ba+a. Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Nema on shta da pere, moze da glanca samo xD . evo moje najjache frizure xD
.... Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Nema on shta da pere, moze da glanca samo xD . Ha ha, neka glanca, nista mu ne fali!
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Da glanca, polira, voskira ..... zakon. Inace ko zivi u Bg i koristi gradski prevoz svakodnevno, nikako mu ne preporucujem dugu kosu, ja imam kratku pa svaki dan moram da je perem jer pokupi mirise izduvnih gasova iz autobusa
Shamandalie Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Evo kako trenutno izgleda moja kosa. Nije bas najcistija, ali se vidi nova boja. Nije trajna, vec mali eksperiment za promenu.
.... Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Evo kako trenutno izgleda moja kosa. Nije bas najcistija, ali se vidi nova boja. Nije trajna, vec mali eksperiment za promenu. Kako nije bas najcistija? Bas je cista i lepo ocesljana!
Platina Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 (edited) Pa mora ona tako da kaze da bi je ubedjivali malo.. "Ma sta pricas, kosa ti je super cista i tako to!" Zene. Edited March 17, 2008 by Ewigkeit
Tanya Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Haha, pa nije, vidi se da nije sveze oprana po temenu Inace lepa je boja, malo je tamnija nego ranije koliko vidim? Volim tu kombinaciju kod zena svetla kosa - tamne oci
Platina Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ma salim se i ja malo naravno. Vidi se da je oprane pre mozda dan, dva... Poenta je u tome sto je morala da napomene da slucajno ne pomislimo nesto. Meni su se vala duge kose smucile, zadnjuh 5 godina stalno ista frizura, osim sto sam imala shishke jedno vreme. Sad su konacno porasle, pa sam skratila kosu do negde ispod usiju i ponovo se vratila u crvenu. Pitam se kad cu se konacno odluciti izmedju crne i crvene.
bokabokaboka Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Meni su se vala duge kose smucile, zadnjuh 5 godina stalno ista frizura, Znam na sta mislis i ja sam dugo imala dugu dugu ravnu kosu a onda prvo sam je skratila pozadi skroz, pa onda posle godinu dana jednu stranu, pa sad je ta strana porasla, i kosa mi je sada negde do ramena jednaka sa obe strane, ali pozadi i dalje kratim na neka tri meseca
Tanya Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Leba ti, gde ti vidis teme? Mislim na kosu do temena, od korena jos par cm dalje
Platina Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Znam na sta mislis i ja sam dugo imala dugu dugu ravnu kosu a onda prvo sam je skratila pozadi skroz, pa onda posle godinu dana jednu stranu, pa sad je ta strana porasla, i kosa mi je sada negde do ramena jednaka sa obe strane, ali pozadi i dalje kratim na neka tri meseca Pa tako i ja imam nesto. Pozadi je malo kraca. Ocu da je pustim negde do ramena, pa cu skroz da je izravnam. Muka mi je vise od odrzavanja duge kose. Dodatna muka je jos ako je farbas godinama kao sto ja radim, a imas tanku kosu. Pa jos ako ti se brzo masti, pa moras svaka 2 dana da je peres.
bokabokaboka Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Dodatna muka je jos ako je farbas godinama kao sto ja radim, a imas tanku kosu. Pa jos ako ti se brzo masti, pa moras svaka 2 dana da je peres. Ne farbam je cesto, ali imam tanku kosu, i uzasno se brzo masti....
Platina Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ne farbam je cesto, ali imam tanku kosu, i uzasno se brzo masti.... Eh to je ta muka... Nama duga kosa i nije neko resenje, samo dodatno mucenje.
Sisus Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Mislim na kosu do temena, od korena jos par cm dalje Koliko ja znam, teme je pozadi. Ova slika je spreda. I dalje mi nije jasno kako vidis teme.
WITCH84 Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Sisuse,na osnovu fotki zakljucujem da ti i ja imamo iste kose,stvarno.
Grob Bez Dna Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 3. Oni samponi protiv peruti, zatim Wash and go i slicno, jer to otkloni perut a unisti kosu. Za perut je najbolji zeleni Neutro Roberts. gresis!ja koristim WaG protiv peruti...otklanja perut kao besan, a i kosa je dobra, tj. nije unistena, kako kazes
.... Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Sve to opet zavisi od tipa kose... kao i jetra, neka izdrzi vise neka manje rakiju!
Tanya Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Koliko ja znam, teme je pozadi. Ova slika je spreda. I dalje mi nije jasno kako vidis teme. Da ga jebem, teme je sva koza koju pokriva kosa iliti skalp Kad ti na preparatu za kosu pise utrljati dobro u teme ti trljas samo zadnju stranu glave?
Perfector Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Fuj. Volim ljude koji cuvaju svoju kosu, ma da li ona bila kratka ili duga. Frizure su nesto sto stalno menjamo, ili sto se menja i samo od sebe.. Jedna od najkvalitetnijih kosa u metal muzici: Pu bre Zmajo , a ja :D ?
Rüzgar /değişik/ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 (edited) Ne farbam je cesto, ali imam tanku kosu, i uzasno se brzo masti.... +1.. Duzina smeta jer bukvalno otezava kosu, tako da se jos vise slepi i gubi volumen. Ja sam vec navikla da je perem svaki drugi, nekad i svaki dan. Farbam se na mesec dana otprilike.. A kad izraste pa razdeljak bude svetlosmedj, a ostatak kose crn.. Edited March 17, 2008 by Symbolica.
Recommended Posts