Jump to content

Recommended Posts

Posted

aha ja mislio ti se nadas posto na shoptu pise

Released: 29/10/2010

a to je naravno nemoguce

ja stvarno mislim da ce dijablo sledece godine ali kako Blizzard odlaze mozda bude i tokom 2012...

mada najvaznije je da bude dobar jer ce se igrati narednih 10 godina :da:

Posted (edited)

Pa bilo mi je sumanuto da je stavljen konkretan datum a da nije official pa nisam ni proveravala dok niste pomenuli da je ipak bullshit :D Bilo bi kul poruciti cisto da bi po svakom primerku Shopto izgubio 3gbp jer nece ispuniti obecanje :D (disclaimer)

Edited by MissionVao
  • 10 months later...
Posted (edited)

Ovo mi izgleda bolje od Diabla 3

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-raw/716632

Ovo ce biti ODLICNA igra,jedva cekam da pikam!Dodatno sam uzbudjen i zadovoljan time sto izlazi na Playstation i XBOX platformama :rockdevil: ,a i Diablo III se naravno ceka najvise od svega ali evo nam zanimacije dok ne stigne nastavak najbolje igre.

Edited by BruceBruce
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Kapiram da je sranje za multi ali zar zaista cini razliku u singlu? Okej razumem psiholoski efekat nemogucnosti da imas bas sve sto je dostupno (jer neces da platis) ali nije katastrofalno. Vise me brine kako ce sama igra teci.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Зато што ме заболе за ВоВ. 'оћу да играм Диабло, а не да се ту људи уцењују. Јебао их ВоВ. А некад је тај Близард био одлична компанија...

Posted

jel se vama istopio mozak ili ne umete da citate ?

U cemu je problem sto ljudima koji i inace igraju wow daju besplatan diablo.

Ako igraju vec par godina i znaju da ce igrati jos godinu-dve super za njih, dobijaju igru za dz.

A mi sto ne igramo wow, pa nama je isto, nista se nije promenilo.

Kako je ovo pravilo gore od onog da uopste nema ovog poklona.

Iznenadjen sam ovim reakcijama jer su svi wow zavisnici sa odusevljenjem ispratili ovu vest.

Ocigledno da neki ljudi umeju samo da kenjaju a nista ne citaju i ne razmisljaju.

• Upvote 1
Posted

Ne, mogu da ga duvaju wow zavisnici, zamisli sta ce da se desi sa multiplayem diabla, ima da se pretvori u gomilu dece koja kukaju za....

ne mogu.

• Downvote 1
Posted

Ne, mogu da ga duvaju wow zavisnici, zamisli sta ce da se desi sa multiplayem diabla, ima da se pretvori u gomilu dece koja kukaju za....

ne mogu.

sta pricas ?

hoces da kazes da ce sada gomila klinaca koji igraju wow da dobiju diabla3 za dzabe i da ce (posto su oni "glupi klinci") tebi da pokvare multiplejer ?

:haha:

uostalom, ti isti klinci bi i ovako kupili diabla, nemoj da sumnjas u to. Ako imaju svakog meseca za pretplatu nece im biti problem ni ovo.

Ni jedan valjan argument nisam cuo

Posted

Bice kul Diablo 3. Prvo ce matorije generacije da se loze i izigraju, taman dok klinci ukapiraju o chemu se radi. Niko nikome nece da smeta dok traje ono najvece lozenje.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...