Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Definitivno treba pustati kosu do kolena... Pa od toga napraviti dredove koji jedu malu decu... Valjda mogu da se produzavaju dredovi, posto kosa i dalje raste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Pa duplo veca! Znaci vukla bi mu se po zemlji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 (edited) Nije to nista, provali pevaca Shadows Fall: Edited March 18, 2008 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Valjda mogu da se produzavaju dredovi, posto kosa i dalje raste... Могу,а ја мислим да можеш да скупљаш косу и да је надограђујеш на своје дредове.... Nije to nista, provali pevaca Shadows Fall: Браво,њега заборавих...ово стварно излгледа застрашујуће Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Nije to nista, provali pevaca Shadows Fall: Izgleda fantasticno i originalno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Nije to nista, provali pevaca Shadows Fall: Ovaj lik izgleda kao ona dzungla u filmovima o Tarzanu, sa sve lijanama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Naravno da mogu, dredovi se doradjuju s vremena na vreme, kad ti izraste nova kosa, mada, npr, gospodin Joutsen za to bas i ne mari, jer mu se na ovoj slici koju sam postovao dobro vidi koliki mu je izrastak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Naravno da mogu, dredovi se doradjuju s vremena na vreme, kad ti izraste nova kosa, mada, npr, gospodin Joutsen za to bas i ne mari, jer mu se na ovoj slici koju sam postovao dobro vidi koliki mu je izrastak... Kad je ovo izdrzao, sve mu se prasta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ma palite bre vi sa tim dredovima, Bokica ima najlepsu kosicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Meni je takav izrastak zapravo cool, ne moras bas da ih zatezes do korena, nego opusteno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ma palite bre vi sa tim dredovima, Bokica ima najlepsu kosicu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ma palite bre vi sa tim dredovima, Bokica ima najlepsu kosicu Pre ce biti 'imala', jer od one kose gotovo nista nije ostalo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ja sam hteo pred armiju da uradim dredove, cisto da probam posto sam znao da cu morati da otfikarim kosu, ali nije imao niko to da radi tako da kada ih nisam tada uradio verovatno necu nikada... Mogu dredovi da se rasceljaju, pa kad ti dosade vratis staru frizuru. Ako je istina da dredovi smanjuju duzinu kose za pola, pa kolika bi onda Joutsenu bila kosa da nema dredove?!?!?! Pa duplo veca! Ma kakvi, dredovi se nadogradjuju. Pitao sam jednom jednu devojku koja je imala dredove do struka kolika joj je bila kosa pre dredova i koliko dugo ju je pustala, rekla mi je da ju je nadogradila, pa onda pravila dredove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Imam kovrdžavu kosu koja je vrlo teška za nameštanje. Pola kose počupam dok je ne dovedem u red i zato raste vrlo sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Mogu dredovi da se rasceljaju, pa kad ti dosade vratis staru frizuru. eee... Ali je kosa katastrofa, kad ih raspletes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 (edited) Mogu dredovi da se rasceljaju, pa kad ti dosade vratis staru frizuru. Ma kakvi, dredovi se nadogradjuju. Pitao sam jednom jednu devojku koja je imala dredove do struka kolika joj je bila kosa pre dredova i koliko dugo ju je pustala, rekla mi je da ju je nadogradila, pa onda pravila dredove. Dredovi mogu da se rascesljaju samo ako ti ih je napravio neko od ovdasnjih amatera koji ih prave viljuskom, PRAVI dredovi ne mogu nikad da se rascesljaju... Naravno da mogu da se nadograde, to nije nikakav problem, ali osnovni nacin za njihovo produzavanje je dorada, tj. "doplitanje", sta mislite sta bi se inace desavalo sa kosom koja vam izraste? Edited March 18, 2008 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 18, 2008 Author Report Share Posted March 18, 2008 Ma kakvi, dredovi se nadogradjuju. Pitao sam jednom jednu devojku koja je imala dredove do struka kolika joj je bila kosa pre dredova i koliko dugo ju je pustala, rekla mi je da ju je nadogradila, pa onda pravila dredove. Eto vidis, znaci mo'ega su ovi likovi pustali tolike kose... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Mogu dredovi da se rasceljaju, pa kad ti dosade vratis staru frizuru. eee... Ali je kosa katastrofa, kad ih raspletes... Nije. Znam 2 devojke koje su ih rasplele i nista im ne fali kosi. Dredovi mogu da se rascesljaju samo ako ti ih je napravio neko od ovdasnjih amatera koji ih prave viljuskom, PRAVI dredovi ne mogu nikad da se rascesljaju... U to se vec ne razumem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ja cu da pustim dredove na jajima pa cu da vam javim da li mogu da se raspletu, cisto da razresimo dilemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ja cu da pustim dredove na jajima pa cu da vam javim da li mogu da se raspletu, cisto da razresimo dilemu Prvo "pusti" jaja!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 18, 2008 Author Report Share Posted March 18, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ma palite bre vi sa tim dredovima, Bokica ima najlepsu kosicu DA!!! Ja cu da pustim dredove na jajima pa cu da vam javim da li mogu da se raspletu, cisto da razresimo dilemu Zgrnuo bi pare za slike tih dredova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Zgrnuo bi pare za slike tih dredova. Nije valjda da ima neka budala koja bi platila da to vidi? Pre bi bi zaradio pare kada bi morali da mi placaju da ne pokazujem te dredove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Sta sad i basisiti poceli da se skidaju?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Pa jeste, ali nje to zbog para, to je zbog umetnosti i nikad ne bih pristao na slikanje ako je slika vulgarna, samo zarad umetnosti, pare stvarno nisu bitne ....... i zelim mir u svetu i tako to ...... a te pare koje dobijem nisu mi presudne da se odlucim na taj korak ..... samo zbog umetnosti .... i mira u svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts