Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ала је тај прстен хакован. То еквипујеш и нема бриге за било шта што Diablo или Baal пошаљу на тебе. Можеш и хардкор лика да направиш.

Posted

a kako to napravite? :D vrhunac mog "varanja" je bilo ono kad treba u prvom gradu da ti ucini neki item posebnim pa onda sacuvam, odaberem motku, njaaah nije neka, otvorim opet ajde da mi uradi mach njaaaah pa onda vidim sta je najbolje ispalo.

Posted (edited)

То је socketed item, само додаш руне. Сада сам се сетио зашто ми је defense био тако низак, армор који сам ја нашао није био ethereal. Ethereal предмети имају већи defense и attack.

Edited by Brock Samson
Posted
a da, to su one specijalne kombinacije runa? bese ne podrzava starija verzija expanzije nego neka posle... mozda ce mi trebati patch.

Podrzava sve posle 1.07 koju ja imam...

Ali vec sam 100 puta nabavljao patch, i ne znam sta da mu radim...

khm...

Posted
Quake sam igrala tako sto sam cekala da oni dodju kod mene :)
Штекаро! То је углавном успешна тактика за Каунтер док ми је Quake мало више динамична и забавнија игра.
Posted (edited)

Ocu i ja da hackujem... Kako?

I kako da "uslikam" screenshot svojeg npr. armora?

Hteo bi da se malo hvalim, time sto JA imam... A ne da postavljam ovo sto sam guglao...

Edited by evil dead
Posted
Nikad nisam cuo za ove (Barbarian only) bonuse...

Mountain king?

A nisi provalio i broj socketa? ;)

Narandzasta boja je za custom-izirane iteme...

Ko god da je radio ovaj, ochigledno je petljao nekim alatom...

Mada, svi ti super nabudzeni item-u su mi bezveze. A opet, sve shto vredi u D2 od itema ima da crknesh dok sakupish...

Iskreno, krivo mi je shto u D2 nisu stavili bar neki legalni vid varanja. Makar u single player, da se jednom ljudi izdivljaju sa svim kombinacijama i da ih posle mine zelja za igranjem D2 :D

• 4 weeks later...
Posted

Mod zaboravio kako se zove plus neki item editor ne znam sta drugo moze da napravi item tipa requiers lvl.36 a pola runa koje se koriste ovde su prejake za taj level (pricam o poslednjoj fotci).Drugo da li je neko primetio koliko mesta ima u inventaru..visina :D

Posted
није из двојке, ал ко га фука, ово је један од врхунских елемената кеца.

Први део је ионако био бољи од другог. Невероватна атмосфера и убедљиво бољи саундтрек.
  • 1 year later...
Posted (edited)

Igram ovu legendarnu igru sa ortakom preko hamacija vec skoro mesec dana, ja sam carobnica lvl 89 a on nerko lvl 88, i postalo je stvarno prelako, on baci boun prizn, lover rezist, ja statik fild, frozen orb, na imune meteor,umre par njih, ortak baci korps, i svi mrtvi...jel zna neko mozda dal ima neki mod koji dodaje 4tu tezinu posle hella ili mozda nove tamnice i tako to? na hell smo ubili sve bosove (cak i duriela) jedno 1000 puta do sad...teleport cini cuda :P it's just too easy :D

Edited by vegeta
Posted (edited)

PS: probao sam novi Eastern Sun 3.0, mora ispocetka da bi se igralo sa njim...

sto ne mogu edit? :udri:

Edited by vegeta
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...