Zen Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 (edited) Dakle, imate problem sa filmom koji ste downloadovali, nece da se otpakuje, nece da se "spoji", trazi kodek, losa extenzija i slicno... sva pitanja o downloadu i problemima, registracijama, crack-ovima i slicno SAMO OVDE! Edited March 5, 2008 by Smorock Quote
.... Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Jel' izvodljivo da se uploaduje na youtube video od 108mb (mada, manje vise to) nego traje 24 i vise minuta? Quote
Routasydän Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Evo iskopao sam neki link http://www.softpedia.com/progDownload/Bit-...load-42817.html Quote
Grob Bez Dna Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 je l' postoji neki program koji menja ip adresu ili da nastavim da gasim svaki cas? Quote
bokabokaboka Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Imas raspravu o tome ovde http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...3049&st=280 Quote
Routasydän Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ma samo 192.168.1.1. I kliknes "save and reboot" bez obzira sto nista nisi menjao Quote
Mazrim Taim Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Pre neki dan me je jedan (vrlo glupi) clan izprozivao da je lose sto radim razmene jer mogu da nabavim adsl. Sad,recimo ja radim razmenu od 20 DVD-a. 20 DVD-a ja njemu i toliko on meni. To je na primer 120 DivX filmova. Sve se to zavrsi u roku od 6 dana i plati se ukupno 700 dinara za prazne diskove i postarinu. Sad,ako zelim da batalim to i downloadujem kako me je posavetovao,morao bi za adsl da platim oko 1500 mesecno ili koliko je vec i od toga dobijem: 1 DivX film dnevno ako skidam sa torrenta tj ako ne prsne veza ili se nesto desi,nemam pojma sta. Ovo sto sam napisao nema nikakve veze sa temom,vec mu samo objasnjavam da nije u pravu (zato sto je glup). Moje pitanje u vezi teme je: za koliko vremena se skine jedan DivX film sa rapidshare(podeljen u delice od 100Mb koje moras da sastavljas)? I kako vam se to uopste isplati? I sta je zanimljivo kod download-a kad imate razmene? Komplikovano je,skuplje,i iritirajuce ako nemozes da skines ono sto trazis. Wtf?? Quote
delay Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Na 512k, 1400d mesecno,filmovi sa dosta seedova piche,stoga 1 film skines za 3.5 sata. Recimo dnevno skini 2 filma sa dobrim seederima, i 1 manje popularan, to ti jeste manje filmova od jedne menjaze od 20dvd-ova, ali sve dobijas po svojoj preferenciji, mozes da skines i igru, audiobookove, kurseve, multimedijalne enciklopedije, bukvalno kompletan jedan svet ti je na izvolte. ti si ignorantan, a ja sam za tebe ajnstajn, jasno? Quote
Draža Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Jel bi neko bio ljubazan da napiše vrednosti parametara koje koristi u mikro torrentu. Tj. koje vrednosti staviti za bandwidth allocation, number of connections, active downloads... da bi se sve skidalo najvećom mogućom brzinom? Quote
delay Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 meni je na 512k na connections 250, peers per torrent 150, up. slots 6,bandwith allocation na normal. eksperimentisi. Quote
Triad_1 Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 e ljudi, jel znate neki dobar sajt gde mogu da se skinu torrent-i za PC igrice? Uglavnom koristim www.mininova.org za filmove ali nije mi od velike pomoci za igrice. Hvala unapred Quote
Mazrim Taim Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Na 512k, 1400d mesecno,filmovi sa dosta seedova piche,stoga 1 film skines za 3.5 sata. Recimo dnevno skini 2 filma sa dobrim seederima, i 1 manje popularan, to ti jeste manje filmova od jedne menjaze od 20dvd-ova, ali sve dobijas po svojoj preferenciji, mozes da skines i igru, audiobookove, kurseve, multimedijalne enciklopedije, bukvalno kompletan jedan svet ti je na izvolte. ti si ignorantan, a ja sam za tebe ajnstajn, jasno? Ti si najnize bice ovde na forumu bre,ne znam kako ti to niko nije rekao.. Od prilike lupetas to za seedove jer i ja imam adsl 512 pa mi je za Day After trebalo dan ipo da ga skine. A imao je valjda nesto manje od 200 seedova. Ok,ja verujem da si ti niko i nista,ti veruj da si ajnstajn i nastavi da se drogiras. Jedan je tako verovao da je napoleon.. I "apis" ti mene za jaja. Quote
delay Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 To sto ne znas da podesis modem, i da odaberes dobar torrent, sam si sebi glup. Quote
Andrija Smith Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 (edited) greska. pogresna tema Edited April 26, 2008 by Piper... Quote
fiction Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ti si najnize bice ovde na forumu bre,ne znam kako ti to niko nije rekao.. Od prilike lupetas to za seedove jer i ja imam adsl 512 pa mi je za Day After trebalo dan ipo da ga skine. A imao je valjda nesto manje od 200 seedova. Ok,ja verujem da si ti niko i nista,ti veruj da si ajnstajn i nastavi da se drogiras. Jedan je tako verovao da je napoleon.. I "apis" ti mene za jaja. Pa kad skidas sa javnih trackera...Filmovi se skidaju sa privatnih trackera a rariteti i kultovi sa rapidshare-a Quote
Brock Samson Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Можеш наћи раритете и култове на приватним трекерима такође. Cinemageddon, на пример. Али за стварно ретке ствари ја користим eMule који, додуше, може бити веома спор. Quote
José Luis Chilavert Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ti si najnize bice ovde na forumu bre,ne znam kako ti to niko nije rekao.. Od prilike lupetas to za seedove jer i ja imam adsl 512 pa mi je za Day After trebalo dan ipo da ga skine. A imao je valjda nesto manje od 200 seedova. Ok,ja verujem da si ti niko i nista,ti veruj da si ajnstajn i nastavi da se drogiras. Jedan je tako verovao da je napoleon.. I "apis" ti mene za jaja. Otvoris portove za torrent program koji koristis , skines patch koji povecava maksimalan broj konekcija ( u XP-u je to 10 , a sa ovim povecas na 50-60 ) Povecas i broj konekcija u programu ..... Quote
Triad_1 Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 e ljudi, jel znate neki dobar sajt gde mogu da se skinu torrent-i za PC igrice? Uglavnom koristim www.mininova.org za filmove ali nije mi od velike pomoci za igrice. Hvala unapred :confused: Otvoris portove za torrent program koji koristis , skines patch koji povecava maksimalan broj konekcija ( u XP-u je to 10 , a sa ovim povecas na 50-60 ) Povecas i broj konekcija u programu ..... 'ajde ako te ne mrzi objasni mi ovo! nisam bas vican sa torrentima, do sada sam koristio e-mule i rapidshare. tek sam skoro poceo da koristim torrente. Hvala unapred Quote
Hudini Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Jel' izvodljivo da se uploaduje na youtube video od 108mb (mada, manje vise to) nego traje 24 i vise minuta? Jeste, izvodljivo je. Ako ga isečeš na nekoliko delova koji će biti kraći od 10 minuta. Quote
delay Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 :confused: 'ajde ako te ne mrzi objasni mi ovo! nisam bas vican sa torrentima, do sada sam koristio e-mule i rapidshare. tek sam skoro poceo da koristim torrente. Hvala unapred Prvo mozes da sjebes limitaciju broja tcp konekcija ovim. Drugo,otvoris portove na modemu, za sagem uputstvo, za huawei upuststvo, za ostalo guglaj. Nije nesh komplikovano ako se prati par koraka koje bi i majmun znao da ponovi. Quote
Recommended Posts