Gwydion Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 da li ima neko albume sve da mi nareze?trazila sam na berzi i nema Moni, ako se secam ja sam ti obecao neke albume koje si trazila. Sada cu imati vremena pa cu ti narezati i ovo... samo da se organizujemo ko ce ti to doneti u bgd, tj.preko koga cu to poslati. Quote
miss Penny Lane Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 pa da.samo da se dogovorimo oko toga. Quote
mor+icia Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 (edited) imam ti ja supernature,vampire erotica,wytches,beltaine,belladona and aconite,away with the faeries,wild Edited April 8, 2004 by mor+icia Quote
DevouredSoul Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Moni, ja imam sledecje albume: Beladonna & Aconite Heartbeat Of The Earth Supernature Vampyre Erotica Ako ti Bozha ne narezhe, znash kome da se obratish Btw. shto se ovog benda tiche, ja ih volim, ali ne preterano. Nekako mi nisu za svakodnevno slushanje, mnogo su monotoni, pesme su jako slichne, melodije i ritmovi kao da se ne menjaju uopshte... Ali obozhavam tematike pesama, kao i textove. Omiljene pesme su mi Heart Of Lilith i Love Spell. Quote
lunja Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 niko da pomene we belong with the dead... shto ja upravo slusham i mozhda njihova najbolja pesma... ili (mrzi me da trazhim tachno ime) ... ona... ma chekaj trazhim ) ... all the devils man... :da Quote
miss Penny Lane Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 imam ti ja supernature,vampire erotica,wytches,beltaine,belladona and aconite,away with the faeries,wild uzdam se u tebe Quote
^Toza^ Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 imam ti ja supernature,vampire erotica,wytches,beltaine,belladona and aconite,away with the faeries,wild Na sta lici to "away with the faeries" ??? Ja sam od toga video samo omot jednom prilikom i bilo je WOOOOOOOOOOOOW !!! (kako mi samo nedostaje smajli sa razrogacenim ocima... ) Inaca osim toga mislim da imam sve drugo... osim "Wild" ... Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 ma mislim...inkubus sukkbus mislim budite k`o ja Quote
Ol' Scratch Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Jes da je mala digresija al' kolk'o ti imash warna? Dal' je iko video spot Wytches? Upravo ga skidam pa da znam shta me cheka... Quote
mor+icia Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 ma meni su nekako dosadni.sve je na isti kalup zaista.tekstovi su sami po sebi kako tako ok,ali nek bar malo taj ritam promijene... nisu pagan enough! hihiihhihiih Quote
Ol' Scratch Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ne nego su idealni za ubijanje vremena... Quote
Žderač Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Vrlo simpatična muzika, srećna do vrha. Vrlo dobar bend. Imam neki album sa pjesmicom "Pagan nešto" i krajnje je simpatičan. Quote
mor+icia Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 ma sve je u stilu "pagan nesto",valjda o svakom sabatu imaju pjesmu.malo previse isfuravanja,iste teme,vampiri,vjestice,blah. worn out. Quote
Dark Alen Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 mjuza u ponekim dionicama prolazi pogotovo na belladoni....a textovi se zaista ponavljaju iz albuma u album...a to je već previše Quote
mina. Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Na sta lici to "away with the faeries" ??? Away With The Faeries ti je uglavnom live album, imas pesme sa strane kao Away With The Faeries (koja je p.e.r.f.e.k.t.n.a.), Turnera, Starchild, Come To Me... Meni su super. To sto nisu mracni - so what? Zar sve mora da bude mracno? Njen glas je perfektan... Omiljena pesma - Lammas Song... Samo odslusajte... Quote
Spiritchaser Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 definitvno mislim ono sto rekose mor+icia i Dark Alen : -muzika ponavljajuca(dosadna) iz albuma u album -na jednom albumu, verovatno Belladona & Acconite, su inovativni... -a i ceo taj pagan fazon mi nekako... mi ne pasuje.. Quote
Kveld Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 meni se svidjaju one stvari koje su prizivanja,a ove koje su gothic rock ne , ne idu bre, zenski glasovi uz gothic rock.... Quote
Dani Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Vrlo simpatična muzika, srećna do vrha. Vrlo dobar bend. Imam neki album sa pjesmicom "Pagan nešto" i krajnje je simpatičan. "Pagan Born" je slatka pesmica... kao i ostale pesmice, eto... jesu simpaticni, da... Quote
lunja Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 meni je we belong with the death najbolja pesma o samoubistvu ikada... ali sam cd pogubio... sa svim od njih... ((((((((( Quote
doombringer Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Niko nije spomenuo pesmu -The rape of Maude Bowen-.Legenda koja je inspirisala IS da napisu tu stvar je totalno bizarre. Quote
Helle Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Inkubus Sukkubus - super su! Ona pijesma s albuma Supernature:''We belong with a dead'' mogu da je slusam non-stop! Great...! Quote
Shelly Webster Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 mmmm.... apsolutno ih obozavam!!! svi albumi su im super,a pogotovu Vampyre Erotica.... Quote
... Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 meni se svidjaju one stvari koje su prizivanja,a ove koje su gothic rock ne , ne idu bre, zenski glasovi uz gothic rock.... Ууу, тешке речи. Мени, наравно, и те како иду. Quote
Helle Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 a ove koje su gothic rock ne , ne idu bre, zenski glasovi uz gothic rock.... Joj (BRE) pa ti si prso...cuj ne idu daj molim te spasi me duse ti... Riba bas ima divan vokal...! Quote
Recommended Posts