Posted March 9, 200817 yr comment_1615196 Cuo neko ove momke >!??!?!!?!? jbno su opaki ! osnovani neke 2000 i skroz sam ih zgotivio na prvo slusanje, potrazite beneath the mashine na tubbu..imaju jedan album zasad, i najgora stvar je sto su Jared i Derek izasli skoro.....jbg vokal....valjda nece da se promene...
March 21, 200817 yr comment_1626354 Meni je Beneath The Machine prejaka stvar, bukvalno je vrtim bar 5-6 puta na dan vec mesecima, ima neku opicenu melodicnost, lavinu duple bas pedale i gitare ga prze, onako, bas kako treba.......JBG, zao mi je sto su ova dvojica otisli, imao je pevac glascinu jujujujuju.......podsetio me na Chuck Billy-ja u par navrata..... :rockdevil:
May 14, 200916 yr comment_1946823 Uff.... najzad nadjoh ovaj topic... Sanctity je strasan bend... Laws Of Reason i Beloved Killer najjace stvari sa tog prvog albuma...
May 14, 200916 yr comment_1946873 Ja sam slushao prvi album Beneath The mAchine chini mi se i nije loshe mada daleko je od klasichnog thasha definitivno ima dosta modernih uticaja..