Deamon714 Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Po meni je najbolji Slayer - Reign In Blood Quote
Hail Metal Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Kill em all,Rust in peace,Vulgar display of power Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 PA ovako 1)Slayer-Reign In Blood 2)Kill 'Em All 3)Destruction-Infernal Overkill ima ih josh mnohgo trenutno mi ovi padaju na pamet. Quote
Fallen Angels Posted July 5, 2002 Report Posted July 5, 2002 Kreator - Extreme Agression, Coma Of Souls, Violent Revolution Megadeth - Countdown To Extinction Testament - Low, Practice What you Preach, .... Kill Em All Quote
blondie Posted July 8, 2002 Report Posted July 8, 2002 Pa definitivno se ne moze izabrati samo jedan album. Tu su prvi albumi Megadetha i Metallice. Osnova thrash metala... Ostali su se samo nadovezali. Quote
lemmy sixx Posted July 8, 2002 Report Posted July 8, 2002 Pa definitivno se ne moze izabrati samo jedan album. Tu su prvi albumi Megadetha i Metallice. Osnova thrash metala... Ostali su se samo nadovezali. Znas,Slayerov "Show no mercy" je izasao '84,dok je Mega Deth-ov "Killing is my bussines" izasao '85.I ko se na koga tu nadovezuje? :? Quote
blondie Posted July 8, 2002 Report Posted July 8, 2002 Pa definitivno se ne moze izabrati samo jedan album. Tu su prvi albumi Megadetha i Metallice. Osnova thrash metala... Ostali su se samo nadovezali. Znas,Slayerov "Show no mercy" je izasao '84,dok je Mega Deth-ov "Killing is my bussines" izasao '85.I ko se na koga tu nadovezuje? :? Pazi sine... Nemo` se toliko primas. Znam ja kad je Slayer napravio "Show no Mercy" ali ovdje je tema najbolji thrash album i ja sam iznijela svoje misljenje. Nisam pomenula ni Kreator a po meni, oni su bolji od Slayera. To je MOJE MISLJENJE. Za najbolje thrash albume bih uvijek izabrala ono sto su Metallica i Megadeth napravili a to ne znaci da drugi bendovi ne sviraju dobar thrash. Quote
WS Posted July 8, 2002 Report Posted July 8, 2002 Megadeth - Peace Sells... But Who's Buying? Metallica - Kill 'Em All Slayer - Show No Mercy Quote
yustargazer Posted July 10, 2002 Report Posted July 10, 2002 Megadeth - PSBWB, KIMB, RIP Slayer - Seasons in the Abyss Metallica - Kill'em All Kreator - Coma of Souls Testament - Legacy Quote
lemmy sixx Posted July 10, 2002 Report Posted July 10, 2002 Pa definitivno se ne moze izabrati samo jedan album. Tu su prvi albumi Megadetha i Metallice. Osnova thrash metala... Ostali su se samo nadovezali. Znas,Slayerov "Show no mercy" je izasao '84,dok je Mega Deth-ov "Killing is my bussines" izasao '85.I ko se na koga tu nadovezuje? :? Pazi sine... Nemo` se toliko primas. Znam ja kad je Slayer napravio "Show no Mercy" ali ovdje je tema najbolji thrash album i ja sam iznijela svoje misljenje. Nisam pomenula ni Kreator a po meni, oni su bolji od Slayera. To je MOJE MISLJENJE. Za najbolje thrash albume bih uvijek izabrala ono sto su Metallica i Megadeth napravili a to ne znaci da drugi bendovi ne sviraju dobar thrash. Pa ok je to,ali ti si rekla da su se svi nadovezali na Mega Deth i Metallicu.N bih rekao. Quote
blondie Posted July 11, 2002 Report Posted July 11, 2002 Pa definitivno se ne moze izabrati samo jedan album. Tu su prvi albumi Megadetha i Metallice. Osnova thrash metala... Ostali su se samo nadovezali. Znas,Slayerov "Show no mercy" je izasao '84,dok je Mega Deth-ov "Killing is my bussines" izasao '85.I ko se na koga tu nadovezuje? :? Pazi sine... Nemo` se toliko primas. Znam ja kad je Slayer napravio "Show no Mercy" ali ovdje je tema najbolji thrash album i ja sam iznijela svoje misljenje. Nisam pomenula ni Kreator a po meni, oni su bolji od Slayera. To je MOJE MISLJENJE. Za najbolje thrash albume bih uvijek izabrala ono sto su Metallica i Megadeth napravili a to ne znaci da drugi bendovi ne sviraju dobar thrash. Pa ok je to,ali ti si rekla da su se svi nadovezali na Mega Deth i Metallicu.N bih rekao. Nadovezali su se ostali odlicni thrash albumi pomenutih bendova. Do metallice i Megadetha po meni nije bilo dobrog thrasha. Quote
VOJVODA Posted July 12, 2002 Report Posted July 12, 2002 1. Slayer-Seasons In The Abyss 2. Metallica-Kill 'em All 3. Megadeth-Rust In Peace 4. Slayer-Reign In Blood 5. Kreator-Coma Of Souls Quote
lemmy sixx Posted July 12, 2002 Report Posted July 12, 2002 Pa definitivno se ne moze izabrati samo jedan album. Tu su prvi albumi Megadetha i Metallice. Osnova thrash metala... Ostali su se samo nadovezali. Znas,Slayerov "Show no mercy" je izasao '84,dok je Mega Deth-ov "Killing is my bussines" izasao '85.I ko se na koga tu nadovezuje? :? Pazi sine... Nemo` se toliko primas. Znam ja kad je Slayer napravio "Show no Mercy" ali ovdje je tema najbolji thrash album i ja sam iznijela svoje misljenje. Nisam pomenula ni Kreator a po meni, oni su bolji od Slayera. To je MOJE MISLJENJE. Za najbolje thrash albume bih uvijek izabrala ono sto su Metallica i Megadeth napravili a to ne znaci da drugi bendovi ne sviraju dobar thrash. Pa ok je to,ali ti si rekla da su se svi nadovezali na Mega Deth i Metallicu.N bih rekao. Nadovezali su se ostali odlicni thrash albumi pomenutih bendova. Do metallice i Megadetha po meni nije bilo dobrog thrasha. Do pojave pomenutih bendova thrasha uopste nije bilo!Sem ako izuzmemo pojedine bendove koji su se smatrali praocevima thrasha ili bendove koji su iz ko zna kojih razloga svrstavani u neke druge podzanrove (Venom recimo). Quote
lemmy sixx Posted July 13, 2002 Report Posted July 13, 2002 Ajde da se i nas dvoje slozimo u necemu. Quote
blondie Posted July 13, 2002 Report Posted July 13, 2002 Ajde da se i nas dvoje slozimo u necemu. [/quote Ma slazemo se mi u svemu, samo se praaaaaviiimoooo... Quote
nex Posted July 14, 2002 Report Posted July 14, 2002 metallica: master of puppets jedan i jedini... Quote
RNA Posted July 14, 2002 Report Posted July 14, 2002 Jedan od najbojih, to je izvesno, ali ne i najbolji po meni. Podvlačim ovo PO MENI. Quote
Turin Posted July 16, 2002 Report Posted July 16, 2002 Megadeth - Countdown To Extinction Metallica - Ride The Lightning Metallica - Metallica Quote
Hamsun Posted July 16, 2002 Report Posted July 16, 2002 Od thrash albuma,trenutno najvise slusam (i volim) ... 1.Megadeth-Rust in peace 2.Slayer-Reign in blood 3.Metallica-Kill `em all 4.Testament-Practice what you preach 5.Kreator-Extreme agression 6.Overkill-The years of decay Quote
RNA Posted July 16, 2002 Report Posted July 16, 2002 Sve jedan do drugog legendarni albumi, ali bih ja išao obrnutim redosledom. Quote
Hamsun Posted July 16, 2002 Report Posted July 16, 2002 Pa dobro,i nisam bas mislio da idu ovim redosljedom,sve isto 8) Samo bih jos dodao... Nuclear Assault-game over i Annihilator-Never,neverland Quote
Recommended Posts