Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Добар је албум али ја никако да се навикнем на овај бенд и ово што они праве. Нисам навикао на овакву врсту музике мада осим прошлог и овог сад ништа друго нисам ни слушао од њих. Наравно,албум је супер.

• 3 weeks later...
Posted

Još jedan odličan album u nizu, posle sanjivijeg prethodnika ovde je malo konkretnija i čvršća priča sa hitičnijim pesmama I would say. Drama oko postave im ništa nije oduzela.

Sve je to lepo i bajno, sad ostaje samo da se konačno negde uhvate in vivo, ne znam koliko će još imati snage da objavljuju ovako dobre albume.

• 4 months later...
  • 1 year later...
Posted

jes super bilo, baš prepošten bend. fino su i gudile one ribe u pozadini, ali bendžo vrhunac večeri ipak naravno

kul je i mesto, taman za ovakve svirke i ima sve što treba, iako sa ulice izgleda kao da ulaziš na gajbu nekome u ZR-u :haha:

Posted

Meni koncert bio dosta mlak u startu, kao da su se i bend i publika navikavali na prostor. Kasnije se stanje popravilo da bi doživelo kulminaciju pred sam kraj. Šta znam, bolji mi je bio cert u Beogradu, više energije i bolja setlista ali u principu nemam nekih racionalnih zamerki. 

Posted
8 hours ago, Haos sam ja said:

kao da su se i bend i publika navikavali na prostor

Meni se nije svidelo sto je bilo dosta svetlo u publici, ne mogu da se tripujem dok gledam ruzna lica oko sebe.

• Like 2
Posted

Meni se pored svega navedenog nije svidela publika ukupno - ne znam da li je u Novom Sadu redovna praksa da konstantno postoji zamor i da se bleji na koncertu pre nego da se slusa muzika, ali mi malo sve ono delovalo kao da je dve trecine ekipe totalno nezainteresovano za desavanja na bini.

Posted
On 3/23/2019 at 11:19 PM, Grobodan said:

Meni se nije svidelo sto je bilo dosta svetlo u publici, ne mogu da se tripujem dok gledam ruzna lica oko sebe.

Slažem se, to je bilo baš neprirodno.

Posted
On 3/23/2019 at 11:19 PM, Grobodan said:

Isto sam pomislio na Dark Tranquility. Cim upale svetla kao da sam u KSTu. Nikad beli zidovi u prostoriji za svirke.