+Abigail+ Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 'EoG' nije ni do koljena albumu kakav je 'Coma of Souls'. I objektivno i subjektivno. Comu bih mogla staviti u rang s Violentom, dok Extreme agression i Pleasure to kill idu na visi nivo (mogotovo pleasure...). Quote
Feniks . Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 'EoG' nije ni do koljena albumu kakav je 'Coma of Souls'. I objektivno i subjektivno. Comu bih mogla staviti u rang s Violentom, dok Extreme agression i Pleasure to kill idu na visi nivo (mogotovo pleasure...). Tako je! Nemam sta da dodam, sve si lepo rekla Quote
Feniks . Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Da se ispravim, Coma of souls je ipak bolji od Violent revolution. Quote
+Abigail+ Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Pa tu negdje. Za nijansu bolja, da..al naslovna pjesma drugog (Violenta) uvijek nekako ublazi i tu nijansu. Samo mi je besmisleno bilo koji od cetiri navedena gore porediti s EoG.om. Quote
Feniks . Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Pa tu negdje. Za nijansu bolja, da..al naslovna pjesma drugog (Violenta) uvijek nekako ublazi i tu nijansu. Samo mi je besmisleno bilo koji od cetiri navedena gore porediti s EoG.om. U pravu si, ima dobrih stvari na E.o.g. ali ima i par slabijih pesama. Dok na Coma of souls, Extreme aggression, Pleasure to kill, Trerrible certainty nema lose pesme. Quote
WoI Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 odlican je album Enemy Of God ali jebga Pleasure To Kill je Pleasure To Kill Quote
MegaDex Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Rust In Peace Vec sam to tri puta rekao al niko ne reaguje Znaju mornari sta valja Quote
Feniks . Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Tako je, meni je prva asocijacija na thrash Kreator! Quote
StarbreakeR Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 odlican je album Enemy Of God ali jebga Pleasure To Kill je Pleasure To Kill E to je to...to je to... Quote
Patheren od Bosne Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Tako je, meni je prva asocijacija na thrash Kreator! ...heh,a meni Destruction. Quote
ba+a. Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Sodom - Agent Orange Venom - Black Metal Agent Steel - Skeptics Apocalypse Desaster - Hellfires Dominion Destruction - Sentence Of Death (Ovde se,po meni, nalazi najbolja thrash metal pesma Total Disaster) Ima josh brdo albuma, ne mogu da se setim trenutno. Quote
Feniks . Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ja upravo slusam Over Kill , killbox 13, nije lose, nije lose... Quote
Mega_Deda Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Vec sam to tri puta rekao al niko ne reaguje Znaju mornari sta valja Ja sam samo dvaput. Ajmo sada i treci: RUST IN PEACE Quote
Goxy Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Slayer-Reining Blood Kreator-Pleasure To Kill ...se kolju za prvo mesto Quote
Mega_Deda Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Mislim da se opusteno moze ugasiti tema, cist spam, ionako je vecina ljudi podeljena izmedju americke i nemacke scene, ili jednostavno nedovoljno informisana, tako da ovo moze u nedogled... Quote
Feniks . Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Mislim da se opusteno moze ugasiti tema, cist spam, ionako je vecina ljudi podeljena izmedju americke i nemacke scene, ili jednostavno nedovoljno informisana, tako da ovo moze u nedogled... Ja nisam podeljen, volim i nemacku i americku scenu Sto bi se reklo, volim sve sto vole mladi Quote
StarbreakeR Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Nemacka Skola forever! True Thrash 'till Death Quote
Grobodan Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Slayer-Reining Blood Kreator-Pleasure To Kill ...se kolju za prvo mesto zakla ga slejer na oltaru zrtvovanja Quote
Josif Visarionovič Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 reign in blood i south of heaven su pomerili granice metala i tako nesto se vise nece ponoviti.to je lektira za sve bendove koju moraju da procitaju Quote
Recommended Posts