Masha Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Vredi li ovo skidati?? Meni su svi albumi posle Wytches Quote
KinSlayer Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 E, ja tek sad videh... Kakvi su utisci? Quote
Masha Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Preslusala sam novi album. Mogu ga malo pohvaliti...u smislu da je bolji od prethodnog albuma koga sam preslusala jedva dva puta i koji stvarno ne valja. Ovaj je za nijansu bolji. Dakle, moze da se preslusa, ali po meni nije nista posebno. Quote
DunkelheitRa Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Iskreno, nisu mi medju omiljenima, ali pesme kao sto su Vampyre Erotica i Paint it Black su odlicne. Pogotovo pocetak VE kad me ponese onom melodijom, pa bubanj Quote
Masha Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Vau, nisam ni znala da su Inkubusi ovoliko albuma izadli...ja negde prestadoh da ih slušam kod Supernature albuma, a oni posle njega izbacili još 7 albuma. Evo, ako nekog zanima ima tu cela diskografija: http://kieferdraconia.blogspot.com/2011_10_01_archive.html Mada (po meni), popustili su na kvalitetu muzički i tekstualno posle gore pomenutog albuma. Supernature mi je neka granica do koje mogu da ih slušam, neke koje sam preslušala a izdati su posle njega ( The Dark Goddess i Science and Nature) nisu ništa posebno. Ali baš ništa. Quote
Talvi Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Meni je ovaj poslednji baš užasan. Quote
Masha Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Znači da ga ne skidam? Ja se merkam, simpatični su im omoti, onako...privlače te da ih skineš a kad ih čuješ... nekako kiselo zvuče. Quote
Talvi Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Ja sam mu baš zbog omota i dao šansu, međutim na kraju ispade tuga totalna. Quote
Recommended Posts