Feniks . Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Koliko se ja razumem, thrash znaci tuci, udarati. Znaci nije trash tj. smece. Kako me majka rodila ovako pametnog Quote
Valkyrie Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 ? Ja kažem da je tRash. Odnosno đubre. Nebitno. Quote
Feniks . Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Moram da ti kazem da mislim da gresis. Mislim da je pojam thrash izmislio jedan novinar kada je komentarisao prvi demo Metallice ili album Kill em all. Tu je on napljuvao, kako to nije muzika, kako je to na fazon tuci, udarati(thrash) Quote
StarbreakeR Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Uhmmmm...ne bas @WoI : Dolazim u Helloween - Mini LP-u ili ne dolazim E da...gde si nasao tu majicu...ja trazio u Bg-u nigde nema... Quote
Valkyrie Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Moram da ti kazem da mislim da gresis. Mislim da je pojam thrash izmislio jedan novinar kada je komentarisao prvi demo Metallice ili album Kill em all. Tu je on napljuvao, kako to nije muzika, kako je to na fazon tuci, udarati(thrash) Nisam govorila ništa o pojmu thrash metala ili slično Samo o đubretu, Mile Kitić? A što se tiče tog pojma... razvaliti, prebiti, razjebati. Ali ne verujem da potiče od nekog potcenjivački nastrojenog frustriranog novinara. Quote
Feniks . Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 , Mile Kitić? A što se tiče tog pojma... razvaliti, prebiti, razjebati. Ali ne verujem da potiče od nekog potcenjivački nastrojenog frustriranog novinara. Mile je car! Jesi ga videla kako fura koznjak? Kazem ja, pravi thrasher! Da, pojam thrash potice od tog debila novinara, kada je Metallica pocinjala tad je to bilo nesto najbrutalnije pa je taj novinar bio zapanjen agresivnoscu i tu muziku definisao kao thrash. Hm, al pametujem danas Quote
Valkyrie Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Nije bila. Venom? Slayer? Solidna gomila underground bendova koji su tada snimali? Quote
Feniks . Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Ja ti kazem sta je novinar tad napisao. Nego, sad slusam Kreator, Pleasure to kill, e to ja nazivam pravi prljavi thrash! Quote
Feniks . Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Inace, prosle godine kad sam gledao Kreator u Budimpesti, trecu pesmu su svirali Pleasure to kill! E tu sam madjarima pokazao sta je sutka! Quote
StarbreakeR Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Ja ipak zelim da cujem Enemy of God uzivo... Quote
Mega_Deda Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Najbolji album? Stvar ukusa... S obzirom da nema polla, ovo je savrsen brisani prostor za spamovanje u nedogled... Quote
coil.worm Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Najbolji album? Stvar ukusa... S obzirom da nema polla, ovo je savrsen brisani prostor za spamovanje u nedogled... Naravno, i sad tu dodjem ja i kazem: Voivod - Katorz, kandidat za najbolji ove godine Quote
Kali Agna Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Koliko se ja razumem, thrash znaci tuci, udarati. Znaci nije trash tj. smece. da, to je osnovno znacenje, ali takodje se kao arhaicno znacenja navodi da je to zurka sa muzikom, igrom... a nasla sam cak u jednom recniku da je to vrsta ROCK ( ) muzike... thrash thresh thrush! Quote
*nitro* Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 ma master of puppets ne volem ja nemachq shkolu Quote
Feniks . Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 da, to je osnovno znacenje, ali takodje se kao arhaicno znacenja navodi da je to zurka sa muzikom, igrom... a nasla sam cak u jednom recniku da je to vrsta ROCK ( ) muzike... thrash thresh thrush! Ma nije ni toliko bitno sta znaci, vazno da przi Quote
MEGGY Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 ccc opet se poteze ovo pitanje :no; qq lele. sh.n.m. po 666i put JA kazem. Quote
Tomislav Sawyer Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Naravno, i sad tu dodjem ja i kazem: Voivod - Katorz, kandidat za najbolji ove godine FUCK YEAH !!! Quote
Mega_Deda Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 I onda ja kazem Bite my shiny metal ass i opet kazem: RUST IN PEACE Quote
Patheren od Bosne Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Metallica-...And Justice For All ipred svih Megadeth-Youthanasia,Rust In Peace Destruction-Mad Butcher Kreaor-Coma Of Souls Pantera-Cowboys From Hell Quote
Kali Agna Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Pa Mad Butcher je samo EP... pa mozda bi i bilo zanimljivije pitanje koji je najbolji EP, jer je onda suzeniji i samim tim laksi izbor Quote
Recommended Posts