Kai Hansen Posted May 19, 2003 Report Share Posted May 19, 2003 Slejer - Shou No MrsiMetalika - Kil Em Ol Megadeth - recimo so far so good... Dodji posle shkole kod mene na chaosve engleskog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 3, 2003 Report Share Posted June 3, 2003 RIDE THE LIGHTNING Bolji thrash od ovog albuma ne mozete naci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEUS-Dios Posted June 3, 2003 Report Share Posted June 3, 2003 Pa definitivno se ne moze izabrati samo jedan album. Tu su prvi albumi Megadetha i Metallice. Osnova thrash metala... Ostali su se samo nadovezali. Znas,Slayerov "Show no mercy" je izasao '84,dok je Mega Deth-ov "Killing is my bussines" izasao '85.I ko se na koga tu nadovezuje? :? kill 'em all - '83 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deucalion Posted June 3, 2003 Report Share Posted June 3, 2003 Kill 'em all nije thrash, ima tu mnogo vise speed metala.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Zašto ponovo pravite zabunu oko thrash i speed metala? To je jedna te ista stvar. Jedni bendovi sviraju malo brže, drugi malo sporije, ali je u osnovi isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Mr. Torture....ne pise se tako taj poslednji album vec: Megadet - Sou far sou gud....Nauci engleski!!! E shupku jel umesh ti da chitash ? Ja sam napisao SO FAR SO GOOD sto nema ni veze sa spelovanjem na srpski vec je na engleskom. :ne: :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Šta se toliko potresaš, prijatelju? Vidiš da se čovek zajebava. A ono napisano bi bilo mnogo bolej da je ćirilicom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 potresash ... mnogo veca stvar treba da se desi da bi se ja potresao prijatelju. MIslish da bi bilo bolje cirilicom .. Со Фар Со Гоод Со Вхат ili Соу Фар Соу Гуд Соу Ват .. добра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deucalion Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Mr. Torture....ne pise se tako taj poslednji album vec: Megadet - Sou far sou gud....Nauci engleski!!! E shupku jel umesh ti da chitash ? Ja sam napisao SO FAR SO GOOD sto nema ni veze sa spelovanjem na srpski vec je na engleskom. :ne: :ne: slusaj, prijatelju iz osnovne ja se samo zajebavam, moroncino, al izgleda da to svako ne moze da ukapira.... sala, kretenu...sala!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deucalion Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Slejer - Shou No MrsiMetalika - Kil Em Ol Megadeth - recimo so far so good... vidis li da si prva dva albuma napisao na tzv "srpsko-engleskom"...ja sam se, vidis, salio pa napisao ono....... i , pazi koga nazivas supkom..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deucalion Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Šta se toliko potresaš, prijatelju? Vidiš da se čovek zajebava.A ono napisano bi bilo mnogo bolej da je ćirilicom. njegov mozak jos nije dostigao evolutivni stepen kao kod ostalih ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Metallica - Master of puppets i ...and justice for all ...to je ono neprevazidjeno a pored toga bih dodao Iced earth - horror show (nije bas cist thrahs ali ima te zestine...ufff) i od testamenta - low i dnr ...i naravno "St. Anger" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 Šta se toliko potresaš, prijatelju? Vidiš da se čovek zajebava.A ono napisano bi bilo mnogo bolej da je ćirilicom. njegov mozak jos nije dostigao evolutivni stepen kao kod ostalih ljudi Aha, moj je na mnogo vishem stepenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WS Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 rust reign ride tacka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deucalion Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 predpostavljam da se "reign" odnosi na reign in blood...pa ni to nije thrash...stvar je u tome da se Slayer cetvorka bas i nije tukla glavom o zid, sta sviraju, niti su se mucili da objasnjavaju svoj stil sviranja, procitajte par intervjua, recimo Jeff Hannemana....zato, stvarno ne vidim svrhu pisanja najboljih thrash albuma, jer su lako pronalazljivi kao igla u plastu sijena..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 Pa jebiga ako gledas tako onda ne postoji ni jedan thrash album. Reign in Blood - thrash sa uplivima deatha Kreator - Endless Pain, PLeasure To Kill etc. thrash/speed Metallica - Ride... sa uplivima NWOBHM ma daj molim te sve je to thrash !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deucalion Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 postoje thrash albumi ali ih je vrlo malo...zbog toga sam i sam rekao da nema svrhe raspravljati o najboljim thrash izdanjima, kad ih (cistih) skoro i nema...ipak, postoje.... recimo master (tu bas i nema nekih uticaja) ride the lightning (koji nwbhm?) razgledaj malo neke thrash sajtove, i vidjeces da je pravi primjerjednog thrash albuma....uh, sad sam poceo da serem...ne vjerujte svemu sto procitate.... Ocijenite za sebe. Ipak, mene ta svrstavanja u podzanrove nerviraju, i po mom misljenju ona su potrebna SAMO ljudima koji sviraju metal, ne onima koji ga striktno slusaju!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted June 6, 2003 Report Share Posted June 6, 2003 Ima Master "uticaja". Sam James je rekao da se u orionu na nekim solazama oseca malo bluza. Welcome Home je balada.. znachi nije thrash. Eto, po tebi ni ovaj album nije thrash. :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nex Posted June 7, 2003 Report Share Posted June 7, 2003 Pantera-Cowboys From HellSlayer-Season In... Ne bih rekao ni da je jedan od nabrojanih thrash album: Cowboys from hell preovladava americkim power metalom, a Seasons in the abyss, ima upliva death-a, koji su kod slayera stalni opd snimanja reign in blood!!!! To NISU thrash albumi!!!! glupost. seasons in the abyss je tipican thrash album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nex Posted June 7, 2003 Report Share Posted June 7, 2003 Zašto ponovo pravite zabunu oko thrash i speed metala? To je jedna te ista stvar. Jedni bendovi sviraju malo brže, drugi malo sporije, ali je u osnovi isto. ne, uopce nije ista stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nex Posted June 7, 2003 Report Share Posted June 7, 2003 predpostavljam da se \"reign\" odnosi na reign in blood...pa ni to nije thrash... jao, daj prestani sa tim glupostima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 7, 2003 Report Share Posted June 7, 2003 ne, uopce nije ista stvar. Jeste ista stvar! Dodatna podela samo komplikuje celu materiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 7, 2003 Report Share Posted June 7, 2003 rust reign ride tacka ovaj covjek govori malo ali pametno. tacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 7, 2003 Report Share Posted June 7, 2003 "Ride The Lightning" je gradivo za svkog thrasher-a,i uvek cu ga voleti jer je jedinstven! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deucalion Posted June 10, 2003 Report Share Posted June 10, 2003 predpostavljam da se "reign" odnosi na reign in blood...pa ni to nije thrash... jao, daj prestani sa tim glupostima. Slusaj ti profesore: Vidimi da si dosa ovdje da drzis svakom predavanja, pa bih ti preporucio da se okanes toga!!Da ti Araya nije slucajno napomenuo da je seasons tipican thrash album. Ima upliva!!!Slayer nisu bili thrasheri na pocetku svoje karijere, kad je thrash bio jedan od najzastupljenijih pravaca u Americi, pa ce bas 90 da se vracu "korijenima"....oladi malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts