FreaK_ Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Cuo neko ove momke >!??!?!!?!? jbno su opaki ! osnovani neke 2000 i skroz sam ih zgotivio na prvo slusanje, potrazite beneath the mashine na tubbu..imaju jedan album zasad, i najgora stvar je sto su Jared i Derek izasli skoro.....jbg vokal....valjda nece da se promene... Quote
The Decapitator Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Meni je Beneath The Machine prejaka stvar, bukvalno je vrtim bar 5-6 puta na dan vec mesecima, ima neku opicenu melodicnost, lavinu duple bas pedale i gitare ga prze, onako, bas kako treba.......JBG, zao mi je sto su ova dvojica otisli, imao je pevac glascinu jujujujuju.......podsetio me na Chuck Billy-ja u par navrata..... :rockdevil: Quote
Geozee Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Bend je VRH!! Ima uticaja metalcore-a... pa verovatno zato.. Quote
El Pistolero Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Uff.... najzad nadjoh ovaj topic... Sanctity je strasan bend... Laws Of Reason i Beloved Killer najjace stvari sa tog prvog albuma... Quote
Thrashformers Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Ja sam slushao prvi album Beneath The mAchine chini mi se i nije loshe mada daleko je od klasichnog thasha definitivno ima dosta modernih uticaja.. Quote
Recommended Posts