Hamsun Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Uskoro će novi album ovih Islanđana, a vidim da nigdje nema topic o njima... http://www.myspace.com/solstafir Sólstafir's music is like the sounds from the bedroom as Darkthrone rapes The Doors while fingerbanging Bathory. (Imhotep.fi) Quote
Hamsun Posted March 5, 2008 Author Report Posted March 5, 2008 (edited) nisu klasičan black metal, daleko su od toga... nisam ni bio siguran da li da ih stavim ovdje... čekam taj novi album, da vidimo na šta će da liči... Ko voli Primordial, zavoljeće i Solstafir... Edited March 5, 2008 by [kinetic] Quote
Josif Visarionovič Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Svidjaju mi se delovi gde peva clean,nije standardna krljacina.Neobicno je pa mi je i na prvo slusanje leglo... Quote
Hamsun Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 album iz 2005. ako koga zanima...sa njega su ove pjesme koje su postavljene na myspace ... http://rapidshare.com/files/36393317/Solstafir_-_Masterpiece_of_bitterness.rar Quote
Шöне Мики Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 bas sveze zvuci...preslusacu album pa cu dati komentar... Quote
Little Butcher Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Ja imam njihovo originalno izdanje In blood and spirit iz 2002, stvarno dosta istripovano, ima i dosta crust uticaja. Quote
Lord Aggronor Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 sigur ros u black metal varijanti.....xexexe.....Masterpiece of bitterness je bas bas dobar...... Quote
Hamsun Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 There will be a slight delay of the release of "Köld", but the rock is rolling again and we expect the album to be out by the summer. E jbg, trebalo je da izadje ovih dana... Quote
Lunar Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Sad downloadovah ovaj masterpis. Pa ovo nije blek , vec post-metal , ali svejedno odlican album, mozda su mi malo vokali bzvz, ali kao album odlichan album. ako vam se svidja ovo poslusajte Angel Eyes . Edited April 23, 2008 by Ninja-Viking Quote
Geralt of Rivia Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Sólstafir - Köld (2009) parth 1 parth 2 slusao sam jedno 2 pesme sa novog na space-u...opasno zvuci Quote
Hamsun Posted April 11, 2009 Author Report Posted April 11, 2009 Mislim da je nakon ovog albuma red da se tema prebaci na neki drugi podforum Quote
Lunar Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Onaj Masterpiece of Biterness je bio remek delo, nadam se josh jednom odlichnom albumu. Quote
F4R15 Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 (edited) Influences : The Sisters of Mercies The Slayers The Entombeds The Thin Lizzys The Darkthrones The Flames of Hell The Autopsies The Herbert Guðmundssons The Missions The Cults The Motörheads The Anathemas The Immortals HAM The Ted Nugents The Doors The Pink Floyds The Hellacopters The Kyusses The Beatles The Beherits The Neil Youngs The Bubbi Morthens The Mayhems Various Indie-metal-rock acts... :) Edited April 11, 2009 by F4R15 Quote
Geralt of Rivia Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Nije los ovaj novi...vokal im dosta podseca na primordial plus ima tih post-metal momenata,sto je stvarno do jaja. inace pesma Köld jedna od boljih koje sam cuo ove godine...svaka im cast. Quote
мать Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Sólstafir - Köld (2009) slusao sam jedno 2 pesme sa novog na space-u...opasno zvuci tek sam sad videla temu.. ua za ja. imam album. odlican album, odlican omot. odlicno odlicno bas ga dosta slusam, u kombinaciji sa Elimi-jem je jos sladje. najbolje mi pasxu Love Is the Devil (and I Am in Love) , Köld, i She Destroys Again, tim redom. moracu da cujem i ono prethodno. Quote
AstralliS Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Da kažem koju o Köldu. Veoma prijatan album, nije bilo veliki broj albuma, koji su se pojavili u poslednje pod "post" odrednicom, a da su mi se dopali. Izuzetak je jedino novi Isis (:rolleyes), koji je potpuno drugačija priča od ovog što imamo ovde. Očekivao sam dobar album, i to sam i dobio. Quote
Lunar Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Posle duzeg slusanja, mogu reci da nije losh album ali daleko slabiji od predhodnika. Pale rider mi je najbolja pesma sa albuma, sve ostale su okej osim world void of souls koja smara. Jedina veca zamerka je vokal, koji mi se bash nedopada. Vrtece se ovo uveliko, drago mi je kolko su uznapredovali od 2002e i sto su napravili josh jedna odlichan album. METAL SIGUR ROS FTW! Quote
Imrahil Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Skinuo album jos pre 2-3 meseca i meni je sjajan. Doduse, nisam slusao prethodne albume, pa ne mogu da uporedim, ali ovaj je odlican. Quote
AstralliS Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 U poređenju sa "Masterpiece of Bitterness", mene novi album mnogo više fituje, odiše više "post" atmosferom i to mi se generalno dopada. Quote
behemoth Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 evo jedne recenzije, koja mi je skroz kul .) http://www.avantgarde-metal.com/content/reviews2.php?id=352 Quote
Lunar Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Interesantno, ali concerning power Slayer > Solstafir. Inache bash interesantna sajt, imaju dosta interesantnih revieowa, lepa preporuka behemothe. Edited June 3, 2009 by Lunar Quote
englis Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Jako dobar album vec duze vreme mi drzi paznju. A vokal mi je odlican,drugaciji, zanimljiv Quote
Recommended Posts