sale 3sm Larry Flynt Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 On se dosta kao i skoro cela novija a Boga mi i starija malo blues scena ugladao na najveceg cara na svetu, crncugu Roberta Johnsona. Skini to da cujes kako dere. On je cepao 30-ih i tad i umro. Imaju razne legende o njemu, dza bu. Imam neki dokumetarac. Clapton je obradio njegovus stvar Crossroads. Ne samo crossroads,skoro sve sto je robert snimimo.Klepton je cak izdao i album Me and Mr Johnson,gde svira samo njegove stvari.Ali cak i sam klepton kaze da ne moze da skine Roberta u originalu.Nema on mnogo snimaka.!6 pesama u dve verzije Quote
Sholim Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Clapton je legenda. Posle svix sranja koje su mu se desile u zivotu chovek je sve to preprodio a nastavio da zabada. Respect!! Quote
_powerslave_ Posted March 18, 2008 Author Report Posted March 18, 2008 Shta je rekao za nas, ako te ne mrzi da napishesh. Quote
enclave Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Nigde zvanicno nisam video ja licno ali sa dosta starijih ljudi sam pricao i svi mi pricaju jednu pricu. Razlog da me lazu namaju. Ja sam trazio ne netu ali nigde nisam nasao to. Rekao je da ne voli Srbiju i narod i da nece vise da svira u zemlji koju moze da kupi... Istina ili trac ne znam ali to se vrti dosta dugo. 2 Quote
El Karnisero Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 U pripremi je njegova autobiografija u izdanju Lagune. Quote
Routasydän Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Upravo gledam Unplugged DVD ... ovo je savrsenstvo Quote
Andrija Smith Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Aj daj link za torrent ak' te ne mrzi. Quote
Routasydän Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Aj daj link za torrent ak' te ne mrzi. Izvoli druze http://btmon.com/Video/Unsorted/Eric_Clapt...VD.torrent.html Uzivaj Quote
El Karnisero Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Izvoli druze http://btmon.com/Video/Unsorted/Eric_Clapt...VD.torrent.html Uzivaj Kako da ubrzam ovo?Ceo dam skidam a doslo mi je do 1.1%. Quote
enclave Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Koncerti su jebeni za skidanje. najbolje kupiti DVD. Em imas na disku, em je original... Quote
NoBodyAsAleksa Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Zanimljivo, procitacu biografiju kada izadje, nego oce li izaci Slash-ova biografija na Srpskom jeziku? Quote
Генеральный Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 оће. чуо сам да га јебе ''ћ'' ћирилично, па зато толико дуго траје. Quote
Guest eclex Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Klepton je, generalno, moj najdrazi muzicar! Pored toga, izuzetan covek, sudeci po svemu sto sam procitao i cuo o njemu! Ne bi me cudilo i da je pricao lose o nama, jer i nismo bili najsjajnije predstavljani svetskoj javnosti protekli par decenija! Posebna emocija koju unosi u svoju muziku je ono sto ga, po meni, cini velikim! Takodje, razlicitost muzickih pravaca kojima se kretao, a koji skoro nikada nisu umanjivali kvalitet muzike, svedoci o njegovoj inovativnoj, muzickoj sirini! Naravno, uz izuzetno sviracko, pa i pevacko umece! Na ovom forumu sam prvi put procitao za mogucnost Kleptonovog dolaska u Beograd! Isto sam pronasao na: http://www.mtsmondo.com/entertainment/musi....php?vest=88278 Quote
teodorica Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Pa ako je izjavio to sto se navodi,onda je nevidjeno g.... kao covek,ali sta to nama smeta iako bi dosao da svira kod nas.Mi ionako nemamo self respect,niti cemo ga ikad imati. Quote
Archibald Reiss Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Sta to? Pa nije izjavio, covek kaze MOZDA/verovatno... nema dokaza... niti citat za tako neku izjavu... a licno verujem da Clapton nije na tom nivou, kao npr. ona pusacica Bjork... on ne mora da mesa politiku da bi prodao svoje albume ili napunio koncert... to je Clapton! Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Izasla je Kleptonova autobiografija u izdanju lagune.Imao sam priliku da je cujem u audio formatu,a sad i da je procitam na nasem jeziku.Jedna od najneverovatnijuh i najzivopisnijih prica koju sam cuo o nekome.Vrlo zanimljivo i prosto je pisana,cita se u dahu!Odlicna knjiga,ponegde smesna,ali na nekim mestima i jako dirljiva,pogotovo kada pise o sinu i prezivljavanju nakon njegove pogibije. Quote
Routasydän Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Управо сам гледао документарац о Клептону на Студиу Б Quote
_powerslave_ Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 Izasla je Kleptonova autobiografija u izdanju lagune.Imao sam priliku da je cujem u audio formatu,a sad i da je procitam na nasem jeziku.Jedna od najneverovatnijuh i najzivopisnijih prica koju sam cuo o nekome.Vrlo zanimljivo i prosto je pisana,cita se u dahu!Odlicna knjiga,ponegde smesna,ali na nekim mestima i jako dirljiva,pogotovo kada pise o sinu i prezivljavanju nakon njegove pogibije. Dal ne znash sluchajno kolko koshta? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Dal ne znash sluchajno kolko koshta? 580 kinte Quote
stringsfusion Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=x_M9zWORBuA hehehe Quote
Guest eclex Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Управо сам гледао документарац о Клептону на Студиу Б Nadam se da ce emitovati ponovo! Je l' to emisija domace ili strane produkcije? Quote
Breakthru Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Danas sam uzeo karte od drugarice i idem 9. Juna na koncerto ovog Boga gitare koji je jedan od mojih omiljenih gitarista i verovatno omiljeni Live gitarista, jer mnogo bolje svira uzivo kad uhvati da improvizuje neki solo, mogu beskonacno da ga slusam... Imam Live album iz 2008. i zvuci odlicno... Iako svi hvale Cream, meni je Derek And The Dominoes njegov omiljeni period, zatim dolaze Cream i mid '90-te, album From The Craddle i turneja. Evo, ovo je moj omiljeni Clapton nastup, savrsen solo, savrsen ton: http://www.youtube.com/watch?v=Q3wX1wn-0go Quote
metal guru Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 (edited) Sunce ti jebem! Ateisti grese, ima Boga; svirao gitaru sinoc u areni! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- inace, da se slozim sa @Breakthru, i meni je omiljen njegov rad u dereku, mislim da je tu bio naj, svaka pesma na albumu je vrhunska; zatim cream razbija najstrasnije, a obozavam i onaj album sa bluesbreakersima, naravno i blind faith, nema sta da se prica. Edited June 10, 2010 by metal guru 1 Quote
Recommended Posts