Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da vec ima tema :confused:

Anyway, moja omiljena igra :zuba: ako je po tradiciji Starcraft-a, 2011 ocekujemo nastavak, zar ne? :)

Dosla do onog dela gde treba da ubijes 5 bossova da aktiviras temena pentagrama, tu i odustala. Obozavam da se vracam na onaj market u dzungli jer uvek pokupis tonu dragulja :da:

Skoro videh da ima specijalnih kombinacija runa, cak i runa koje dobijas jednom u 10000000 godina, obraticu paznju na to sledeci put kad igram.

Posted

Iiiiiiima tema, sjebao sam se... Nema veze! Presao sam na prve dve tezine sve one nivoe. I kad sam krenuo da ginem, ginem, ginem, ginem i ginem na najtezem nivou, malo me popustila zelja... Tako da sad samo stojim u mestu sto se Diabla tice. Cekam da mi neko da savet kako da MANJE GINEM... :udri:

Posted

Pa imas guide na netu za svaki tip cudovista kako da ga najlakse predjes s najmanje gubitaka, takodje i taktike za sredjivanje grupica, ko je otporan na sta, sve o magijama i sl. Volela bih da sam to procitala pre zaletanja medju one sto cuvaju pentagram... Nista ne smara gore nego gomila neuspeha :no:

Ne privlaci me da igram online. Jednom sam s deckom igrala nivoe zajednicki i smorili smo se posle 5 minuta.

Cudi me da sad mnogo teze prelazim iako mi je 4. put. Mora da sam se zajebala s magijom/oruzjem.

Posted (edited)

Meni je lepse kad sam shvatim sta da koristim protiv creepova... Nego na ovoj, bese NIGHTMARE ili HELL tezini su svi tako jebeno jaki... Ubijaju me polako. ali sigurno... Iako imam dobar defense. A kad naidjem na nekog UNIQEa sa nekom ludackom aurom, ubije  me samo pogledom...

Edited by EVIL DEAD
Posted

Pa sto igras na tom modu? :D Meni nije zanimljivo da prelazim istu stvar na isti nacin samo teze, bilo bi mi zanimljivo da igram s drugim likom ili da isti razvijam u drugom pravcu...

Posted

Cekaj, dobijaju se bolji itemi na tezim modovima? Mozda ipak vredi igrati onda :D

Barbarian je mnogima pointless jer je suvise lako igrati s njim. Probaj Necromansera ili Sorceress ako ti nije los trip da igras s zenskom :);)

Posted
Cekaj, dobijaju se bolji itemi na tezim modovima? Mozda ipak vredi igrati onda :D

Barbarian je mnogima pointless jer je suvise lako igrati s njim. Probaj Necromansera ili Sorceress ako ti nije los trip da igras s zenskom :);)

Jebena sorseresa !! Prelazio sam sa njom, ali je jako teskom stigao do nightmnare 5 gread, jebeni BALL !! Jako je tesko jer su svi imuni na magije ! Ne dao mi Bog da dodjem na hell, Mogu samoda se jeb** ! Jako dobra igrica, ali nisam je igrao u poslednih 3 godine, smori me :D Evo sada cu da je instaliram i krenem sa barbarianom ili mozda nekim drugim likom ...

Diablo 3 nece izlaziti zato sto je je Hellgate London diablo 3... To je rekao Blizzard !

:pivopije:

Posted
@_lolz: Blizzard nikada nije negirao pojavljivanje Diabla 3. Postoji i sajt posvecen iscekivanju Diabla 3, mislis da ti freakovi ne bi znali da jeste? :)

Lagao sam ! Ali zobiljno, tako mi je drug rekao, da je Hellgate London Diablo 3, a sada idem na sajt bilizzarda !!!

:pivopije:

Posted (edited)

Za Hellgate London kazu da je kao "sve dobro iz Diabla 2 al u 1st person shooter varijanti", nikako nije Diablo 3. Fanovi Diabla cak kazu da je golo sranje (videh recenzije i uopste mi se ne svidja kako izgleda usput).

Nadam se da ce biti trojke mada nije bas matter of life and death.

Edited by Double Fire
Posted
Za Hellgate London kazu da je kao "sve dobro iz Diabla 2 al u 1st person shooter varijanti", nikako nije Diablo 3. Fanovi Diabla cak kazu da je golo sranje (videh recenzije i uopste mi se ne svidja kako izgleda usput).

Nadam se da ce biti trojke mada nije bas matter of life and death.

Ma slazem se sa tovom !! Hellgate mi je goglo govno !! Bar meni, neki ce me isprozivati !! ZABOLE ME ! Igrao hellgatei ne svidja mi se !

:pivopije: Daj boze da izadje Diablo 3 !

Posted

Jok i ne pa kazem ti ima ceo sajt o Diablu 3 gde jadni ljudi cak i artwork izmisljaju i zamisljaju :cry: Ne znam ko bolje od njih zna i ko vishe zheli da toga bude... Postoje vrlo realne sanse da rade vec na njemu. Em nisu negirali em su rekli da traze ljude upoznate s Diablom 2 za rad na nekom projektu :D

Posted

Hellgate supravili ex Blizzard(north)likovi koji su pravili D2.D3 ce izaci.Kad to ne znam.A Hellgate je go kurac.Ortak se nalozio dao 45e za igru i prestao da igra posle 30 dana.Igra je ubagovana skroz.Izlaze patchevi non stop ali opet krs.Sad

kad te neko sjebe kaze se You ve been Flagshiped.

Posted

Jedino slicno sto sam igrala je Nox, mislim da je 1 deo, bese pre 8 godina. Kao ides po mapi i ocaravas zivotinje da te prate i pomazu. Morala sam sutradan da vratim igru u CD klub pa ne znam sta ima dalje, sad je jurim na netu :(

Posted

covece ti si moj idol ako igras na nightmare-u

btw, nekron keva, sa njim sam presao i d2 i lord of destruction, nisam imao puno problema iako njega smatraju za najslabijeg lika

Posted

Kao sto vec rekoh golem+par revie-a+corpse expolsion= kraj svega.Sorc je keva ali za multiplayer,solo je smor kad dodje neko imun na tvoju specijalizaicju,jer je besmisleno igrati sorca i razvijati i coldi fire i lightning.Ides samo jednu vrstu plus static field.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...