Thrasher Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 A sta kazete na "Svi thrash albumi su super i nema biranja"? Upravo to. Quote
In The Flesh Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 A sta kazete na "Svi thrash albumi su super i nema biranja"? Quote
Grobodan Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Evo još nekih koji nisu ušli, dalje nema smisla širiti Megadeth - Rust in peace Nuclear assault - Game over Forbidden - Forbidden evil Assassin - Upcoming terror Holy terror - Mind wars Tankard - Meaning of life Annihilator - Alice in hell Deathrow - Raging steel Sabbat - Envenom Death angel - Ultra violence Quote
Јарослав Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 да додам и ја Living Death - Metal Revolution Quote
SkullKrusheR Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 preslushah ga pre sat vremena. Quote
vudun Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ја га нисам слушао недељу дана, ваља обновити градиво. Quote
SkullKrusheR Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 (edited) ja sam pustio na dvd plejeru neki stari cd sa nekoliko thrash albuma. prvo su ishla prva 2 testamenta, sad ide arise. Edited August 28, 2009 by SkullKrusheR Quote
Zdodnovani Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Bravo, zajeb'o si me posteno... Quote
Old School Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Evo ovako: Sa većinom stvari se slažem jedino bih umesto Arise pre stavio Beneath The Remains ili Schizophreniju iako je slabije isproducirana od Arise. Moglo bi se tu izređati još nekoliko desetina omota bez ikakvih problema. Flotsam And jetsam: No Place For Disgrace, Death Angel: The Ultra Violence, Dark Angel: Time Does Not Heal... Quote
SkullKrusheR Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 nadjoh svoju listu od pre neshto vishe od godinu dana. Moja lista: Megadeth - Rust In Peace Overkill - prva 4 albuma (ne mogu da se odluchim koji je najbolji) Testament - The Legacy i The New Order Vio-Lence - Eternal Nightmare Anthrax - Among The Living Annihilator - Never, Neverland i Alice In Hell Forbidden - Forbidden Evil i Twisted Into Form Death Angel - The Ultra-Violence Heathen - Breaking The Silence D.R.I. - Thrashzone Xentrix - For Whose Advantage? Wrathchild America - Climbin' The Walls Exodus - Bonded By Blood Voivod - Killing Technology Flotsam & Jetsam - No Place For Disgrace Laaz Rockit - Annihilation Of Civilization i Know Your Enemy Metal Church - Metal Church Sepultura - Arise i Beneath The Remains Defiance - Product Of Society Toxik - World Circus i Think This Whiplash - prva tri albuma Sacred Reich - Ignorance i Surf Nicaragua nije se puno promenila, dodao bih josh samo par naslova. Quote
Old School Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 nadjoh svoju listu od pre neshto vishe od godinu dana. nije se puno promenila, dodao bih josh samo par naslova. Možeš slobodno dodati: Sacred Reich: The American Way Defiance: Void Terra Firma Death Angel: Act III Exodus 2 i 3 Megadeth 2 Dark Angel:Darkness Descands i Time Does Not Heal i još mnogo, mnogo toga... Ako ti mogu pomoći oko Overkilla, samo bih ti rekao da je po meni treći najslabiji od prva 4. Horrorscope, peti album, je odličan. Quote
SkullKrusheR Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 pazi koji sam ja debil, samo sam rust in peace stavio, a megadeth mi omiljeni bend vec godinama. tu bi trebalo da idu sva 4 prva albuma. svi ovi shto si nabrojao su do jaja, ali bilo bi mozda prenatrpano. izdvojio sam prilichno usku listu (kada se pogleda koliko do jaja albuma nisam stavio). a shto se overkilla tiche, under the influence mi je bolji od horrorscope-a. horrorscope ima par fantastichnih pesama, ali mi je uti u globalu bolji jer po meni nema nijednu loshu pesmu. Quote
M-16 Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 @SkullKrusheR Odlična lista , imamo sličan ukus . Da idu barem prva 4 albuma Megadetha možda još i prva 2 albuma Anthrax-a, minimum 2 albuma Slayer-a, Mortal Sin-ov Face Of Despair, Exodus - Fabulous Disaster i to bi otprilike bila lista koju bi ja sastavio da imam živaca za to Quote
SkullKrusheR Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 sve shto si nabrojao, osim mozda drugog slejera i mortal sina, moze takodje da bude na listi. kao shto rekoh, ovo je prilichno suzena lista, bez par fenomenalnih albuma (nekoliko ste ih nabrojali ti i old school). rekoh vec u proshlom postu da su tu trebala da idu prva 4 megadetha, ali sam se zajebao. verovatno sam mislio da ce lista biti kraca, sa nekih 10-15 albuma. Quote
vudun Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 (edited) Одлично је Скулкрашер наперио листу. Али, ди су ту Креатор и Слеја, мајка му стара? Од Слеџе све до 1990. године (закључно са истом). Од Милетове банде - Violent Revolution & Coma of Souls. Муке по Матеји... Edited August 28, 2009 by Вуду ПопаЯa Quote
SkullKrusheR Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 kreator nikad nisam voleo, niti bilo koga iz te nemachke teutonic shkole. a slejer gotivim, ali smatram da su zeshce precenjeni. imaju sjajnih albuma, narochito moj favorit show no mercy, ali svi gore albumi koje sam nabrojao su mi bolji od slejerovih izdanja. jebiga, moje mishljenje, vecina ljudi se ne slaze sa njim, bar shto se tiche slejera. Quote
Old School Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 kreator nikad nisam voleo, niti bilo koga iz te nemachke teutonic shkole. a slejer gotivim, ali smatram da su zeshce precenjeni. imaju sjajnih albuma, narochito moj favorit show no mercy, ali svi gore albumi koje sam nabrojao su mi bolji od slejerovih izdanja. jebiga, moje mishljenje, vecina ljudi se ne slaze sa njim, bar shto se tiche slejera. Ne zaboravi još i: Anthrax; Spreading The Disease Agent Steel: Skeptic Apocalypse Onslaught: In Search Of Sanity Flotsam & Jetsam: Doomsday For The Deceiver (izašlo je remixovano reizdanje prvog albuma koje zvuči fantastično) Holy Terror: Mind Wars Evil Dead: Annihilation Of Civilization Vio-Lence: Oppressing The Masses Intruder: A higher Form Of Killing itd.itd. Quote
SkullKrusheR Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Ne zaboravi još i: Anthrax; Spreading The Disease Agent Steel: Skeptic Apocalypse Onslaught: In Search Of Sanity Flotsam & Jetsam: Doomsday For The Deceiver (izašlo je remixovano reizdanje prvog albuma koje zvuči fantastično) Holy Terror: Mind Wars Evil Dead: Annihilation Of Civilization Vio-Lence: Oppressing The Masses Intruder: A higher Form Of Killing itd.itd. ovo shto sam boldovao, takodje moze da udje na listu, ali opet neshto slabije od ovoga shto sam nabrojao, s obzirom da je ona lista prilichno uska. jedini album koji sigurno moze na listu je intruderov live to die (zato nisam boldovao ahfok). Quote
Drogarito Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Slayer:Show no mercy Testament:Legacy Exodus:Pleasures of the flesh Sepultura:Beneath the remains Megadeth:Rust in peace Coroner:Punishment for the decadence S.O.D.:Speak English or die Destruction:Release from agony Sodom:Persecution mania Overkill:Feel the fire Vio-Lence:Eternal nightmare Morbid saint:Spectrum of death Quote
Drogarito Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Nisam spomenuo anthrax...Sve do 1990 kida.Cak su dobre pesme sa Bushom. Quote
Hells_Angel Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Metallica - Master of Puppets Slayer - Reign in Blood Antrax - Among the Living Megadeth - Peace Sells... But Who's Buying? Pantera - Cowboys from Hell (nije bas pravi trash, ali mi je omiljen) 1 1 Quote
Recommended Posts