coil.worm Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Jes da je mala digresija al' kolk'o ti imash warna? Dal' je iko video spot Wytches? Upravo ga skidam pa da znam shta me cheka... UZAS!!! Spot je debilan do besvesti... ako su bili ozbiljni, treba ih hospitalizovati, ako je zajebancija, onda moze i da prodje... Quote
Elldamar Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) Ovaaaaj....stize mi skoro best of koji su izdali ove godine...i gle chuda:Pagan Born,Aradia,Vampirella...Svega toga NEMA na ovvom izdanju...tu su naravno Heart of Lilith,Supernature,Vampyre erotica,Wytches....ali to nishta ne menja...jbg bez ove tri pesme ovo je stvarno promashaj.... P.S.Jel se dokopao ko mozda onog njihovog DVD-a ili live snimka...whatever...? Edited March 30, 2005 by Elldamar Quote
Gwydion Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Ovaaaaj....stize mi skoro best of koji su izdali ove godine...i gle chuda:Pagan Born,Aradia,Vampirella...Svega toga NEMA na ovvom izdanju...tu su naravno Heart of Lilith,Supernature,Vampyre erotica,Wytches....ali to nishta ne menja...jbg bez ove tri pesme ovo je stvarno promashaj.... P.S.Jel se dokopao ko mozda onog njihovog DVD-a ili live snimka...whatever...? Imam ja taj zivi video snimak. Inace, mislim da izdaju novi Ep uskoro, ali nemam iluzija da nece biti slican kao i sve prethodno. Toni je mnogo bolji kad radi solo projekte koj ise nadovezuju na ono sto je radio pre Inkubus Sukkubus... onako, mnogo vise punk/death rock ...ipak je on jedan od vecih fanova The Damned Quote
Aurora Calerva Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 P.S.Jel se dokopao ko mozda onog njihovog DVD-a ili live snimka...whatever...? Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Evo znam da neki vole ovo,pa i ovo valja buditi...... Ja skoro nabaviJo njihove muzike i imaju doste,pa hm...ambijentala....Bar meni deluje kao doticni.... Quote
Alita Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Odlicni jesu, ali nazalost svi albumi su im isti... Ko preslusa Wytches je odprilike cuo sve... samo par pesama jos (Aradia, Rune, ...) su bas lepe, ali isti riff iznova i iznova majku mu Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Stoji....Meni svidjaju Mother Earth,ako se ne varam i odlicno obradise Stonse-Paint it black.....Moju omiljenu pesmu od svih.... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Sukubi nisu losi.... A i Candia sasvim fino peva(ima lep glas) Ali u principu svi albumi su im dosta slicni-tako da mi je najbolji Beladonna Aconite-prvi Quote
Helle Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Napokon sam uspijela da nabavim cijelu diskografiju Inkubus Sukkubus-a! InacHe, ''Vampyre Erotica'' album mi se nekako najvisHe svidja.... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Napokon sam uspijela da nabavim cijelu diskografiju Inkubus Sukkubus-a! InacHe, ''Vampyre Erotica'' album mi se nekako najvisHe svidja.... Kako si mi komsinica nece mi biti mnogo tesko da ti zatrazim ono sto mi nedostaje,a komsinica si mi,ako te nisam pobrkao...Blok 70? Quote
Helle Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Kako si mi komsinica nece mi biti mnogo tesko da ti zatrazim ono sto mi nedostaje,a komsinica si mi,ako te nisam pobrkao...Blok 70? A sHta bi ti komsHija!? Ama nisi me pobrkao, brate tu sam ti ja, u komsHiluku! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 A sHta bi ti komsHija!? Ama nisi me pobrkao, brate tu sam ti ja, u komsHiluku! Treba mi nekijeh stvari od inkubus sukkubusa.....Daj baci mi na pp neki kontakt,pa da se dogovorimo\...Fali mi 1-2 albuma,a jako mi trebaju.... Quote
GothicWraith Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Jes jes, ono..ti kopaj odavde a ja cu odavde pa da se sretnemo negde na pola! Quote
Aurora Calerva Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Ahm, imam ja sve.. Pošaljite mi pp pa da vam srežem Quote
Jefimija Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Meni se ovaj bend jako svidja,imam 4 albuma i jos dosta pesama ovako nadjenih sa strane.....mnoge pesme su im na isti kalup,a i Candia uvek peva,sad,nisam strucnjak,recicu kao da ne menja tonalitet,ali inace ima fenomenalan glas.... Omiljene pesme Away with the Fearies,Wytches,Heartbeat of the earth,Beltaine..... Niko nije spomenuo pesmu -The rape of Maude Bowen-.Legenda koja je inspirisala IS da napisu tu stvar je totalno bizarre. Pesma je bas dobra,a da li bi ti nama prepricao tu legendu? Quote
doombringer Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Pesma je bas dobra,a da li bi ti nama prepricao tu legendu? Pa bi, al' je mnogo zamrsena i duga, pa ako hoces mogu da ti posaljem na mail jer me mrzi stvarno da sad kucam jedno 2 sata. Quote
Lady midnight Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Primecujem da se svima svidja pesma Heart of Lilith...pa mislim, ljudi to je njihova najpoznatija pesma.... Ne znam sta da kazem, mene ta pesma smara. Inace svidjaju mi se od njih, Witches, Beast with 2 Backs, i She's gone Oni su cak navedeni u knjizi Wicca kao bend koji ima elemente paganske vesticije muzike, i da imaju odlican ritam za izvodjenje vesticijih rituala. To je u potpunosti tacno, a inace su ime teme svih pesama paganske, a i muzika je takva, taj pagan rock je stvarno strava.... Hehe, Inkubus Sukkubus....hehe Quote
Footog Qpoos Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 u principu ne slusam gotik,ali mi je ovaj bend super...skinuo sam wytches album...album je super...pevacica ima glas koji mi bas prija...i super se uklapa u muziku...Eurythmics mi je takodje jako dobar bend zbog vokala i zbog muzike koja super prati taj vokal... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Pa u sustini-cuo si jedan album od Sukuba cuo si ih sve Prilicno su slicni i sve maltene na isti fazon No te ne znaci da je lose cak stavise (pleonazam) Quote
Footog Qpoos Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 skinu sam jos par albuma,al mi nisu nesto posebno...vampyre erotica je jos ok... Quote
Talvi Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 Inkubus Sukkubus - The Dark Goddess (2010) Quote
Ајлин Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Povampirila se Lepo , hvala Talvi! Quote
Novaliis Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Bas sam slusao onu njihovu obradu Draga kojica Kebe, jako dobro zvuci, bolje i od originala. 1 Quote
Recommended Posts