj pevač ja jedva čekam album.... Quote
Acid Rain Posted September 14, 2008 Author Report Posted September 14, 2008 Sa zadovoljstvom bih objavio da smo pronasli novog bubnjara i to mladjahnog Milosa Branisavljevica Mitu iz benda Face off! Poceli smo sa probama, svirke su jos uvek neizvesne, ali na albumu se radi.... WWW.ACIDRAINBAND.COM Quote
Atheist Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Nemamo live postavu opet, ali uskoro ce nove pesme. Quote
Recommended Posts