Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam cuo preprican spot i stvarno se nadam da ga nikad u zivotu necu videti... Ma verovatno su ga sami pravili... Nek se drze vise pevanja , a manje snimanja spotova... smile.gifbiggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Posted

A jel' neko gledao njihov spot "Heartbeat of the earth"??????? smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif jednostavno ne mogu da prestanem da se smejem.. (ko ga je gledao zna cemu ovoliki smilies)

Pa to i nije *spot* - samo snimak njihovog nastupa u jutarnjem programu kod britanske verzije Branka Kockice, kako izgleda smile.gif... e sad, pitanje je zasto su se uopste pojavljivali tamo :?

• 2 months later...
Posted

meni su takodjer malo prejednolicni,pjevacica ima mrak vokal ali ritam je vecinom isti a i rifovi bi mogli bit malo razlicitiji... najvise sam slusala Supernature,nekako mi je najdoradjeniji,inace najdraze stvari su mi Vampyre Erotica,Take the Kiss,Lucifer rising... zaboravih reci da mi se tekstovi i tematika svidjaju,dosta zanimljivo... jedan od bendova koji je dugo na sceni a nisu se "prodali" niti draSticno promijenili,pohvalno,da jos malo porade na razlicitijim ritmovima samo bas bi super bilo :wink:

Posted

Bash je onako paganski...  :D

E, gde ima da se kupi ta "zhivotinja? Ocju da poklonim to drugarici, kao zakasneli poklon za novu smile.gif:twisted::mrgreen:

Josh nema u masovnoj prodaj... :ne: Teshko da bi mog'o da ti sredim neshto ispod tezgu jer je josh uvek jedina svoje vrste... :cry:

Ali ima vremena... Nameravam da se kandidujem za mesto zvano

Ministar za uzgoj genetski modifikovane stoke

...

Nadam se da cjesh da podrzhish moju kandidaturu...

smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Naravno, podrazumeva se! biggrin.gif

• 1 month later...
Posted

Ne mogu da se setim jesmo li vec ovde pricali o njihovom novom albumu The Beast with Two Backs, a mrzi me da citam ponovo temu od pocetka. Sve usvemu ko ih je voleo do sada volece i ovaj album, ali nema tu nista novo ma da ja danas ipak po ceo dan vrtim Hecate Cerridwyn icon_smile.gif

E da, nekako m ise ne svidja obrada I Just Can;t Get You Out Of My Head koju su uradili. Moglo je to mnogo bolje, ovako mi nekako zvuci anemicno icon_spava.gif

Posted
Ne mogu da se setim jesmo li vec ovde pricali o njihovom novom albumu The Beast with Two Backs, a mrzi me da citam ponovo temu od pocetka. Sve usvemu ko ih je voleo do sada volece i ovaj album, ali nema tu nista novo ma da ja danas ipak po ceo dan vrtim Hecate Cerridwyn icon_smile.gif

E da, nekako m ise ne svidja obrada I Just Can;t Get You Out Of My Head koju su uradili. Moglo je to mnogo bolje, ovako mi nekako zvuci anemicno icon_spava.gif

I "Paint it Black" im je odlichna...

• 2 weeks later...
Posted

Imam Erotica-u, neke uopste ni ne slusam, omiljena- Heart of Lilith, ima jos 3 koje mi se svidjaju, ali to je to. Ne gotivim taj bend toliko. Ali devojka ima glas koji mi se MNOGO svija icon_da.gif