Demon Seed Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Uh male seronje, ja sam ih zvao Momčilovi, ličio moj burazer na njih Najviše sam ubedljivo mrzeo Oblivion Mage-ove što bacaju Iron Maiden , drugi lik mi je bio Zeal Paladin, i onda ja krenem da bijem, idu serije po 5 udaraca koje ne mogu da prekinem, ako mi na pola serije baci kletvu ubijem samog sebe o kripove. Izbaciše to nekom patchu, dozvali se pameti. A zajebane su po istom principu one koščate verzije tih malih iz džungle, što prsnu na sve strane kad ih ubiješ, i onda ako te okruže a ti biješ Zeal ili Frenzy npr, mora budeš superbrz sa rejuvenation potionima
Јарослав Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 javljam jašta, nema ništa zabavnije od D2 u multiplayeru
HeLLsarma Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Ja sam presao sam sa Paladinom, posle sa Amazonkom. Necromancer mi se cini zanimljiv. Mada amater sam. Al dobro, uz Demona kao ucitelja naucilo bi se. :-) Hahahahah, Momcilovi.
Demon Seed Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Ma udri samo, juri sinergije, pogledaj ponešto po netu, boli te kurac, sad imaš i bez cheata 3 puta da se reskilluješ ako nešto zabrljaš, a na bnetu možeš kol'ko puta oćeš xD
Јарослав Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Simone, skinuh sigricu, možemo se sigrati
Demon Seed Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Ne smem brate, spremuckam farmakologiju, ako padnem, napuših se kare.
Recommended Posts