Midnight Madness Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Dakle sata mislite o ovom bandu..... po meni deluju veoma zanimljivo....... imam cetiri njihova albuma... and fali mi samo Beltaine (The Early Recordings).. inace fav pesme su mi Pagan Born, Vampirella, Aradia, Beltaine, Midnight Queen etc etc.. ima ih jos. ma maltene su sve dobre..... your opinion........ Quote
Thule Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Pa malo su mi jednolicni, ali mi se ipak i pored toga dosta svidjaju. Nekako su osvezenje pored dosta slicnih grupa. Meni se najvise svidja pesma Wytches. Quote
mirror Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Preslushala sma samo par pesama koje si mi ti,Brano,dala...dopada mi se....svidja mi se glas,jako...... Quote
Vampyr Poet Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 Hm...meni se najvishe svidjaju Heart of Lilith Io Pan Pagan born Prince of Shadows etc... Quote
Lilith Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 Ma sta znam, nista specijalno, imaju zanimljivu zamisao , ali pesme im mnogo lice jedna na drugu....Meni se svidjaju Belladonna & Aconite, Heart Of Lilith , Witch Hunt....... Quote
Midnight Madness Posted July 4, 2002 Author Report Posted July 4, 2002 Brano, kako ti se svidja Supernature. ehh... kako da zaboravim da spomenem tu pesmu.... jedna je od mojih fav.... a sa istoimenog albuma svidja mi se jos Lucifer Rising i We Belong With The Dead.... Quote
Mariyeta Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 preslusala sam (pozdrav za Midnight ) ....hmmm...pa ok su, mada ima puno pesama koje su dosta slicne.... recimo, Supernature, Pagan Born, Vampirella i Lucifer Rising su najbolje Quote
Sinstrel Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 Svidjaju mi se naravno... "Supernature" nije los ali mi je "Vampyre Erotica" mnogo drazi. Istina jesu malo jednolicni ali ipak su okay. Omiljenje pesme "Hearth Of Lilith", "Pagan Born", "Hail the Holy king", "Paint It Black" itd. Quote
Thule Posted July 5, 2002 Report Posted July 5, 2002 Vidim ja niko ne spominje moju omiljenu Wytches. Pa cisto me interesuje kako vam se svidja ta stvar. Quote
sanguinia Posted July 5, 2002 Report Posted July 5, 2002 Stvarno, malo smara to sto im je vecina pesama na isti fazon, ali nisu toliko losi. 'Heart of Lilith' je bas nekako catchy, volim da je cujem tu i tamo. Od kompletnih albuma sam preslusala jedino 'Wild', odatle mi se bas dopada 'Lammas Song' i 'Atrocity', 'Aradia' je dobra ali malo previse eksploatisana... a da, odlicna je i ona obrada Tom Jonesa ('she waaaas my woman...' ) Quote
Thule Posted July 5, 2002 Report Posted July 5, 2002 Supernature pjesma mi je super. Zvuci nekako veselo tuzno, ako me kapirate. Nekako je nostalgicna, smrc, budi uspomene. Quote
Sinstrel Posted July 5, 2002 Report Posted July 5, 2002 Supernature pjesma mi je super. Zvuci nekako veselo tuzno, ako me kapirate. Nekako je nostalgicna, smrc, budi uspomene. Kapiram sta hoces da kazes... mada meni nije ta pesma bas super ali je dobra Quote
Inanna Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Preslushala sma samo par pesama koje si mi ti,Brano,dala...dopada mi se....svidja mi se glas,jako...... I ja sam preslushala tih par pesama....jako mi se svidja ''Pagan Born'' ako ima neko naki mp3...mogao bi da mi udeli....bash mi se dopada.... Quote
Gwydion Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Imam ja skoro sve, nesto u mp3-u nesto kao audio.. Quote
Inanna Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Imam ja skoro sve, nesto u mp3-u nesto kao audio.. Mogu li ja nekako da dodjem do toga? Quote
Gwydion Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Cuj, ja sam u Novom Sadu sto ti to malo komplikuje, no javi mi se na mejl ([email protected]) pa cemo naci kako cemo to da uradimo. Mozda kada sledeci put budem dolazio u BGD da t idonesem ili nesto slicno. Quote
Midnight Madness Posted July 19, 2002 Author Report Posted July 19, 2002 meni fali jedan njihov album...Inkubus Sukkubus- Beltaine (The Early Recordings) Quote
Gwydion Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Ili mogu po nekome poslat iko bude isao na Motorhead... Ima hiljadu mogucnosti... Quote
Inanna Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Cuj, ja sam u Novom Sadu sto ti to malo komplikuje, no javi mi se na mejl ([email protected]) pa cemo naci kako cemo to da uradimo. Mozda kada sledeci put budem dolazio u BGD da t idonesem ili nesto slicno. Auf...pa nishta,ako budesh dolazio u KST,23-eg...mogao bi da ponesesh ako ne,ja cju ti se u svakom sluchaju javiti mailom,pa cjemo se dogovoriti... Quote
Inanna Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Ili mogu po nekome poslat iko bude isao na Motorhead...Ima hiljadu mogucnosti... E pa eto,moze i tako... Quote
Gwydion Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Mogu poneti sutra pa ako mozes da negde izrezes u toku poslepodneva sebi, a i Brani onaj koji joj nedostaje, mozem oto sutra obaviti. Nisu m isvi tu, no 70 % jeste... Quote
Sinstrel Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 Nije da se ja tu nesto mesam ali Naco lakse je da ti ja dam njihove albuma (imam cetri albuma) nego da cimas coveka... Quote
Recommended Posts