Divlji Tigar Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 (edited) Veoma dobar poljski bend, sviraju speed metal. Album "Metal And Hell" je cisto metal zlo a pogotovo verzija albuma otpevana na poljskom jeziku koji nosi naziv "666" "Metal and hell", "Killer" i "Devil's house I" su moji favoriti. Ostali albumi koje ja imam su otpevani samo na poljskom jeziku. Edited March 7, 2008 by Divlji Tigar Quote
RNA Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 "666" је скоро раиздат на винилу. Много су смешно изгледали на омоту за "Metal And Hell", као да су побегли из Twisted Sister, a звук као Iron Angel. Quote
Divlji Tigar Posted March 7, 2008 Author Report Posted March 7, 2008 (edited) E da zaboravio sam da kazem da Kat znaci Mučitelj. Ja sam video na netu samo onaj omot sa crnom pozadinom, pentagramom. To mora da je omot reizdanja. Edited March 7, 2008 by Divlji Tigar Quote
RNA Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Не, то је омот од "Metal And Hell", имам ту плочу овде. "666" има омот са џелатом на насловној страни, много боље изгледа. Нешто као "Pokoli szinjáték", само још металскије. Quote
Divlji Tigar Posted March 7, 2008 Author Report Posted March 7, 2008 (edited) Da to je bas mocan omot. "Metal and Hell" je mozda suvise jednostavan. Edited March 7, 2008 by Divlji Tigar Quote
RNA Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Е, онај горе лево је мислим оригинални омто и бољи је од свих овде. Хм, моја плоча нема пентаграм у пламену, али није овако једнобојан. Quote
Goxy Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 odslusao sam vecinu albuma i to na jedvite jade.metal and hell im je kao najbolji album,ali i taj jadno zvuci za moje kriterijume. omoti albuma im nisu losi Quote
Goxy Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Ти сад као испаде неки гадан елитиста, а? pa reci mi onda,sta je kvalitet ovoga benda? recimo,metal and hell je snimljen '85,a taj im vazi kao neki njihov legendarni album.onda pogledas koji su sve veliki albumi snimani u tom periodu,uporedis ih i vidis koliko su kat minoran metal bend.ne kapiram zasto se svaki bend iz '80ih po nekom pravilu uzima za kultni/legendarni... Quote
RNA Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Ту не постоји никакво правило, само лични осећај. Некима јесте, а некима ето није. С тим што треба да узмеш у обзир да је тај албум сниман иза гвоздене завесе, у комунистичкој Пољској. Кад погледам какве су све могућности амерички бендови имали почетком 80-их година, ми исто не бисмо могли дан данас да изведемо. Искрено, ни мени овај бенд нешто претерано специјално, али није уопште лош. Quote
Goxy Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 С тим што треба да узмеш у обзир да је тај албум сниман иза гвоздене завесе, у комунистичкој Пољској. Кад погледам какве су све могућности амерички бендови имали почетком 80-их година, ми исто не бисмо могли дан данас да изведемо. a jebi ga sad,pa necu da bend hvalim samo zbog toga sto nisu imali uslove kao bendovi sa zapada i snimali osrednje albume.mene kao konzumenta muzike to apsolutno ne dotice. Quote
Grobodan Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Slazem se u potpunosti sa lord Kultom. Imam neki live 38 Minutes Of Live iz 87, na njemu su pesme sa prva 2, navodno njihova najkultnija albuma...Meni je to smor cist. Sta znam, mozda nekad i nabavim ostale albume, ali sta mene boli kita sto su oni bili iza gvozdene zavese, buhu, postujem ja njihovu volju i entuzijazam, ali sto bi ih ja slusao kad su dosadni? Quote
Divlji Tigar Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Najbolesniji spot ikada: http://www.youtube.com/watch?v=OLoPh50gp1w Quote
Ајлин Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Hvala ti, ja nisam mogla da nađem temu a bila sam uverena da sam je videla i da postoji. Inače Roman Kostrzewski, bivši vokalista, osnovao je i Alcatraz. Quote
Јарослав Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 један од најбољих источно-европских бендова. ја их зовем Веном са истока. једино што ми је жао је то што су се покачили Роман и остали чланови. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Inache KAT je isho sa metallicom na turneju davno pa vi vidite Quote
Talvi Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Najbolesniji spot ikada: Ovo je jebeno do jaja. Quote
Sadomator Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Kat je kult! U Ceskoj na BA festo koliko god sam vidio likova sa Dimmu Borgir i Cradle Of Filth majicama, jos sam vise vidio deda sa sijedom kosom sa Kat majicama i back patchevima. Veoma cijenjen bend, posebno u Ceskoj i Poljskoj. Quote
Grobodan Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Jebem mu mater, nešto mi ne ide ovaj bend. čudno... kakvi su im albumi posle prva 2? Quote
Mega_Deda Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 nijedan od 3 poljska thrash metal benda koji sam slušao do sada mi nisu ništa posebno, štaviše uopšte mi se ne sviđaju. pa ni ovo.. Quote
Recommended Posts