Decrepancy Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Dakle radi se o jednoj moglo bi se reci neobicnoj Heavy Metal grupi,naime popularno ih zovu L70ETC ili ti Level 70 Elite Tauren Chieftain. Imaju jedan album po imenu Udder Chaos.Najpoznatija pesma im je Storm,Earth and Fire,gameri ce je se mozda setiti,ili oni koji su igrali popularni Warcraft3 The Frozen Throne. Inace grupu su osnovali programeri Blizzarda,tj. ljudi koji su pravili WC3.Do sad su snimili nekoliko pesama: Storm,Earth and Fire I am Murloc Rouges Do it from Behind zanimljivi su pa ih vredi cuti,evo i linka pa recite sta mislite,i kako vam se cini: http://rapidshare.com/files/99279681/L70ETC_-_I_Am_Murloc.mp3.html Uzivajte... Quote
Guest Black Gruja Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) Sranje a bas danas sam ja hteo da otvorim ovu temu . No nema veze bio si brzi Unleshed, cestitam. Takodje se na youtube moze naci njihova pesma Power of the Horde koja je mnogo dobra Sve u svemu super bend koji cak postoji i u World of Warcraft samo ne znam u kojem su gradu. Storm, earth and fire... heed my call... Edited March 13, 2008 by Black Gruja Quote
Decrepancy Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 hehe da ali imajte na umu da su im spotovi animirani,ali ima i uzivo snimaka sa Blizzcon-a...Stvarno preturaju... Evo i myspace-a : http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=202547015 Sranje a bas danas sam ja hteo da otvorim ovu temu . No nema veze bio si brzi Unleshed, cestitam. Takodje se na youtube moze naci njihova pesma Power of the Horde koja je mnogo dobra Sve u svemu super bend koji cak postoji i u World of Warcraft samo ne znam u kojem su gradu. Storm, earth and fire... heed my call... Hehe Rainmaker nije bitno ko je otvorio bitno da je otvorena A stvarno vredi cuti Quote
Guest Black Gruja Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Hehe Rainmaker nije bitno ko je otvorio bitno da je otvorena A stvarno vredi cuti I'll drink to that Quote
niking Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 kako imaju jedan album i samo nekoliko snimljenih pesama? Quote
Decrepancy Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 Pa lepo zvanicno je je albuma,mada je vise kao demo ali nema veze. I meni je bilo cudno ali nema veze.tamo pise Album-Udder Chaos A da sad vidim sto je cudno, Terran Up the Night,Leeroy Jenkins (Song).eto jos dve koje su uradili da ne bude samo tri sad sam to naso na Wikipediji. Quote
Andrija Smith Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Pustao mi ih je drug koji je zaludjen za WoW. Onako, solidni su, radili su i neke covere ja mislim. Quote
Decrepancy Posted March 14, 2008 Author Report Posted March 14, 2008 (edited) Hehe da mislim da jesu radili neke covere... Edited March 14, 2008 by Unleashed Quote
El Karnisero Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 Jel' ima neko link za ovo?Ja sam samo jednu pesmu nasao,a zanima me bas. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Ova tema na power nek se premesti... Power of the horde - pesma je mnogo dobra!!! njihova najbolja... Mozda bih mogao da kazem i da je najbolja metal pesma!? Nisu radili nikakve cover-e nego ljudi uzmu i snime ih u gradu ili gde vec u igrici pevaju i nalepe neku pesmu... Definitivno su mnogo dobri! Quote
Nixx Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Mrzi me da skidam i slušam, verovaću vam na reč da su dobri, ali moram da prokomentarišem ime...stvarno jedno od originalnijih koje sam u poslednje vreme čuo. :mhihi: Quote
LukaHM Posted January 10, 2010 Report Posted January 10, 2010 cekaj, zar nije power of the horde i storm earth and fire jedna te ista pesma? Quote
kurackurackurac Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 (edited) Pjesma se zove Power of the Horde... Naravno legendarni Wc3.. Muzika jednostavna ali prejaka... Samo su tekstovi jadni - rogues do it from behind... Mislim daaaaaaaaaaaj.. Edited January 26, 2010 by Душан Quote
Recommended Posts