Теша Тешановић Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 da vidim bas cepa,samo nije pobedio jer je takmicenje bilo nameseteno ali zato sledece godine dolazi on da ih sve rasturi SVI SU NARKOTICI ZA TEBE NULA JACA SI OD DROGE I OD RED BULA!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strashni Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Тешановић је наш идол! Тешо, бићеш нам маскота!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marokanac Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Od veceras u bendu vise nije Marokanac (JA)...Band nastavlja sa radom i zelim im puno sreco...zZop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Od veceras u bendu vise nije Marokanac (JA)...Band nastavlja sa radom i zelim im puno sreco...zZop uh, konacno...jos samo ove gitariste da izbacim i da nadjem ritam mashinu i eto goa tranceta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strashni Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 uh, konacno...jos samo ove gitariste da izbacim i da nadjem ritam mashinu i eto goa tranceta Избациш гитаристе и да пишеш тестамент одма' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Тешановић је наш идол! Тешо, бићеш нам маскота!!! vazi vazi.kada bend nastupa moj posao je da se skidam i plesem uz muziku benda.naravno moracu i ja u duhu benda da se uvezbam,znaci kod kuce sklekovi,trbusnjaci,trcanje vezbanje plesa.ono da izgledam totalno seksi kada plesem uz vasu muziku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 vazi vazi.kada bend nastupa moj posao je da se skidam i plesem uz muziku benda.naravno moracu i ja u duhu benda da se uvezbam,znaci kod kuce sklekovi,trbusnjaci,trcanje vezbanje plesa.ono da izgledam totalno seksi kada plesem uz vasu muziku Tacno tako Tesho, a nas novi bassista ce da te napije veruj mi, ima covek 2,10 m i tezak je 140 kg i deluje mnoooogo opasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Tacno tako Tesho, a nas novi bassista ce da te napije veruj mi, ima covek 2,10 m i tezak je 140 kg i deluje mnoooogo opasno kad me nije napila crna zena sa ocima plavim nece ni on.ali dobro videcemo jos na svirci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 kad me nije napila crna zena sa ocima plavim nece ni on.ali dobro videcemo jos na svirci Mudro zboris Teshonije, doci ce i tebi crno mamurno jutro jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yumetal smrdi Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 da vidim bas cepa,samo nije pobedio jer je takmicenje bilo nameseteno ali zato sledece godine dolazi on da ih sve rasturi SVI SU NARKOTICI ZA TEBE NULA JACA SI OD DROGE I OD RED BULA!! ovo barem ne smrdi kao dark funeral i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 Video plakat za svirku 26. Avgusta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Tracite mi bendvich. Dajte normalan plakat. EMO JE GAY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted August 24, 2009 Author Report Share Posted August 24, 2009 Tracite mi bendvich. Dajte normalan plakat. EMO JE GAY! Satane konzervativcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Jos malo tracenja Dani Karaburme , Petak 28. Avgust od 17-22h , Dan Prvi: Moment of Clarity http://www.myspace.com/mocbghc Geniot http://www.myspace.com/geniotband .U.S. http://www.myspace.com/susnroll Sacrifice http://www.myspace.com/sacrifice5 laz besplatan VIDEO PLAKAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masovni UBICA Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 METAL SOUND KONCERT Klub Danguba Utorak: 15.09.2009 Pocetak u 21:30h Ulaz: 100din GENIOT (Metal) ALHEMIA (Heavy Metal) MINUS (Sistem of a Down, Disturbed, Alice ih chains, Nine inch Nails) REVOLUTION (Pantera, Damageplan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 o ne, opet ako budem u BGu, dodjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 hej crna zeno crno mi se pise,vrati mi se vrati ja nemogu vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 29.10., "Djanguba", svirka Geniota VS Trashery Iz Loznice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strashni Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 29.10., "Djanguba", svirka Geniota VS Trashery Iz Loznice. Не заборави Мортал КомбаКТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Не заборави Мортал КомбаКТ hell yeah. strasni imas pivo od mene ako me povezes onim dzipom. a da, ti sad nemas dzip. nema veze, idemo mojim stojadinom \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 28.11. svirka povodom trećeg rodjendana benda CounterIgnitioN u goste nam dolaze Geniot (http://www.myspace.com/geniotband)i Stillborn sun (http://www.myspace.com/stillbornserbia) a možda i mi (http://www.myspace.com/counterignition) malo zasviramo na kraju lokacija još nije poznata, pošto su nas ispalili za jednu, danas ili sutra ćemo znati koji će prostor biti u pitanju, a na osnovu toga ćemo zanti i cenu karte, ali sigurno neće biti više od 100 din. početak isto zavisi od dogovora s gazdom prostora, ali znamo da će početi što ranije, kako bi bendovi imali što više vremena za svirku, a znamo i da u Kovinu posle 12 može lako da bane murija, pa ćemo gledati da se završi do 12... postoji varijanta da svirka počne tipa u 20h i da se završi do 23h, pa da onda odemo u kafanu na after parti ugl, ako neko hoće da dodje, neka dodje što ranije, da se družimo, pijemo (cena piva će biti vrlo pristupačna, na tome ćemo insistirati u pregovorima s gazdama lokala), i slušamo metala e sad, zašto bi ljudi iz npr. beograda potegli čak u kovin? put: 120 km tamo i nazad, zavisi od načina prevoza, ali recimo ako 5 ljudi dodju autom na plin, izadje ih po 100/150 kinti, znači, kao noćni prevoz, ulaz 100 din. ili manje, što je manje nego bilo gde u beogradu, pivo duplo jeftinije, znači s ekonomske strane isto ili čak jeftinije nego izaći u beogradu, posle 3. piva ... a što je najbitnije, umesto tezga benda koji svira 100put odsvirane hitove domaćih rok bendova, dobijete 3 dobra, navežbana, autorska benda koji sviraju metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 Haha, SBS!!! :DD Ovo ko propusti nek mu o'padnu kondilomi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) ja sam rodjen gde dzamije nema muslimane mrzim od malena Edited December 8, 2009 by Теша Тешановић Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 kad ce neka svirka da se svi skidamo goli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 Za sve isprogramirane bad sectore, novi update! Od utorka, 16. Februara, hiperprizmaticni harizma impregnatori Geniot pretacu polovinu repertoara na audio CD, uz pomoc mixeta, compresora, rack procesora... Naostrite ushi i trenirajte strpljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts