The Princess of Darkness Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 A sad se vracam na temu...INKUBUS SUKKUBUS... 8) Quote
Midnight Madness Posted October 16, 2003 Author Report Posted October 16, 2003 A jel' neko gledao njihov spot "Heartbeat of the earth"??????? jednostavno ne mogu da prestanem da se smejem.. (ko ga je gledao zna cemu ovoliki smilies) Quote
The Princess of Darkness Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Ja sma videla doticni "spot" i takodje umrla od smeha Ma glupost! Mene bi bilo sramota da izbacim takvo nesto. Quote
^Toza^ Posted October 17, 2003 Report Posted October 17, 2003 Ja sam cuo preprican spot i stvarno se nadam da ga nikad u zivotu necu videti... Ma verovatno su ga sami pravili... Nek se drze vise pevanja , a manje snimanja spotova... a: a: a: Quote
DevouredSoul Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Odlichan bend! Imam par albuma i stvarno su odlichni.... Nisam gledala ni jedan spot, ali dobro. Muzika mi se dopada. Quote
sanguinia Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 A jel' neko gledao njihov spot "Heartbeat of the earth"??????? jednostavno ne mogu da prestanem da se smejem.. (ko ga je gledao zna cemu ovoliki smilies) Pa to i nije *spot* - samo snimak njihovog nastupa u jutarnjem programu kod britanske verzije Branka Kockice, kako izgleda ... e sad, pitanje je zasto su se uopste pojavljivali tamo :? Quote
... Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 Сам скоро набавио 4 албума. Фино, врло фино. Quote
kliNac u sjeNci Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Oce li mi neko prepricati tajj spot, mnoooooogo me zanima??? Quote
BeLi-TiGaR Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 oni sviraju u dvorishtu nekog vrtica u sred bela dana, a deca se okupila u kolo i igraju oko njih... I to je ceo spot Quote
Vampyr Poet Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Bash je onako paganski... E, gde ima da se kupi ta "zhivotinja? Ocju da poklonim to drugarici, kao zakasneli poklon za novu Quote
mor+icia Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 meni su takodjer malo prejednolicni,pjevacica ima mrak vokal ali ritam je vecinom isti a i rifovi bi mogli bit malo razlicitiji... najvise sam slusala Supernature,nekako mi je najdoradjeniji,inace najdraze stvari su mi Vampyre Erotica,Take the Kiss,Lucifer rising... zaboravih reci da mi se tekstovi i tematika svidjaju,dosta zanimljivo... jedan od bendova koji je dugo na sceni a nisu se "prodali" niti draSticno promijenili,pohvalno,da jos malo porade na razlicitijim ritmovima samo bas bi super bilo Quote
Fulminis Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Moram se malo kurcit i pripomenut da sam dobio pusu od Candie kad sam ih gledao u Italiji. Do forgive me. Zena ne da je mrak nego je über-mrak. Quote
Vampyr Poet Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Bash je onako paganski... E, gde ima da se kupi ta "zhivotinja? Ocju da poklonim to drugarici, kao zakasneli poklon za novu Josh nema u masovnoj prodaj... :ne: Teshko da bi mog'o da ti sredim neshto ispod tezgu jer je josh uvek jedina svoje vrste... Ali ima vremena... Nameravam da se kandidujem za mesto zvano Ministar za uzgoj genetski modifikovane stoke ... Nadam se da cjesh da podrzhish moju kandidaturu... Naravno, podrazumeva se! Quote
Ol' Scratch Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 uf i ja bi jednog :PPPPPPPPPP Bicje, bicje... Mutirasmo prasicje... Nego zna li ko gde imaju da se skinu textovi od IS... Mislim celi albumi a ne pesma po pesma... Quote
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 ja imam u supernature originalu tekstove a inace brijem da ima na http://www.lyricsdomain.com/9/inkubus_sukkubus/ ili http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Ink...8256E0200447DC4 Quote
Angra Manyu Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Upravo skidam Wytches spot i Heartbeat of the Earth... Potonji spot ima 139Mb... Jedva chekam da ih odgledam... Quote
sanguinia Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Hihi, bolje prvo pogledaj prethodnu stranu ove teme, za kratak opis spota "Heartbeat of the Earth"... da ti ne presedne download... Quote
Gwydion Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Ne mogu da se setim jesmo li vec ovde pricali o njihovom novom albumu The Beast with Two Backs, a mrzi me da citam ponovo temu od pocetka. Sve usvemu ko ih je voleo do sada volece i ovaj album, ali nema tu nista novo ma da ja danas ipak po ceo dan vrtim Hecate Cerridwyn E da, nekako m ise ne svidja obrada I Just Can;t Get You Out Of My Head koju su uradili. Moglo je to mnogo bolje, ovako mi nekako zvuci anemicno Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 shaa laa lala laa laaaaaaaaaaa ...mmm ovaj.... ma bre shaaa laal alal al alaaaaaaaaaaa Quote
Angra Manyu Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Hihi, bolje prvo pogledaj prethodnu stranu ove teme, za kratak opis spota "Heartbeat of the Earth"... da ti ne presedne download... Da ja sam onaj pagan... Quote
Angra Manyu Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Ne mogu da se setim jesmo li vec ovde pricali o njihovom novom albumu The Beast with Two Backs, a mrzi me da citam ponovo temu od pocetka. Sve usvemu ko ih je voleo do sada volece i ovaj album, ali nema tu nista novo ma da ja danas ipak po ceo dan vrtim Hecate Cerridwyn E da, nekako m ise ne svidja obrada I Just Can;t Get You Out Of My Head koju su uradili. Moglo je to mnogo bolje, ovako mi nekako zvuci anemicno I "Paint it Black" im je odlichna... Quote
MissionVao Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Imam Erotica-u, neke uopste ni ne slusam, omiljena- Heart of Lilith, ima jos 3 koje mi se svidjaju, ali to je to. Ne gotivim taj bend toliko. Ali devojka ima glas koji mi se MNOGO svija Quote
miss Penny Lane Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 da li ima neko albume sve da mi nareze?trazila sam na berzi i nema Quote
Recommended Posts